🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 371
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 1 530
Защо не написаха дали Роската и Васката са се мачнали след периода с Ади? Joy
//
За Даци (нещо ѝ беше ужилено дясното оче на финала) и МАртин бече ясно – поне за мен. Егоцентрични характери и то в различни посоки, няма как да мелят.
//
За Любка и Виксъна също беше ясно – той ане беше влюбен нито в Люба, нито в Клаудия.

# 1 531
Дали може някой да публикува тук финалните надписи, че ги изтървах?
Леле и аз, спрях да гледам, като почнаха някакви реклами, пък то после имало още. Не съм в БГ, няма как да си върна.

# 1 532
Даниела го е разкарала още на втория ден и тоя сега ще ореве света. Той още за дърпането за целувката опищя къде що може,  а сега не ми се мисли.

# 1 533
Само да не се окаже, че после са се събрали

# 1 534
Липсваше само надпис "Към момента Виктор все още спи под терасата на Бранимира, която вади трета ограничителна заповед"

# 1 535
  • София
За Даниела отдавна се говореше с кого е, че е женен и тн, мислех, че ще спести информацията Мартин, ама той не може да мълчи.

За Любомира, гледала е предаването и това, че каза на Бранимира, че само, да каже и ще разкара останалите. Щеше да е странно да не приключат, той не беше влюбен в нея.

# 1 536
Ако имате фейсбук в страницата на Ергенът са ги качили - последния пост.

# 1 537
За Мартин и Даниела писаха, че цяла седмица били заедно, а после го цитираха, че я разбрал каква е на третия ден. Другите четири дни какво са правили?😂

# 1 538
Мартин живее за драмата. Сега с голям кеф ще обикаля сутрешни блокове, студиа и подкасти, за да обяснява как е бил излъган.😑😂

Не това трябва да обяснява, а това, че е пълен баламурник.🤣

# 1 539
  • София
Мартин е пуснал стори, че тази вечер не му се говори, но утре в БТВ да го очакваме да си каже каквото има.
Все още аз лично чакам думите за най-големия балък! Smile

# 1 540
Само се чудя защо имаше спойлер, че Васил е обвързан. Защото другите спойлери се оказаха верни.

# 1 541
Липсваше само надпис "Към момента Виктор все още спи под терасата на Бранимира, която вади трета ограничителна заповед"
По-скоро. Виктор посещава едно козметично студио, което посещава и Любо Киров. Wink

# 1 542
Той МарЧин беше писал още преди време, че след края всичко ще стане ясно и той имал много какво да каже… такъв шит шоу предстой… Даца какво я чака сигурно идея си няма. Отделно МарЧин си е близък с продукцията и много ясно, че ще покрият неговия гръб.
Даца обаче, хубаво тяло, но в лицето на 32… кошмар е

# 1 543
Любопитна ми е на Даниела схемата, ако казаното от Мартин е вярно. От яд, че не е станала единствена за обвързания му е казала "Глей' сега к'во правя" или той също е на борда и я е пуснал да се поцелува по ТВ, че да вдигнат запора...

# 1 544
Сега ще следим развитието на връзката Мартин и Косара. Който има да каже нещо против, да го направи тук и сега или замълчи завинаги. Joy
Тъкмо ми похареса малко  в епизода и той пак се изрази относно разпада с Даниела грубо и немъжкарски.

Култът е в еуфория, само техен е до дупка. В черния дроб.

Общи условия

Активация на акаунт