🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 345
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 1 515
Благодаря,  че изкарахме времето заедно в тази тема с интересни събеседници, а финала беше очакван, но поне не фалшив и захаросан излишно.
Всички изглеждаха уморени, изцедени, дори да са играли, са супер всички, готин завършек, това с думите на Мартин ме разби. Нали Данка била човек на формата,  как тогава я нарежда за женени мъж и че е изпечена лъжкиня, то ще е било драма, буквално до оня ден.
Виктор беше най-фалшив, повече и от Данка, после Васил и нататък по веригата. След видяното от Роси, която ме дразни на макс, но все пак човешко е да й съчувстваш, смятам, че задължително вътре трябва да влизат само и единствено златотърсачки, за баланс накрая да не излязат така капо и с разбито сърце.

# 1 516
  • София
Хареса ми, че дадоха развръзката! Браво на който се е сетил!

Тета, спиш ли? Благодаря за смешките, смях се от сърце.

Беше много, много забавно тук!

# 1 517
Каква чудесна Касандра в латиносериал би излязло от Даниела.

# 1 518
  • софия
Мухахахаха, всичко си заслужаваше заради финалните надписи. Дойде и моето време, циркът извън пределите на предаването. Очаквам да е епично и да не ме разочароват.

# 1 519
Каква чудесна Касандра в латиносериал би излязло от Даниела.
E, стига де, минала покрай Корайма Торес...

# 1 520
Еееее, убиха всички клюки, жълти сайтове и интриги какво що!
Браво топ субтитрите! Така се прави.

# 1 521
Еее, Даниела как я овапцаха във финалните надписи! Изпечена лъжкиня! То това като печат някак... не знам дали е много редно така да я окачествят накрая. Сто процента сега беснее!

# 1 522
1062 сме в момента в темата Simple Smile Поне аз, не съм виждала такава активност тук.
Хареса ми този сезон. Благодаря ви, че бяхме страхотна компания през тези месеци!

# 1 523
Мартин живее за драмата. Сега с голям кеф ще обикаля сутрешни блокове, студиа и подкасти, за да обяснява как е бил излъган.😑😂

# 1 524
Ахаха, финалните надписи бяха топ! Изключително успешен сезон. Три двойки и трите несполучливи. Знаех си, че Мартин ще обвини за всичко Даниела. Дано са им платили за театъра. Двамата добре влизаха в роля, особено на финала с пръстена.

За мен това беше адски нелепо, че Даниела имала връзка с обвързан мъж.
Просто не му е пуснала юздите да си пиянства както преди и сега се чуди как да хвърля кал по нея

# 1 525
Наистина циркът тепърва предстои. Дано не ни разочароват, ‘потривам лапки’. Joy

# 1 526
Аз имам чувството, че това накрая е скалъпено напълно от писаното по форуми - че Адриана е като леля му и само другарски може да го приспива с приказки, че Даниела си има мъж навън, че няма да изкарат и седмица, че Виктор търси слава и т.н. Сякаш просто ей така изпляскано да има нещо и да е в синхрон с нашето всеобщо мнение. Нямаше смисъл да си хабят двата месеца там, да ни бяха извикали след първата - щяхме всичко да им познаем. Grinning
Тя затова се стресна щом чу за пръстена.

# 1 527
утре всички финалисти ще бъдат в преди обед от 10:30

# 1 528
Дали може някой да публикува тук финалните надписи, че ги изтървах?

# 1 529
Люба и Виктор най-дълго са изкарали заедно . Той си търсил известност и хоп в друго предаване се наврял.Васката валидирал Адриана и емоциите утихнали,та кой откъде е.Ама бат Марто най-прекаран остана ,едва седмица искарал и Данка е почнала с капризите си ....а и жененият мъж с който тя имала отношения.

Общи условия

Активация на акаунт