🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 468
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 1 500
Аз явно гледам друго предаване, защото съм много доволна от избора на Васята. Grinning Ади ми е много симпатична, хубава, ведра, и от цялата китка там най-нормална. Е, има си кусурчета, естествено, ама му вярвам на Васил за спокойствието. Виждам желание в него, и малко се съмнявам нощта да са я прекарали като братче и сестриче. Grinning

Гадно за Роси, съчувствам ѝ, но нямаха време да развият история. Ади си беше на точното място и в точното време.

А сега се връщам да догледам Алфа-финала. Grinning

Ти гледай само след Алфа финала какво следва - Сигма финала и всичкото туш Grinning

# 1 501
Васил нямаше никаква химия с Ади, избра спокойствието но това спокойствие бързо е осъзнал че не стига за връзка. Жалко, че не даде шанс на Роси, там имаше истински потенциал нещо да се случи.

# 1 502
Ахаха, финалните надписи бяха топ! Изключително успешен сезон. Три двойки и трите несполучливи. Знаех си, че Мартин ще обвини за всичко Даниела. Дано са им платили за театъра. Двамата добре влизаха в роля, особено на финала с пръстена.

# 1 503
  • Out of the Mix
хахахах е не еееееееее

като криминален филм, в който накрая казват на всеки колко е присъдата и в кой затвор я излежава... я беги от тука Grinning

ЕЕЕЕЕЕЕЕ, СПАСИХА ФИНАЛА :DDDD

Присъединявам се към спама! JoyJoy

Хахахаха, ама разбира се, това си го знаех от самото начало, никаква изненада.

Вико изобщо не е готов за каквато и да е връзка, да сменя там гаджетата...

Васко и Адриана - химия и тръпка не виждах.

Марто и Айгюла, 100%, че е схемаджийка, неискрена и абсолютна лъжкиня.

И 3 дни не я е издържал, сигурно и ден, часове.

Беше ми приятно и на мен, забавлявахме се няколко седмици. Simple Smile

# 1 504
Ох, много смешно, набързо ни изпидуркаха с финалните надписи 😅😅😅

# 1 505
Всички са се валидирали в България за  по няколко дни/седмици и кой от където е..
не че някой е очаквал нещо по-различно

# 1 506
Хареса ми, че излъчиха какво се е случило след финала. Мисля, че няма изненадани. Мартин ще бълва огън и жупел, защото си е злобар. Виктор е attention wh0re, а Васята си е начесал крастата и кой откъде.

Чао на всички, които се оттеглят от темата след финала - както всяка година, беше ми приятно. 🌹 И до нов сезон. Аз ще постоя, докато не минат подкастите. 😁

# 1 507
Ами както си мислехме
Виктор за популярност само, Васята е избрал най-безопасното и са приятели, а Марто е най-големият балък в историята.

п.п.
Разбра ли се коя е забил Туджаров?
Нямам идея точно коя, мислех си за Ивет, но не е тя.
Обаче Мартина се изпусна в Надкаст, че често се виждат с Туджаров, та някоя от култа ще да е Simple Smile

# 1 508
  • София
Най ми харесаха крайните надписи, да не се мъча какво станало с двойките, те си го написаха хората, все така да правят.

# 1 509
Тъкмо мислех да се оплача, че предаването не свършва, но ми хрумна, че може да стане нещо интересно. Уау, това се казва финал! За никоя двойка няма развитие, но все пак - логично, причините също са очаквани. Доволна съм, чакам подкастите! Simple Smile

# 1 510
хахахах е не еееееееее

като криминален филм, в който накрая казват на всеки колко е присъдата и в кой затвор я излежава... я беги от тука Grinning
ТОЧНО😅🤣😂

# 1 511
Мартин ще гърми утре в преди обед,а после в Надкаст

# 1 512
Аз имам чувството, че това накрая е скалъпено напълно от писаното по форуми - че Адриана е като леля му и само другарски може да го приспива с приказки, че Даниела си има мъж навън, че няма да изкарат и седмица, че Виктор търси слава и т.н. Сякаш просто ей така изпляскано да има нещо и да е в синхрон с нашето всеобщо мнение. Нямаше смисъл да си хабят двата месеца там, да ни бяха извикали след първата - щяхме всичко да им познаем. Grinning

# 1 513
Добре че казаха какво е станало и с трите двойки, а не да ни лъжат две години, че някои от тях са си заедно.
Тон ли задаваш? Grinning

# 1 514
Кой каза за Данка, че ще продава книги? Е сега направо ще я разкостят ако има накъде повече. Маррин пак излезе сух от ситуацията, негативите ще са в нейната градина.

Общи условия

Активация на акаунт