🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 313 805
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 1 860
10.30 казаха че започва цирка. Ана Мария също е качила стори,че ще е там

# 1 861
Аз няма да ги забравя. Косара завинаги в сърцето ми! Joy

# 1 862
  • София

Това също ми е в топ коментарите.

Ще го пусна за фон Преди Обед да видим.

# 1 863
Не очаквам днес в 10.30 да има цирк. Много хора ще са. Ники Николов и той ще е там. В едни 20
 минути не вярвам да има време за скандали.

# 1 864
След 10ч.казаха ,че започва цирка ,но точно кога ,ще гледаме и ще видим Joy
"Резачката "на Мартин и Ванесса ,много ме кефи Sweat Smile Musical Note

# 1 865
Или аху иху и после тихо…

Това също ми е в топ коментарите.

Ще го пусна за фон Преди Обед да видим.

# 1 866
  • София
Всички финалисти ли са длъжни по договор да отидат заедно в Преди обед? Защото аз залагам, че Даниела няма да отиде днес, щом Мартин ще е в студиото. Като нищо да излъже, че не е в България или, че  е болна. Не мисля, че би поела този риск, след финалните надписи вчера

И да си кажа - сезона беше супер. Хареса ми, че има повече ергени. Към продуцентите един съвет - следващия сезон, ако ще има повече ергени, вкарвайте ги заедно в самото начало, за да имат еднакво време с момичетата. И не канете повече Маги за сихолог - беше напълно излишна и страшно досадна.

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 09:47 от Lady Cassiopeia Duval

# 1 867
Аз не знам кой би търпял Даниела.
Тя е супер егоист вглъбен в себе си, адски натоварваща, скучна, изискваща, а нищо недаваща. Тя да бъде гледана, глезена, всяко нейно желание да бъде изпълнявано, а тя да не прави нищо. Да и дават пари, да ходи по почивки, да и бършат гъза, а тя само да чака и да приплаква "примък - отмък". То хубаво, ама при раждането и, явно сребърната лъжица за захранването и е била в устата на друг, тъй, че sorry miss Danielle, ше требе се напънеш малко, зер нема много кандидати, които да се избиват да търпят един паразит на гърба си.

# 1 868
Мартин обаче вярно има токсично поведение като по учебник - започва с love bombing и после рязко обръща палачинката. И Емануела казваше за него, че в началото е бил прекрасен.

# 1 869
Финалът беше... връщане е реалността. Браво, че си признаха за целия цирк. Смешното е, че последните минути си вдигнаха рейтинга на гърба на финалните двойки, като разкриха колко са фалшиви и смешни. Така че накрая продукцията спечели.

Васил успя да се закопае в последната минута. Цял сезон изглеждаше сякаш има запек. Направо умори зрителите от скука.

Мартин беше симпатичен заради искреността си, но се потвърди, че той е един незрял мъж на  40 г. Никак не търси сериозни отношения щом като все търси тръпка и да му е трудно. Човекът си иска напомпани кифли, с които да обикаля по дискотеките. Жалко само за примера, който дава на дъщерите си.

Виктор беше повече като жена отколкото като мъж - несигурен, съжалява за почти всичко, което казва, не знае какво иска. Дори маниерите му бяха женствени. Поредното доказателство, че мъж не се става с напомпване на мускули.

Даниела си я знаехме от начало, но тя извлече доста ползи от участието си. Всички я хейтват, което ще засили интереса към нея от една определена аудитория жени, които ще искат да са като нея. Да не говорим за "спонсорите", които ще се свържат с нея след предаването. А Мартин не знам глупав ли е или се правеше, но как веднъж не се запита откъде тя има пари да се храни само по заведения, да има домашна помощница, да идва у тях масажист.... Много ясно, че някой я "спонсорира".

За Роси наистина беше много груб финалът и Васил беше много зле, но честно казано, тя сама си е виновна. През целия сезон изглеждаше отчаяна за внимание и отдалеч си личеше, че няма самоуважение. Никой не й обърна внимание, докато накрая просто от липса на други опции, Васил я направи финалистка. И тя направо "се хвърли" - напи се от обяд и започна да се предлага.

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 10:10 от _Miley_

# 1 870
Аз няма да ги забравя. Косара завинаги в сърцето ми! Joy

Като травма, нали.... Grinning

# 1 871
На мен в клиповете в канала на Туджаров изведнъж Виктор ми се стори много различен от това, което показа в Ергенът. Беше някак арогантен и груб.
радвам се, че и други забелязват, държи се и странно с Любомира също. Малко психо вайбс

# 1 872
След всичко на мен ми останаха два въпроса, на които ми се ще да получа отговор някак. Първият е свързан с Мартин. Наистина ли е чак толкова добър актьор та изигра влюбеност доста добре. Доста хора вярваха. И понеже съм убедена, че с Даниела са имали уговорка как ще я играят играта защо така иззлобя накрая. Все пак си партнираха в театъра. Изиграна ли е Даниела?
Втори въпрос. Той е свързан с Васил. Как така и той изигра истинска емоция на срещата с Росица?! Продукцията ли му опря нож в гърлото и му каза " Жив, умрял ама на тая среща те искаме влюбен на макс" и той понеже е послушко....или пък наистина почувства това, което видяхме?

# 1 873
  • Sofia
АМ😱
Скрит текст:

# 1 874
В тази песен на Марто и Ванеса, някаква на индийски ли, тамилски ли пее също… какъв е езика?Може някоя от Шри Ланка да са вкарали те са им такива…

Върнах обяда🤮
quote author=Doli link=topic=1777543.msg49759564#msg49759564 date=1747982929]
АМ😱
Скрит текст:
[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт