🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 686
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 2 220
Мартин твърди, че са правили секс.

# 2 221
Водещата избухва с любимия си въпрос бяхте ли интимни Joy

# 2 222
Мартин наистина е токсичен, по-добре да си избере някоя от отхвърлените комплексарки, като Ана Мария и Мартина.. точно ще са му.. Е..ати публичния линч, отвратително. Ники Николов и той голям интригант..

# 2 223
Огромно благодаря и от мен за тези, които предават директно! Ако бях вкъщи щях да съм с пуканки на дивана, обаче съм на работа и дъвча тука един пакет леблебия...

# 2 224
  • България
Питат ги имало ли е секс, Даниела казва: "не",
Мартин: "ти си за затвор, сериозна ли си"

# 2 225
Булитата се кискат като ученички. Много грозно и гнусно спрямо Даниела. Тя се държи на положение.

# 2 226
  • София
Марто разлюбил Данка за 3 дни:
- ден 1, 5 март - Данка получила букет от 500 рози, като му казала, че са от нейни приятелки.
- ден 2, 6 март - Пишат си в 11 вечерта и Данка изведнъж спряла да му пише. Казала му, че е заспала. Той подозира, че е имала гост, щото как така ще заспи пишейки си с него.
- ден 3, 7 март - тя му написала Лека нощ. На въпроса му не е ли рано да си пожелаваме Лека нощ и дали ще се видят на 8 март, та му писала, че е с приятелки в Истанбул и на 8 март ще празнува с приятелки.
Скрит текст:

# 2 227
Според мен Мартин имаше нужда от този житейски урок, за да се научи на повече смирение.

# 2 228
Даниела е изключително овладяна! Евала и правя, че при такова напрежение, успява да запази самообладание и бърз ум.
Не съм от нейния фенклуб, но трябва да отбележа че това е многооо рядко качество и трудно се постига.

# 2 229
  • София
Даниела отрече да са били интимни, а Мартин говори друго. Тези на диванчето се напикават от смях.

Н.Н. разтяга локуми, опитали са се да бъдат медиатори.

Мартин иска още неща да каже. Доста неща си противоречат.

# 2 230
# 2 231
  • На морето!
Много жалка картинка, водещата е скандална, не трябва ли да е безпристрастна?

# 2 232
Ох, спряха ни скандала. Сега какво ли става в студиото, ще викат охраната.

# 2 233
  • София
Даниела каза, че Мартин е ненормален. Ана Мария каза, че Даниела е супер нагла и че имала доказателства за 4 нейни любовника.

# 2 234
Бих платила да гледам какво се случва в студиото в този момент Joy
Казах аз ,че след финала тепърва започва интересното

Общи условия

Активация на акаунт