🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 686
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 2 250
Ясно е това, че е любовница на някой богат, от къде тоя стандарт без да работиш.

# 2 251
Стана ли въргала😂 . Do tell🥤

# 2 252
Най-голямата болка на изискания столичен Елвис е, че една Дайми отказа по тв да потвърди, че са правили секс.
Това видях аз. И лудата крава, млада бизнес дама на Форбс, за финал да брои на Дайми любовниците.

# 2 253
  • here and now
Успех на Мартин! Оттук нататък няма да му вържат жени по-големи от набор 99.
Надявам се Даниела да съди Пинчера. Bowtie
Даниела и сега има достатъчно дългове...Няма как да го осъди.
Ще гледам по-късно, благодаря на всички, които споделяха в реално време.

# 2 254
Въпреки, че Даниела не ми е била любимка, но като цяло само тя се държа на положение, дори и да лъже, но не е нужно да си признава за любовници, дори да ги има, той Зрителят сам ще си отговори дали е истина или не. Мартин пак по-балкански се оака малко... И пак, не знам, кой каза, че бил интелигентен lol, може би ако намали чалгата и пиенете до минимум.
 Иначе е нормално да има емоции и в национален ефир, само че трябваше да си е Реюниън на Егренът вечерта както си го правят професионалистите в другите държави.
Вземете за пример, Love is blind, 90 days и есетра.

# 2 255
  • Вестерос
Беше епично! Трябва да го гледам пак. Най-доброто и интересно от последните три месеца взети заедно.

# 2 256
  • България
Даниела такива като него ги хапва за закуска. Унижи го публично, докато той се пенявеше.
Queen Dani!

# 2 257
Даниела си е Даниела, дъвкали сме го. АМ и Косара обаче са толкова изпростели, че няма накъде. Косара ми прилича на Мона Лиза, само дето мига. Джуките до носа и само мимики. Селото си е село както сте писали по-нагоре. Мартин е бесен и ще изяде Данка с парцалите.

# 2 258
Мартин твърди, че десет дни са спали в една спалня и не са ги снимали, а многократно са били интимни. Даниела е ревала, за да не се излъчва в ефир, защото се кълняла на човека отвън, че никога не е имала отношения с Мартин.
Даниела с равен тон заяви на Мартин, че е ненормален.
Анна-Мария се провиква, че имала доказателства, че Даниела има четрима любовници.
Махленска история.

# 2 259
Баси сеира. Долнопробна работа. Първо защо трябваше да ги съберат тия кокошки на дивана с двойките че и с редактора?! Второ що за въпроси в национален ефир "бяхте ли интимни? Това удари дъното просто. Николов се мазни на Мартин и се включва в нападките срещу Даниела. Еми без значение каква е, евалата и правя за това как запази самообладание при тия обстоятелства. Мартин трепереше и грозно обвиняваше, точно като патологичен ревнивец. Според мен той се изложи, не тя. Изобщо долнопробен сеир.

# 2 260
  • На морето!
Продължавам да не разбирам как е възможно в национален ефир да покажат това! Трябваше водещ да е Оля, тя е доста по-интелигентна и поне от женска солидарност нямаше да допусне другарският съд да се ожесточи така.
Ники Николов се държи сякаш бащата на Мартин му е звъннал и го е навял и насял, та сега се реабилитира.
Отвртатително грозно, направиха Даниела герой.

# 2 261
Даниела и Мартин бяха много хубави и двамата, за мен си пролича, че тръпка наистина е имало. Даниела как успява така да се владее, не ми е ясно. Мартин пък доказа, че е бил истински влюбен. Ана Мария е простачка от класа. Чудно ми е как Даниела успява да заблуди 4 любовника. Очевидно жената си е държанка и разбирам защо Мартин го е заболяло, но беше ненужно груб с нея. Даниела успя да се защити и да затапи Мартина и Ана Мария. Мартин явно наистина е ревнив, но не трябваше да си развяват кирливите ризи така. Чудно ми е като Даниела има така стабилен любовник и това й е целта, какво прави в шоуто...не мисля, че е да популяризира книгата, тя така или иначе не печели кой знае колко от нея.

# 2 262
Мартин е токсичен. Удоволствие да гледаш как един нарцис като него си намери майстора.

# 2 263
Според мен Даниела излъга, че не са правили секс, но защо трябва да обяснява по телевизията как са се плющели.

# 2 264
Черепът Даниела си заслужава всичко това. Патологична лъжкиня, личеше си още по време на сезона.
Още в началото беше ясно, че не е там, за да търси любов, а търси реклама. Въртеше Мартин на малкия си пръст.
Но такова въртене на мъжа до теб, е възможно само в началото на една връзка. После писва и мъжът отрезвява. А та само на такова поведение е способна.
В края на крайщата, всеки получава това, което търси. Тя също.
Но няма лоша реклама, нали? Сега дълго ще се говори за нея. Вероятно и тъпите й книги с тъпите й съвети, ще се купуват.

Общи условия

Активация на акаунт