🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 268
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 2 355
  • Пловдив
Тези от Надкаст  дано да разучат малко темата с майката на Даниела.
От всичко казано до тук  това ми е най-интересно....още по време на самото предаване се чудих защо майка и не се появи. Всяка майка подкрепя детето си - ако е в правото си, ако не се срамува от него или действията му.

# 2 356
  • Някъде там...
Изядоха се, защото е бил пиян.
Именно.
Направо го виждам целия филм- Косара си хваща пътя,той не желае хич да ходи на среща с Росица,но няма друга опция. На другия ден след скандала с Николов се е отрязал,та вече на градус е решил поне да не е валат и да я намачка.
И на сутринта още е бил пиян сигурно...

# 2 357
Почвам да съжалявам Мартин. Искрено изразява емоциите си, личи че му трепери отвътре.
Мартин трепереше от нерви, личеше си, че е много разочарован и наранен.
Даниела с влизането си каза, че не е влязла за любов, както и всички останали, явно за реклама. Друг е въпросът каква реклама си направи сама.
Мартин каза, че тя е любовница на женен мъж, че знае колко й плаща на месечна база, че за отиването й в Малдивите тя го е канила да иде с нея, но той е отказал (не разбрах защо). Малдивите също са платени от любовника. Жененият й купил къща, брокерката била позната на Мартин, Даниела отричаше - онзи не й бил любовник, а бизнес партньор, Мартин се изсмя - ма ти си била работила, бизнес дама си била, защо не каза?
Тя каза, че не са били интимни нито в предаването, нито навън, Мартин направо се опули и й каза - ма ти си за затвора!

За мен беше слабост да иска да звънне на любовника, защото беше ясно, че няма да го направи и това й даде сили да наглее.
Даниела си е платена държанка, това ни беше ясно на всички.

Само това с майка й не го разбрах, за какво несъответствие намекна Николов по тая линия? Някой разбра ли?

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 18:16 от Tess d`Urberville

# 2 358
https://www.youtube.com/watch?v=5nNm4_NLNfM

Тази песен вече звучи по-разбираемо. Grinning

# 2 359
  • България
Не съм съгласна да обвинявате Даниела, че развалила семейство. То е развалено от изневеряващият женен.

А чепеларци се държат като първобитният строй. Не им прави чест и обяснява защо човек иска да скъса всички връзки с тях.

# 2 360
Според мен, Даниела трябва да заведе дело срещу продукцията за уронване на личното достойнство. Да намери добър адвокат и да действа. За мен, предаването "След обед" на БТВ унижи публично достойнството на Виктор и Даниела.

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 13:23 от Не се сърди, човече

# 2 361
Едвам го изгледах... Имам опит с ренивци, Мартин ме тригерира безумно.
Пишели си в 11 вечерта и тя спряла и той решава, че някой е дошъл при нея, а не е заспала- класика!!! Също историята с брокерката- отишла да избира жилище 3 дена след като ве върнала от Шри Ланка, да бе хаха. Такива истории, само болен ревнивец може да ги измисли.

Жени моля ви бягайте от такива, ще ви направят живота ад. На мен ми се вдигаше скандал, ако отида до магазините и се помотам повече от очакването... Само като го гледам Мартин с глупостите, които бълва, ми става лошо.

Не са били двамата при брокерката - Даниела е била при брокерката с мъжа, на когото е любовница. Тя го нарича бизнес партньор. После е вдигнала скандал на брокерката, че го е коментирала.

И не знам колко точно е ревнив Мартин - не съм го гледала в ИВ, обаче не знам кой мъж би приел годеницата му да получи 500 рози от "приятелки" или да се събуди един ден и да разбере, че годеницата му е в Истанбул, без изобщо да му е казала, че ще ходи. Подчертавам думата "годеница", защото реално, като такива излязоха от предаването

# 2 362
Само не разбрах - любовникът ще й дава пари да ходи на Малдивите с другия си любовник… Интересно - щедър и широкоскроен мъж!
Защото Даниела каза, че е поканила и Мартин да замине с нея, но поради неясни причини той е отказал.

# 2 363
Eха, кефи ме как крадат американски песни отпред да съм се родила почти. Smack that  си е по-яка.

# 2 364
Само не разбрах - любовникът ще й дава пари да ходи на Малдивите с другия си любовник… Интересно - щедър и широкоскроен мъж!
Защото Даниела каза, че е поканила и Мартин да замине с нея, но поради неясни причини той е отказал.
Даниела е искала да се крият. Да не се показват на сторита .

# 2 365
Айгюл е патологична лъжкияня ,тази жена лъже за абсолютно всичко.  В Facebook хора от Чепеларе пишат,че баща й е починал,бил алкохолик

Тя е лъжкиня, обаче МарЧинчо е за психиатър и то спешно. Психиатър, не психолог.

# 2 366
Даниела е искала да се крият. Да не показват на сторита .
Е, това беше глупост от страна на Мартин - нали той е юрист, нали имат договори, знае, че няма как да си качват снимки,  което каза и тя. Пак казвам, не я защитавам, но Мартин не е по-малко барон фон Мюнхаузен и тук даже не се усети колко му е недомислена лъжата.

# 2 367
  • България
Даниела е искала да се крият. Да не показват на сторита .

Всъщност от гледна точка на продукцията не е добре да се вижда кой с кого излиза по време на средата на излъчването на сериала. Не знам що не им забраниха да качват какъвто и да е контент с участници и да се разваля интригата. В спойлерната тема само от сторита можеше да хванеш, че никой с никой не е продължил връзката.

# 2 368
BTV стигна дъното..
Това не е журналистика. Тя не е свързана с нарушаване достойнството на човека.

Аз не видях достойнство в тази жена. Тя самата се постави в тази ситуация, само себе си може да обвинява. Както излъчиха лъжите й, които нон стоп се коментираха тук и по социалните мрежи, така беше редно да излъчват разобличаването им.

# 2 369
Ами много ясно, че ще се крият - то предаването не беше свършило, когато тя ходи на Малдивите, нали не трябва да се показват заедно до финала, за да има интрига.

Общи условия

Активация на акаунт