🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 793
  • 6 792
  •   2
Отговори
# 2 430
Оставаше и да звънят на любовника по телефона. Цирк. Grinning

Достраша го Мартинчо, защото Хепито е повече от Джанъма.😂😂😂

%  от Джанъма при това. Другата тежест на везната са мама и тате, които вероятно са вдигнали ръце от кашите на сина си.

# 2 431
  • Street of Dreams
За мен това, което Мартин извади като доказателства, доказа единствено, че той от първата минута е започнал да я следи и всеки дъх, който е забързала или забавила е бил доказателство за него, че му кръшка.
Каквото и да е направила тя, дори да стоеше затворена в пластмасова кутия с камера, че да я гледа, пак щеше да е сигурен, че го мами.
За моя изненада, не знам защо, но сякаш по ми изглежда искрена Даниела.
Не казвам, че не е имала връзка с женени, но просто не мисля, че точно до третия ден му е изневерила с друг.

За нейната версия, че връзката им не е била приоритет за Мартин след предаването - има две доказателства.
1. Въпреки че е измислила план как да се виждат тайно, той е предпочел да е в дискотеката.
2. Не е отишъл с нея на Малдивите.
Изглежда ми като да се е опитала и разочаровала.

За неговата версия - освен че всички в студиото му вярват - дори и продуцента - доказателства не съм видяла.

# 2 432
Ужас…Каква селска история

# 2 433
Нека всички дружно си припомним обезрозяването на Йоана и по-конкретно опулената наакана физиономия на Мартин, когато тя попита къде и с кого е бил след посрещането на НГ. Тогава той излъга най-хладнокръвно в присъствието на 20 човека, но благородно обясняваше в синхрон, че ѝ прави услуга. За каква истина се бори, след като той изначално не предложи искреност и равен старт на никоя от участничките, които се “бореха” за Ален Делон от Манастирски ливади?!

# 2 434
Все пак говорим за 40 годишен папардак, който най-брутално се изгаври с 20-годишно момиче, обявявайки, че ѝ е изневерявал в национален ефир. Сто валиДации са му малко.

# 2 435
Чак пък патологично ревнив да е Мартин... ако съдим по нещата, който сподели за на Даниела поведението, е съвсем нормално да е ядосан и в случая това в преди обед не беше ревност, а ярост, яд, неприязън, съжаление от това, че са го направили на пълен балък.

# 2 436
На Даци Надкаста дали е заснет, ще я направят луда защо е излъгала дали е била интимна с Марти Парти. И да са били интимни, на Даца любовника според мен му е ясен сюжета там

# 2 437
Все пак говорим за 40 годишен папардак, който най-брутално се изгаври с 20-годишно момиче, обявявайки, че ѝ е изневерявал в национален ефир. Сто валиДации са му малко.

Sweat SmileJoy

Един пошъл виц има за някакъв неудачник, дето си пробвал късмета със завързани очи, на който помня само края -  как от цял чувал  валидатки накрая извадил единствения нуй вътре.
Та, Елвиса, емблемата на софийската бохема, ловкият сваляч, големият Лебовски в качеството на балък и  оскърбен невинен фавн.
Оксиморон. И смях в залата..

# 2 438
100% Ники Николов е влюбен в Мартин. 😃
Чак и той е против Даниела 😃 Показва чатове хахахах, ш припадна. 😃

# 2 439
  • Be realistic - plan for a miracle.
Голямото самообладание и хладнокръвие при вадене на твои лъжи в национален ефир не е за завиждане - става дума за тежки ментални дефекти, патологичен лъжец и вероятно социопатия.

Мартин пък е с тотално нарцистично разстройство и МНОГО комплексиран човек, мъка ще е с него за всяка жена, честно казано се надявах да си останат заедно - мноооогоо са един за друг ✌

# 2 440
  • България
Викито в Надкаст е много забавен и лежерен за слушане.

# 2 441
А бе, къде са тия любовници, дето ще ме търпят да интимнича два месеца с виден плейбой  в Шри Ланка, а после да се сурнат да ми купуват мезонет?

# 2 442
Мамили са го Мартин преди и ще продължават да го мамят. Не защото наистина ще са, а защото той ще е сигурен, че са, независимо какво правят.

# 2 443
  • Street of Dreams
Викито в Надкаст е много забавен и лежерен за слушане.
Нов ли е епизодът? Може ли линк?

# 2 444
  • Be realistic - plan for a miracle.
Става дума за дебел и грозен чичак, който си има семейство и още няколко любовници. За него поддръжката на държанка е гъдел, че може да си го “позволи” като скъпа кола и т.н. Не се мъчете да разбирате логиката на такива хора. Кефи го него така.

Оставил я е да си поиграе, само условието е било да не правят секс. Затова ще отрича до посиняване, та дори и видео да й изкарат пак ще отрича. Щом Марто каза че чак е ревала да не се казва това… явно това е била червената линия с чичака.

Но тя отрече и нарече Марто “ненормален”, така че явно защитата ще е това - “тоя ненормалник лъже, не съм го бодвала”. И кранчето ще продължи да пуска.

А бе, къде са тия любовници, дето ще ме търпят да интимнича два месеца с виден плейбой  в Шри Ланка, а после да се сурнат да ми купуват мезонет?

Общи условия

Активация на акаунт