🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 150
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 2 880
  • Пловдив
Може и да сте го качвали, но не мога да проследя всичко 🤣🤣🤣

# 2 881
  • в сърцето на един мъж...
Ох, има една много хубава приказка - като си казал а, трябва да си готов да кажеш и б. Ще излиза на война, ще плаши, пък до къде стигнахме - ти си меркантилна, лъжеш, за затвора си, ти си платена жена... Ми олеква.

# 2 882
АМ е написала в Тредс "Казах ли ви" ама не знае, че бг мама е казала много преди тя да си намокри косата в Шри Ланка. Няма нищо женствено в това момиче, а на едната снимка с разголен буст се виждат само вени. Тя вместо да търси на Даца любовниците да вземе да си намери мъж, че такава хахава не знам кой ще я търпи.
Нали Елвира споменава някакъв чичо Цецо или някакъв такъв... Нищо чудно и тая да е чичова държанка на някой особено изпаднал чичак за да си избере такава мутра за целта.

# 2 883
Естествено, че Мартин няма да му изпльока името в национален ефир. Доказателствата му са от типа “тя каза/той каза”. А и ако Даниела няма ресурси да го съди за клевета, Хепимен има. Познайте българският съд колко обича такива дела и доколко има безпристрастност, когато става въпрос за такива хора. Това не са Хари и Мегън, дето през ден губят дела срещу таблоидите.

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 22:46 от Clare

# 2 884
Потребител нелка отдавна не беше влизала в темата да се повайка с примери от личната си история.
За дъщерята всичко научихме, следва продължение...

# 2 885
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
На мен пък Ники Николов изключително много ми хареса колко е откровен и как разкрива неща от кухнята,които ние няма как да научим иначе.
Сега, че съзнателно или несъзнателно наля масло в огъня,да, но оценявам го като продуцент и вместо да маже и лъже,си казваше истината.
Да,сбъркахме с кастинга за ергени (ФАКТ)
Да,Виктор не се справи (факт).
Да,добре,че беше Мартин да спаси сезона (Даца и Роси също)..
Да, разочарован съм,че не можах да изкарам истинска любовна история,която много исках да се случи и се извинявам на Мартин (факт).
Дано прави и следващия сезон и да се поучи от грешките си.

За Васил, видяхте ли как се парализира и облещи очите,когато Николов,пак до болка откровен,каза,че Васил не искал да се вижда с Росица,правил сцени,но след виното се съгласил,че даже разбили всякакви очаквания на 24-часовата среща.
И после като каза "тези се изядоха" той направи ужасно грозна физиономия.

Върнете си го да го видите.
Толкова се натяга този палячо Васил да е "безгрешен",че стои на тръни да не му изкарат мръсните ризи в ефир.

За Дацито - Ами желязна е, но тя друг ход няма,защото яко се осмърдя около нея с лъжи и интриги. Ясно ни е на всички,че е платена и ето,хората там имат доказателства от първа ръка. Как нахално излъга за секса. Да,да...2 седмици търкаляш леглото с хорни мъж,само ще сте се гледали....

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 22:49 от Adoralova

# 2 886
Да бе, много вървежна ще се окаже Даниела. Апартаменти, мезонети, Малдиви, с 500 рози я посрещат, още малко и частни самолети. Яко се филмира Мартин. Прочел е клюките, Анна Мария му е наляла масло в огъня и така.
Тя не беше ли снимала този прословут букет? Тя явно трябва да е по-тъпа и от Косара, че сама така да се изобличи.

# 2 887
Поведението на НН беше все едно работодател да нарежда служителите си колко са некадърни и как за нищо не стават пред клиентите.

# 2 888
Скрит текст:
Не знам пишещите тук четете ли си коментарите или просто влизате и "пляскате" нещо !? Изумяват ме колко от Вас подкрепят Даниела . Отделно защо не кажел името на спонсора.
Аз лично , може на калъп да видя най-близките си хора и нито на приятелка , нито на приятел ще споделя.
Скрит текст:
Никой няма право да се меси в съпружески отношения. Никога не бих развалила семейство. И за мен това е верую от много, много години. По принцип има мъже , които това им е като чашата с кафе сутрин изневярата. Имах го такъв - хубав, умен , предлагаше наред , а навремето в комунизма беше много "фешън" да спиш с шефа. Дъщеря ми на 17 години ме попита няма ли да помисля за моя живот , защото те отиват да учат и аз оставам с женкаря, пияницата , впоследствие и насилника. Работата ме срещна с мноого качествени хора , имах много предложения , но аз казах, че никога няма да разваля семейство. Десет години след като напуснах съпруга знаете ли какво ми каза - синът ти е глупав като тебе , моногамен като тебе. 16 години той е само с една жена , която в последните две години и половина го направи два пъти баща. Днес ,четейки Ви , му се обадих да му кажа колко се гордея с него , защото при този пример в който е израстнал той е прекрасен съпруг и баща.  Повярвайте , мъжете които прескачат от цвят на цвят го правят от комплекси или защото по онова време това беше модерно. Моят син беше на купон без половинката , заради децата. Те нямат никакъв проблем да излязат тя с приятелки , той с приятели. Даже един път отиде на ергенско парти на яхта без нея , попитах я какво мисли и тя ми каза - той заслужава , преби се да сваля плочките в банята , правеха ремонт. Така оцелява връзка - с доверие, уважение, подкрепа . Разбрахте , че съм от старото поколение. Преди двадесет и пет години ме попитаха да  не съм ки инжектирала нещо в устните - просто са пухкави и с някое червило изглеждат още по-добре. Но , съм имала моменти като Мартин , когато ставам с подути устни. Дали от лекарства или от храна се подуват , а понякога ако прекаля под душа също. Мартин беше "снощен", защото личеше колко е стоял под душа , за да се освести. И  още нещо - Роси , някой от Вас учил ли е в Америка , защото дъщеря ми учи . Знаете ли , когато стана на 21 , при тях пълнолетието е тези години какво ми каза - мамо, нямаш си на идея техните партита какво са , наливане с алкохол , трева , безразборен секс. Просто това е тяхното нормално. Роси си го покани в спалнята и някой от Вас ми прокламират това скромно момиче какво му сторили. Тя е на 25 , не на 18 години. Лампичката и светна , но и беше изгодно да я "изгаси".

Пак си зависи от гледната точка. Значи е по-добре съпруга/та да разберат последни, така ли е според Вас?
Имах много близка приятелка, която ме напусна, защото когато ме попита дали ще й кажа ако видя мъжа и с друга жена на улицата ще й кажа, аз тогава казах, че не зная, не съм мислила...Тя тогава ми каза и може би с право, че не съм й никаква приятелка, защото съм казала, че ще помисля, а не съм казала веднага, че ще й кажа. Та така - истории много, дилеми много и не бива да смятаме, че начинът, по който ние гледаме на света е единствено правилния.

Причините за изневяра са много, не е само до възпитание. Чукайте на дърво, защото никога не се знае какво ще ни донесе утрешния ден. Дано синът Ви да има щастливо и прекрасно семейство до края на живота си, пожелавам си същото и за моя.

# 2 889
Да бе, много вървежна ще се окаже Даниела. Апартаменти, мезонети, Малдиви, с 500 рози я посрещат, още малко и частни самолети. Яко се филмира Мартин. Прочел е клюките, Анна Мария му е наляла масло в огъня и така.
Тя не беше ли снимала този прословут букет? Тя явно трябва да е по-тъпа и от Косара, че сама така да се изобличи.

Да, Мартина също снима такъв букет и тук се смеехме, че от предаването са им го дали да пускат спойлери.

# 2 890
Свършиха ми лайковете днес, така че не мога да ви "валидирВам". 😉 Какво сте заоправдавали Даниела толкова някои, то "женската ми енергия" покрай нея се покри и вече не ще да я чуе 🤣. На Даниела не й дреме, просто ще премине нататък към следващата жертва. Те са си очевадни лъжите, човек когато лъже винаги гледа право в очите без да мигне със " стоун фейс"да не говорим,  че при нея няма грам човещина(демек съчувствие , емпатия и т.н.). Дам...има хора без да споменавам разни неприятни неща, които умело играят емоции без да ги усещат. Не съм очаквала нещо различно от Мартин, защото съм го гледала в ИВ. Само си чаках да си признае, че е балък както обеща. Ем, клише ама "който каквото си е надробил, това ще сърбаш".
Вероятно ще има продажби " книготворението" най-вече от млади неориентирани моми,  но кой вече ще се върже на тези проповядвани схеми там... след като са станали такова достояние. Вероятно няма мъж в БГ, който да не чувал за тези "забави" и да иска да стане поредния балък в класацията след Мартин. Е, не че не може да се намерят някакви изключения.
По спомен в предишни сезони ако няма брак до една или две години беше: Алтънбаш или който го е платил си го прибира обратно пръстена. Не помня вече, но няма да го оставят на Даниела, че запор пак ще има..ако реши да не връща 😂

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 23:11 от a.vasileva

# 2 891
Даниела многократно се заканваше на Мартин, че ако тя го накара да ревнува, ще му стане зле. Тя въобще не е имала намерение да взима годежен пръстен и да остава с него след предаването (защото се цели по- нависоко). Затова, за да се отърве от Мартин, е предизвикала ревността му ВЕДНАГА след връщането им в София.
PS: изразявам изцяло лично мнение, по логика!

# 2 892
Скрит текст:
Октомври месец клюката сочи друга фаворитка.

# 2 893
Нелка123, личните драми се публикуват в СО
https://www.bg-mamma.com/?board=427

Тая фаворитка е напълнила фурната вече и не е от този. Няма начин през октомври да е била с него още.

# 2 894
Мартине, като много ти знае устата, нейният любовник кой е?

Общи условия

Активация на акаунт