🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 620
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 2 955
Ако поразмислим, Мартин каза, че са му казали
 "момчето е притеснено", правили ли са нещо. Момчето по бива да е Бачорски. После пък каза, че любовникът е "бил в София", значи не живее постоянно в София -Хепимен?
Или някой друг богаташ?
Няма ли да се активира детективска агенция бгмама 🙂
Явно с него е била на оглед за жилище, щом е звъняла да държи сметка на брокерката, че се е разприказвала.
Явно "момчето" иска да си запази семейството и така Даниела го изнудва. И с тия камери дето каза, че има у дома, кофти парче за любовница.
Помните ли кой стоеше зад въпроса, защо крие , че е обвързана? Ана-Мария?

Последна редакция: сб, 24 май 2025, 00:18 от dany_nik

# 2 956

Тези двамата са много красиви!
Прекрасни са! Дано се преоткрият!❤️

# 2 957
  • София /Абсурдистан
Не мисля, че е в позиция да изнудва.
Също, не мисля, че жената на въпросният не знае.

# 2 958
  • София
Помните ли кой стоеше зад въпроса, защо крие , че е обвързана? Ана-Мария?

Да. А Косара беше задала въпроса вместо нея.

# 2 959
А слухът, че Даниела се казва Айгюл откъде тръгва? Даниела не е любовница на Бачорски, тя си е близка приятелка с неговата жена и още няколко девойки тип златотърсачки. Даниела има и бивше гадже, близък приятел на Даниел, а и Даниел изобщо не е достатъчно богат за нея, така че според мен това е пълна глупост.

# 2 960
  • България

Тези двамата са много красиви!
Това е единствената двойка от всички в Ергенът, които са в добри отношения. Може да не останат приятели, но не се плюха по най-грозния начин в ефир. Ники се изказа ужасно и за Васил и човекът беше като глътнал бастун. Да се радва, че Васко е реагирал да му спасява потъващия кораб.

# 2 961
Адриана и Васил като двойка един до друг в студиото на Преди Обед ми харесаха повече отколкото в Ергенът.

Ади изглеждаше и се държеше страхотно, а и Васил удържа фронта, макар че беше леко объркан.

Към Роси явно не е изпитвал никакво привличане и нещата доста насила са се получили след употреба на алкохол.

# 2 962
Днес гледахме отмъщението на жената на Хепимен.
Повече ми приличаше на "Империята отвръща на удара" 😉

# 2 963
  • Варна/Амстердам
Гледам пак и Ники Николов направо се обърка като GPS в Чепеларе. Първо вика: „Без трети ерген — провал!“, после: „Мартин изнесе сезона на гърба си!“ Айде де, реши се – или Мартин е герой, или е спасител по случайност. Човек ще каже, че Ники си реди сценария на момента, докато си връзва зелените маратонки. Очаквам в следващото издание да каже, че и той е бил таен ерген, ама никой не го забелязал, щото бил камуфлажно облечен.

# 2 964
Ники Николов как унизи Васил, какви бяха тези изразни средства -‘изядоха се’ , после за Виктор каза, че не става, когато него вече го нямаше. В същото време претендира, че Ергените не можели да се изразяват, а неговия речник е беден, не можа ли да каже по-възпитано, че Роси и Васил са се целували?! Не можа ли пред Виктор да му каже, че не става?! Мартин е правил интриги, уж братчето му Виктор, а го издава пред НН, че нямало да избере никоя. Дъно. И докато за Мартин очаквахме, за НН е изненада.

Изключително грозно изказване и държание на НН. Без Васил сезонът нямаше да е завършен, но пък той не е първоначално избран,защото "не става" за екранен ерген. Виктор пък съвсем не става за нищо, само Марто е егати пичът и му направи сезона. После и за момичетата почна с изказванията, че тази препоръчана от еди кой си, другата от друг, Роска я изкопал от архивите... И това ми било продуцент 🤷‍♀️

# 2 965
Мартина качва стори от Солун,а Косара от Джанъм

# 2 966
Хепимен предполагам вече не е толкова Хепи 😏 Така влезе в устите на хората в цяла България, че скоро няма излизане. Дано се води в живота от максимата че "няма лоша реклама" ама малко ме съмнява. По-скоро е минал на джиприсачни..

# 2 967
A този влюбен човек, дето я гледа Даниела да се сгодява, после я прибира обратно, купува рози, мезонети, коли, защо не вземе и запорите да й покрие и наистина да й помогне

# 2 968
Не мисля, че е в позиция да изнудва.
Също, не мисля, че жената на въпросният не знае.
Жените на такива мъже обикновено  знаят, но нямат как да ги спрат. Затова, си плюят на достойнството и си гледат комфорта.

# 2 969
  • София
Гледам пак и Ники Николов направо се обърка като GPS в Чепеларе. Първо вика: „Без трети ерген — провал!“, после: „Мартин изнесе сезона на гърба си!“ Айде де, реши се – или Мартин е герой, или е спасител по случайност. Човек ще каже, че Ники си реди сценария на момента, докато си връзва зелените маратонки. Очаквам в следващото издание да каже, че и той е бил таен ерген, ама никой не го забелязал, щото бил камуфлажно облечен.
Той го обясни добре какво имаше предвид, но беше ненужно груб, човек невинаги трябва да казва всичко, което мисли. Според него рейтингът е заради Мартин, но сезонът е щял да свърши твърде рано и няма как да пуснат толкова кратък продукт. За Васил каза, че е бил единственият, който е имал готовност да тръгне веднага. Намира Мартин за интересен, но твърде рано е избрал. За Виктор каза, че не се е справял и са прибегнали спешно към Васил.

Съветът, който е дал на Васил, да чете на финала, беше голяма грешка.

Последна редакция: сб, 24 май 2025, 00:00 от Niya-

Общи условия

Активация на акаунт