🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 550
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 3 390
На Козара специалитетът явно е да се снима в чалга клипове. В СV-то може да си го запише в графа “допълнителни умения”.
Днес в ТТ ми излезна друго видео с нейно участие.
Скрит текст:
Скрит текст:
The bar is low Head Band Неслучайно Марчин я е надушил, както се казва: “Господ не е скитач, а събирач.”

# 3 391
Разбрахте ли сега?
Даца имала мечта - да направи Дом за деца, в който те ... (тук тръгна да тече някаква неясна мисъл и не се разбра за какво ще е този дом). Обаче този Дом ще се направи с СМС-и от хората - по левче за смс.
Joy

Дацо, домове за деца отдавна не съществуват, казват се по друг начин и следващият път поне се консултирай с някого преди да плещиш глупости. Пълен траш е тази жена. Не на 100 метра от нея, а на километри трябва да се стои. Фалшива до върха на ноктите, манипулаторка и мошеничка. Тая до 2-3 години ще живее някъде извън България, защото ще й отеснее.

# 3 392
Сакън, да си плати дълговете, какви домове ще прави?!

# 3 393
А защо си мислите/вярвате че Данка получава космически суми. Лъже. Има за наем,сметки,храна и бонус някой тоалет.
Взела заем, който мислила че ще и се опрости с кекс. Взела си кола,процедури по "разкрасяване", някоя почивка, малко да се направи на оборотна и парите свършили Joy
Уж неработела, а в ПО работела, огледи правили, бизнес. 50К искала, а в ПО пошегувала се, и още...и още...
Търси и лъже.

# 3 394
Разбрахте ли сега?
Даца имала мечта - да направи Дом за деца, в който те ... (тук тръгна да тече някаква неясна мисъл и не се разбра за какво ще е този дом). Обаче този Дом ще се направи с СМС-и от хората - по левче за смс.
Joy

Дацо, домове за деца отдавна не съществуват, казват се по друг начин и следващият път поне се консултирай с някого преди да плещиш глупости. Пълен траш е тази жена. Не на 100 метра от нея, а на километри трябва да се стои. Фалшива до върха на ноктите, манипулаторка и мошеничка. Тая до 2-3 години ще живее някъде извън България, защото ще й отеснее.
Това къде го казва? Тъкмо хората щяха да й простят материалистичните претенции след ешафода в бтв, но влиза в други води.

Последна редакция: сб, 24 май 2025, 23:11 от Kawsay

# 3 395
Оф, ся като си помисля, че ще трябва да минат Адриана и оня, преди Мартин и Даца и ми умира всякакво желание. Не можеше ли да се направят, че Ади и Васил не са били там? Не съм сигурна, че Неделчо ще успее да я изтърпи. Grinning

# 3 396
# 3 397
  • България
Ако Косара тръгне с Мартин приятелството ѝ с Ана-Мария отива в коша. Приятелствата след форматите са временни. LaughingLaughingLaughing
Ана-Мария е много превтасала и замирисала, отчайваща нужда има да си намери работа и да спре да пише в интернет. Излага се от 5-6 месеца в тредс.

# 3 398
Дойдохме си на думата.
Мартин след "Ергенът": И аз, и Косара знаем, че тя си беше за моя отбор
https://www.btv.bg/shows/the-bachelor/sled-tseremoniata/martin-s … a-moja-otbor.html

# 3 399
Ако Косара тръгне с Мартин приятелството ѝ с Ана-Мария отива в коша. Приятелствата след форматите са временни. LaughingLaughingLaughing
Точно си мислех днес, че на Косара скоро няма да ѝ харесва АМ да ѝ обитава диванчето. Ти представяш ли си каква досада е някакъв навлек да ти се натресе у вас, да ти върви денонощно по петите и да си живурка без да плаща ей така, щото ти е "най-близката приятелка". Аз не бих го издържала. А пък в допълнение на това, че е влюбена в тоя, дето теб те загражда...

Последна редакция: сб, 24 май 2025, 22:06 от DiaMia

# 3 400
Да, и аз щях за питам надкастите кога ги записват - преди гостуването им в Преди обед, или след това?
На мен ще ми е мнооого по-интересно, ако е след.

# 3 401
Добре де, това което постнах с Туджаров по-горе, не е ли подкаст?
Едва ли ще има втори, Мартин няма търпение да се изприкаже.

# 3 402
Неделчо и Туджаров,  ако сте истински ютубъри и подкастъри непременно ще поканите Ники Николов за 3 часово интервю. Ще ударите рейтинга в тавана.

# 3 403
Трябва да има с Неделчо и Туджаров.
Иначе сега гледам Кукушев. Много ме кефи той. Не са му дълги видеата и винаги удря в десятката. Има добра дикция и му разбирам всичко, т. е. не фъфли, не е досаден, не ме товари. Има и страхотно чувство за хумор. Аз пък каква реклама му дръпнах, сякаш ми е платил. Joy

# 3 404
lol, Ф. Буков е постнал reel Марто като пита къде е била на 8-и май да оглежда мезАнет и си показва неговия 😂😂😂. Този верно стана за мезе

Общи условия

Активация на акаунт