🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 836
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 3 630
Естествено привлича хейт върху себе си, не може да се отрече. 😀

# 3 631
Ако Мартин имаше малко повече мозък и достойнство, както и да покаже, че си е научил урока от предишните си връзки, в които "бил предаван", щеше да избере Мартина. Тя постоянно твърдеше "Аз съм на Мартин!"
Каквото и да се случеше след предаването, нямаше да стане такъв панаир - раздяла като на Ади и Васил може би... Но, не! Той избра Даниела, която говореше постоянно за оценяване на женско присъствие, не мисля че го подведе, той сам се навиваше.
Този човек държеше да командва парада, независимо кого наранява.

# 3 632
Една жена може да се самоуважава по-доста по-приличен и интелигентен начин от Данкиния, моля ви за по-високи самооценки, дами. Grinning
//
Е, напротив, ако е малко поумнял и понаучил се от връзките си, няма да избере Мартина. Те са като холограми с Мануела ли, Емануела ли каква беше.

# 3 633
Ако Мартин имаше малко повече мозък и достойнство, както и да покаже, че си е научил урока от предишните си връзки, в които "бил предаван", щеше да избере Мартина. Тя постоянно твърдеше "Аз съм на Мартин!"
Каквото и да се случеше след предаването, нямаше да стане такъв панаир - раздяла като на Ади и Васил може би... Но, не! Той избра Даниела, която говореше постоянно за оценяване на женско присъствие, не мисля че го подведе, той сам се навиваше.
Този човек държеше да командва парада, независимо кого наранява.
Същият панаир щеше да е, ако не и по-лош. Мартина на два-три пъти сме я виждали да си изпуска нервите и беше грозно. Със сигурност щеше да е буря, като на Мартин му писне от нея.

# 3 634
Още нещо от каста на Даниела:
Стана тема за това, че богатите мъже търсят красиви жени и, че в България, богатите мъже са под 1%, но красивите жени са много. И се стигна до изказването на Даниела, че богатите и стабилни мъже, нямали нужда от постоянно задоволяване на нагона си и от това да търсят постоянно други жени, и да завоюват постоянно нова жена. Интересно ми е тогава нейния спонсор в друга категория ли попада? Защото той буквално това прави - оженил се е и след това си завоюва нови жени, една от които е тя самата.

# 3 635
  • България
Аз съм на 1 час и 42 минути в подкаста с Дани и тя досега ми е най-интересната участничка, която слушам с интерес. Противоречи си тук-там, но като цяло е права.
За сравнение не успях да изтрая Косара, Любомира, АМ, Бранимира, защото лъжеха на поразия.

# 3 636
Ами тя за спонсора отрича. Никой не можел да изкара нищо срещу нея към настоящия момент. Да, продуцентът Николов я изнервил малко с някакви разговори за нейни бивши, но това били нейни бивши, не настоящи. В момента нямала.

# 3 637
Целия проблем в тоя скандал е проблем на Мартин и той е, че Даниела е по-умна от него. Не може той това да го понесе...

# 3 638
Още нещо от каста на Даниела:
Стана тема за това, че богатите мъже търсят красиви жени и, че в България, богатите мъже са под 1%, но красивите жени са много. И се стигна до изказването на Даниела, че богатите и стабилни мъже, нямали нужда от постоянно задоволяване на нагона си и от това да търсят постоянно други жени, и да завоюват постоянно нова жена. Интересно ми е тогава нейния спонсор в друга категория ли попада? Защото той буквално това прави - оженил се е и след това си завоюва нови жени, една от които е тя самата.

За съжаление не уточниха какво точно е богат човек, защото според Туджаров мъж с доход 10к на месец е с нормален/среден доход. Съгласна съм, че богат не е, но поне според статистиката 10к чисто са доста висок доход, и за България и за доста развити чужбини…

# 3 639
Гледам я желязната лейди,нея никой не можел да я бутне.Демек историята на живота ѝ е самоконтрола.Като качество е страхотно,но при нея е друго.Абсолютна нереална самооценка.В устата ѝ като мантра е "богати мъже,богати..",а не такива с 5лв в джоба.Добре го описа богат,интелигентен и способен мъж и точно такъв за нея ще се залепи. JoyИзобщо от нейните брътвежи 3мес.разбрах само,че мъжете без възможности направо да си слагат въжето на шията,а пък жените които искат да работят са най-големите лузърки.Обаче Неделчо тънко ѝ сипва и директно ѝ каза,че не ѝ вярва и е хладна(като змия,това е от мен Simple Smile).И ще ми говори за ценности,няма понятие от тях.Нито пък истинска и безусловна любов е изпитала някога.А Марто ми пада не с един,а с няколко пункта как се занимавал с тази персона.
ПС.Направо се възприема като една Жана Дарк.Joy

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 13:53 от *Амбър*

# 3 640
Съгласна съм, че богат не е, но поне според статистиката 10к чисто са доста висок доход, и за България и за доста развити чужбини…
Всъщност, не са, защото човек се простира според чергата си, а 10К се харчат много лесно. Богат си, ако доходите ти многократно надхвърлят разходите.

# 3 641
Някой беше писал за Емануела и Даниела.. В стори в ИГ Мартин е постнал, че са се последвали...

Даниела и Емануела се следват в Инстаграм! Ето го доказателството, че всичко е било заговор и измама:

Емануела е наела Даниела да влезе в Ергенът измами наивничкия Марто, да го влюби в себе си, след което безсърдечно да го зареже и изложи пред цяла Балгария.

Но Марто ги разкри!

# 3 642
'начЕ, хвана ме яд на мен си, че слушах Данчето. Големи проповеди за успех и амбиции. Колко е умела, знаеща, развиваща се, какви качества има, какво търси, какво толерира и пълни скуки.
Две седмици не можели да оправят договорите, явно е имала много изисквания. Тя не е била скаутната, а уж сама си е пуснала заявка през сайта. НН ѝ е позволил, ако влезе участничка с името Йоана, която е бивша на Мартин, Данчето да напусне без неустойка по договора. Надявам се да има неустойка сега, че го издаде. Не за друго, но нали разполага на широко с пари, та няма да я бутнат.
Любимата ми част беше, когато Туджаров я попита, би ли имал възможност да бъде с нея човек, който не изкарва много, например 5-10 хиляди месечно. Данка се облещи в знак на възмущение.
Неделчо каза, че тези доходи са високи и по-скоро, човек, който има по-нормални доходи е такъв, който изкарва 2-3 хиляди.
Онази пак взе да си каканиже познатите неща, които слушахме и в предаването.
Всъщност, голям процент от жените и мъжете, работят за под 2000, за референция са учителите, нетна заплата - 1600 лв.
Аман от п***титутки, който нямат връзка с реалността, съжалявам. Да се думкат със спонсори, докато могат и да спрат да си навират стандартите, защото са нетърпими.

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 14:01 от novembersecond

# 3 643
Мартин я избрал, защото тя била добра визитна картичка за него. Той не е готов да пусне ергенския живот. Относно ситуацията с Истанбул пак го упрекна и обвини, че ако е искал да разбере къде е и с кого е можел да иска видеовръзка, или да отиде. А пък той се ядосал и вечерта бил на дискотека с 5 момичета, които тя не харесва. Тя го питала за Йоана дали е говорил с нея. Той отрекъл, а Йоана била казала в някой каст, че били говорели и тя вече му била шута на Мартин.
Отишла в Истанбул, защото предния ден Мартин не я питал нищо – ще ходиш ли някъде, искаш ли да отидем някъде, не бил направил никаква организация за празника. И така тя заминала с Бачорски.

# 3 644
Даниела като изказ е класи над другите момичета .

Общи условия

Активация на акаунт