🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 649
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 4 395
Като си спомня, че аз само заради това мъжко поведение на хлътнал мъж го харесах, се чувствам като канарче.
Амииии... ще почерпиш и ще го забравим! Laughing

# 4 396
Аз все пак да попитам - ще ми дадете ли парички, да не си помислите, че ви изневерявам с друг форум? 🥲

Само ако ни искаш разрешение, преди да отидеш до магазина Innocent
И да не заспива без да ни е писала лека нощ на всяка една на лично, всяка вечер!

# 4 397
  • Някъде там...
Валерия е пуснала луксозен пост за РД,  стотина рози, торта, подаръчна кутийка Chopard и призив за DMS за фондацията й... (повръщащ емотикон)
Още ли има хора, които й се връзват?

# 4 398
Този дали ще го иска някоя след това интервю. Простреля се в крака ми се струва.

# 4 399
Как била в чужбина, без да му каже?! Тоя на коя планета живее и не знае ли, че е 21-ви век? Аз пътувам (не към чужбина, ама за друг град) с мой приятел и по пътя се обаждам на мъжа ми да му кажа, че спонтанно решихме (защото не съм на работа два дни) и отиваме на гости на наши общи приятели в Банско, ще се върнем след два дни. И?! Трябваше да ме е разпорил ли или да е откачил като Марто? Това на Мартин е неандерталско поведение...

# 4 400
Този дали ще го иска някоя след това интервю. Простреля се в крака ми се струва.
Не го мисли. Сума ти празноглави кифли ще дадат мило и драго, за да ги води във вип сепарето в някоя дискотека.

# 4 401
Ако питаш мен,между краката,мхм.

# 4 402
Валерия е пуснала луксозен пост за РД,  стотина рози, торта, подаръчна кутийка Chopard и призив за DMS за фондацията й... (повръщащ емотикон)
Още ли има хора, които й се връзват?
Ахаа, те взаимно черпят идеи, за бижута и фондации.

# 4 403
  • Вестерос
Надкаст с Мартин е 3 часа 😱😱

# 4 404
Мартин продължава да се излага и да се държи нелепо , дори имитира гордост от пубертетското си поведение. Дано се осъзнае

# 4 405
От думите му останах с впечатление, че не харесва Синтия.
На мен ми правеше впечатление, че на всяка церемония гледаше Синтия с поглед на отвращение и презрение докато взимаше розата.

# 4 406
Как била в чужбина, без да му каже?! Тоя на коя планета живее и не знае ли, че е 21-ви век? Аз пътувам (не към чужбина, ама за друг град) с мой приятел и по пътя се обаждам на мъжа ми да му кажа, че спонтанно решихме (защото не съм на работа два дни) и отиваме на гости на наши общи приятели в Банско, ще се върнем след два дни. И?! Трябваше да ме е разпорил ли или да е откачил като Марто? Това на Мартин е неандерталско поведение...
Не знам точно предисторията и контекста в тяхната ситуация, може всеки от тях да не е прав.
Но принципно не е ок, ако искам аз или мъжа ми да пътуваме, дори и спонтанно, да не говорим първо един с друг.

# 4 407
Мартин продължава да се излага и да се държи нелепо , дори имитира гордост от пубертетското си поведение. Дано се осъзнае
Зрял мъж тепърва да се осъзнава… Късно е, чадо. Ще се усети чак като остарее, не може да ходи по дискотеките вече и няма кой да го погледне.

# 4 408
  • София
Ще го искат, де ще идат. Голяма гордост беше, че Косара казала, че според нея той ще е най-добър в леглото.

Ще има жени, които няма да откажат почерпки, да са в неговата компания/ легло и каквото там дойде.

За всеки влак си има пътници.

# 4 409
ТоА сигурно е изгледал всички издания на Ернега на световен мащаб и си е водил записки какво не е излъчвано никъде…
Оле, майко. Самопризнание след самопризнание. Такива идеи имал вътре какво да се случва, че чак НН се плесвал по челото "Това е велико" (за теста на Ферай). Убеден бил, че ще е много яко телевизионно. После почва да се опиянява от собствената си гениалност - "такова нещо не се е случвало, някой да прави тествове на момичетата, това са много яки неща, давам нещо ново на това предаване". Неделчо го поздравява, че направил много сървайвърски ход и Мартин "точно така, това не се е случвало никъде".  Всичко, което направи вътре, са телевизионни ходове - ранното "истинско влюбване", изгонването на всички конкурентки, годежът с линч след финала. Да си го кажем - от мартинките само Даниела ставаше за главна героиня и затова я е избрал. Мартина хихикаше глуповато, Елвира злословеше срещу него, Ана Мария не може да е романтична героиня. Като си спомня, че аз само заради това мъжко поведение на хлътнал мъж го харесах, се чувствам като канарче.

Общи условия

Активация на акаунт