🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 357
  • 6 792
  •   2
Отговори
# 4 470
Бегли впечатления от двата подкаста - Даниела е обиграна и си има таргет група, Мартин се държи като пубер, жаден за внимание. Всеки един от тях е жалък по своему.
Точно!

И за да не се подлъжете да взимате книгата на Данка или пък недай си Боже - консултация, ето 28 минутно видео, което ще каже всичко, дето има за казване по темата.

За който не му се гледа с няколко думи:
Има 3 архетипа, в които, ако влезе мъжът (мъжът, а не жената) е доста по-вероятно да се влюби - на ловецът (още по-точно откривателя), на защититника и на огледалото (да му пасне наичнат, по който се чувства, филмът, в който влиза в комуникацията с жената)
Да стане естествено, а не да се играят номера.
Да се задържи връзката е друго - трябва взаимно уважение.

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 22:38 от Одри ♡

# 4 471
Туджаров му обяснява на Мартин, че никой не защитил Елвира, защото да излезеш срещу Мартин е страшно. Той бил страшилище, видиш ли, Туджаров още помнел Мастагарков как трепери от Мартин... Боже, Боже, възможно ли е да има толкова смешни хора?!

# 4 472

Отбор Съсел:

# 4 473
  • София
Силвия си е все така щастливо засмяна, чудя ѝ се на какво толкова се радва. Ама нека, то смехът е здраве, пък и не ми е в обкръжението...

# 4 474
Колкото и да е нагласен монтажа, беше очеизбодно, че Виктор желае Клаудия, Васил – Роси, а Мартин – Даниела. Има си излъчване на погледа, жестовете, как тялото леко се стяга/напряга, докато са заедно или се гледат.
За останалите момичета и в тяхно присъствие са като братленца. Коя жена в шоу за любов, иска мъжът до нея да е като братленце. На Адриана тук ѝ беше грешката – мъжът до теб не трябва да те приема като френдче предимно. И да му е спокойно с теб. Трябва да иска да е с теб, независимо от ситуациите.

# 4 475
Ако бях на Роси нямаше да участвам в тази обща снимка с хората, които се подиграха и изгавриха с нея не само в шоуто, а и сега и спретнаха публичен линч на  друга жена, която и беше станала почти приятелка.

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 14:59 от pandorina

# 4 476
  • софия
Изгледах и Надкаст с Мартин. Хареса ми.
 Разказа доста неща от кухнята. Слава богу на Даниела не отделиха толкова време, колкото се опасявах. В края се сетиха да го попитат и какво е това за майката на Даниела. Оказа се, че и там са я хванали в крачка. През цялото време обясняваше, колко я подкрепят родителите, но когато е опряло до това да имат контакт с майка и, се е оказало, че тя изобщо не им е казала, че влиза в Ергенът. Жената не е била наясно, какво се случва и е щяло да бъде, като гръм от ясно небе. По тази причина се е появила сестра и.
 Хареса ми и как завърши. Попитаха го, какъв съвет би дал на бъдещите кандидати. Той беше: пазете момичетата, не им разбивайте сърцата. Не правете така, както постъпваха в предишни сезони. Както се случи и с Роси.

# 4 477
Бегли впечатления от двата подкаста - Даниела е обиграна и си има таргет група, Мартин се държи като пубер, жаден за внимание. Всеки един от тях е жалък по своему.
Точно!

И за да не се подлъжете да взимате книгата на Данка или пък недай си Боже - консултация, ето 28 минутно видео което ще каже всичко, дето има за казване по темата.

За който не му се гледа с няколко думи:
Има 3 архетипа, в които, ако влезе мъжът (мъжът, а не жената) е доста по-вероятно да се влюби - на ловецът (още по-точно откривателя), на защититника и на огледалото (да му пасне наичнат, по който се чувства, филмът в, който в влиза в комуникацията с жената)
Да стане естествено, а не да се играят номера.
Да се задържи връзката е друго - трябва взаимно уважение.
Кой би взел книгата на Даниела или пък би отишъл на конституция? За какво? Като на Кобилкина и на Капитонова глупостите. Не мисля, че някой в темата има интерес или време за губене за такива глупости.е Единствената глупост, с която си губим времето е темата. Wink

# 4 478
Мартин е много токсичен, това не мога да го отрека, но Даниела определено си намери майстора. За начинът на живот, който е избрала да води - с разходи многократно надвишаващи доходите и приходи с неясен произход, дискретността е едно от най-важните качества. Тя се изтупала по телевизията да си вдига цената, пък после не иска да я обсъждат.
Ако беше проучила по-добре Мартин, а не само банковата му сметка, можеше да си спести последвалите главоболия и сега да може спокойно да отиде да ѝ купят мезонет, без всеки да я знае коя е и да звъни да докладва.

# 4 479
Ревността на Мартин била нормална и въобще не била токсична, според Неделчо! Ей тая Чужбина, бе, там стават всички ужасни неща, които един мъж може да направи на една жена! И Марто: ми да, въобще не е токсична, напълно нормална си е. Иска ми се 1% да има вероятност да му ги дрънкат тия неща, не защото ги вярват, а защото знаят, че той това иска да чуе, иначе ги задрасквам!
Бащината фигура за Виктор бил Марто, мило му станало. Вживял се... Ако прикотка Виктор и го превърне "бащински" в себе си, ще досъсипе един и без това безпътен мухльо.

# 4 480
  • Някъде там...
Ако бях на Роси нямаше да участвам в тази обща снимка с хората, които се подиграха и изговриха с нея не само в шоуто, а и сега и спретнаха публичен линч на  друга жена, която и беше станала почти приятелка.
Бях тръгнала да пиша точно как Роси изглежда изолирана и откровено не се чувства на място. Но след като видяхме на какво са способни стадото хиени, аз определено вярвам на теорията за тормоза. Със сигурност не й е било лесно.
Не се и учудвам, че Виктор се изказа така за нея, след като всички, с които е по-близък са от отбор "хиени".

# 4 481
 Разказа доста неща от кухнята. Слава богу на Даниела не отделиха толкова време, колкото се опасявах. В края се сетиха да го попитат и какво е това за майката на Даниела. Оказа се, че и там са я хванали в крачка. През цялото време обясняваше, колко я подкрепят родителите, но когато е опряло до това да имат контакт с майка и, се е оказало, че тя изобщо не им е казала, че влиза в Ергенът. Жената не е била наясно, какво се случва и е щяло да бъде, като гръм от ясно небе. По тази причина се е появила сестра и.
 Хареса ми и как завърши. Попитаха го, какъв съвет би дал на бъдещите кандидати. Той беше: пазете момичетата, не им разбивайте сърцата. Не правете така, както постъпваха в предишни сезони. Както се случи и с Роси.
Правете като мен, търсете ги в гимназиите, на 18 макс и им разбивайте психиката, ако може в национален ефир. Като ще е разбиване, да е качествено.  -- Марто.  Grinning

# 4 482
Много иронично това за пазенето на жените. От устата на Мартин. Ти да видиш. Не му ли в неудобно? 😐

# 4 483
Може, но тя се държи вече на дистанция. Личи. Центъра на тялото й е далеееч от него, допират се само в областта на ръцете и раменете. Не й е приятно, но се налага - за снимката, с хладен поглед и дежурна усмивка.
Той се преструва на спокоен и уверен, но ръката в джоба го издава - трябва някъде да се "захване", за да прикрие несигурността си.
Благодаря за снимките.

# 4 484
Бай Мрънчин ми беше по-малко противен, отколкото очаквах. Но със сигурност е тежък филмар, всичко му е за "пред хората", нездраво его, мания за величие, териториален за спорта, емоционално дистанциран и т.н.
Това, което ми се стори като ходещ светофар, бе, че е бил с Йоана над година време заедно и никога не ѝ бил казвал, че е влюбен в нея или я обича.
Йоана също е в Къщата на инфлуенсърите, ха, дано да стане зарибявка с Виктор там, ей така, за майтапа.

Общи условия

Активация на акаунт