🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 936
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 4 560
Да, подтискащо е , аз си мислех, че по задължение към шо0то е такова.

Пуснах да видя Надкаст , и го спрях. Може ли толкова грозно да са разхвърляни тези шишета и чаши и тези боклуци по масата.
Знам, че са продукт-позициониране, но ми идва да ги разчистя. Направо “кринджнах”.
Не може ли по-красиво да ги сложат. Знам, че са мъже , но ми е пиг стай🤮.
Цялото им студио е кринджаво. До миналата година беше по-хубаво. Почти голи стени, но беше някак си по-нормално. С тези изкуствени разстения от Тему е като някакъв кофти салон за маникюр в ц*ганския квартал.

# 4 561
  • София
Xaxa сигурно заради Емануела не се харесват с Калоян .🫣
Той нея ли визираше, че му била изневерила с негов приятел? Не съм им следила грам историите там.

Емануела ми харесваше повече с черната коса, руса според мен не ѝ отива.

Имало коментари, че се радват, че Тушев щял да прави "Любов в рая" и щяло да му се получи в пъти по-добре отколкото на Николов.

Кастингът за "Биг брадър" е отворен, там има ли яснота кой е продуцент? Дали няма да видим някои познати вече муцунки?

И според мен АМ и Мартин ще си отиват като двойка - имат адски много сходства.

# 4 562
Емануела се хвана с Калоян след като се разделиха,а Мартин се хвана с една Мис България Венцислава от Пловдив

# 4 563
За мен си беше най-слабият сезон, в смисъл реално третия сезон беше дъното на дъната, но поне рейдж уочвах. Тук чистих, мих чинии, гледах го общо взето само за да си чешем езиците тук, не толкова защото изобщо ми пукаше какво става и да имам предтекст да пия смучи. Нито имаше някоя, която да ми хареса и да подкрепям, нито имаше някакъв напрегнат финал, беше раздут до немай къде сезон, втръсна на всички ни накрая. Видяхме, че любов няма да роди това предаване дори и в този "така различен и уникално истински сезон", нека стена пак Биг Брадър с квачки, моля!

# 4 564
Единствено се развълнувах малко от срещата на Васил и Роси и ми се искаше обрат. Щяха да спечелят много. Всичко друго ми беше скучно и гледах заради темата и видеата на Ряпата.

# 4 565
Не че искам да заемам нечия страна, понеже и двамата са хвани единия, удари другия, НО аз пък не разбирам къде е грандиозният проблем да отидеш в “друга държава” без изрично да поискаш разрешение от гаджето си, да го уведомиш предварително и подобни. Sorry, ама това е пълнолетна жена и не му е робиня, че да му иска позволение. Те не са женени, нямат и общи деца, заради които да се знае кой къде е. Какво точно му дължи, че да се допитва тя до него след като реално са били и скарани? Хванала се е, отишла е. За ден, за два. Да не е вързано куче? И му пригласят двамцата от Надкаста… ама че назадничавост.  
Ако имат проблем с доверието и ревността и кой какво прави в отсъствието на другия, това вече си е генерален проблем. И няма нужда някой да ходи до Турция, за да прави ала бала неща, които Мартин си представя. Той прекалява. Да се връща при Йоанна, че тя е готова и да се облича по негов вкус.

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 18:30 от Linda*kiss

# 4 566
Пиша им добър 4, защото момичетата бяха по-свободни да избират и да критикуват ергените и идеята с няколко ергена ми хареса. След финала съм по-скоро за слаб 2, но не ми е удобно да го пиша след всичкото време, което инвестирах.

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 16:59 от Lemon Verbena

# 4 567
  • София
Аз без да искам гласувах за Мартин 😂. Точно аз, дето не го дишам, но …

# 4 568
И се предполага, че сестра й е дала близо 8000 за колие подарък.
Да, така е. Да, случило се е.
Сестра й колието за 7500 лв, приятелките 500 рози, а мезонет е от Дядо Коледа предполагам 🤣🤣🤣

# 4 569
Как била в чужбина, без да му каже?! Тоя на коя планета живее и не знае ли, че е 21-ви век? Аз пътувам (не към чужбина, ама за друг град) с мой приятел и по пътя се обаждам на мъжа ми да му кажа, че спонтанно решихме (защото не съм на работа два дни) и отиваме на гости на наши общи приятели в Банско, ще се върнем след два дни. И?! Трябваше да ме е разпорил ли или да е откачил като Марто? Това на Мартин е неандерталско поведение...

Ами за мен примерно, твоето поведение не е ОК. Но, щом с мъжа ти нямате проблеми за това нещо, значи за вашето семейство това е ОК. Реалността е, че не всеки мъж би приел такова поведение - дори съм убедена, че повечето не биха. И това не ги прави лоши, нарциси, котролиращи и т.н.

# 4 570
Нещо взе да ми се струва, че решението как ще обявят развоя след шоуто са го взели Мартин и Николов след като са видели накъде духа вятъра в социалните мрежи. Те са очаквали луд възторг от новаторските хрумки на Мартин в шоуто. След като са видели, че нищо подобно не се случва и хората ги превъртат..  са решили като не можахме да направим сеира вътре ще го направим навън.

# 4 571
  • София
Пуснах да видя Надкаст , и го спрях. Може ли толкова грозно да са разхвърляни тези шишета и чаши и тези боклуци по масата.
Знам, че са продукт-позициониране, но ми идва да ги разчистя. Направо “кринджнах”.
Не може ли по-красиво да ги сложат. Знам, че са мъже , но ми е пиг стай🤮.
Аз му давам Слаб 2 на предаването.

Хаха, аз първо помислих, че има някакви пуканки разсипани по масичката. Laughing

Аз явно съм от най-некритичните, писах им 5. Grinning Просто повечето от нещата, които отличават този сезон от предишните, ми допадат. Изпълнението куца тук-там и тия простотии сега, дето се бълват.

Не съм за никой от двете "звезди", така че пропуснах първия въпрос. Съгласна съм с Любомира и смятам, че Васил си я харесваше Ади, не толкова първично колкото Косара може би.

# 4 572
Абе не е като да съвпадат много думите и действията на чичо Марто. Престори се, че му харесват по-зрели жени, но бързо си намери повод пак да се върне при 20-годишните агънца.

# 4 573
Кастингът за "Биг брадър" е отворен, там има ли яснота кой е продуцент? Дали няма да видим някои познати вече муцунки?
Дано няма познати лица. За мен последният сезон беше толкова успешен, защото нямаше известни хора. Иначе продуцент май пак ще е Краси Ванков.

Девойките от Ергенът обаче със сигурност ще ги канят във всички онлайн продукции. И ако е така, аз съм пас. Стига им толкова ефирно време.

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 16:52 от Lilly_85

# 4 574
  • София /Абсурдистан
Той докато има пари ще си стои с 20- годишните Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт