🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 357
  • 6 792
  •   2
Отговори
# 4 905
Има смисъл да се гледат тея Надкасти. На мен ми беше интересно да видя колко различно възприемам хората в тях в сравнение с предаването. Изгледах Надкаста с Мартин. Много ми напомняше на Анна-Мария с приказките за стратегии, невероятните му хрумки да прави нечувани неща в шоуто и подобни. Аз не съм гледала нито един друг сезон на предаването, нито български, нито чуждестранен, но нищо от това, което се случи, не ми се видя УАУ?!

Изобщо ми се видя като някакъв не пораснал тийнейджър - дискотеки, мацки, в тая влюбен, в оная влюбен… Изобщо човекът е яко във филма, както и някои (не всички) от другите. И аз също ги гледам, както и много други хора, но имам чувството, че тези хора страшно надценяват колко е голям интересът към тях. Само на мен ли тези хора НЕ са ми дефиницията на хайлайф? Защото те явно за такива се имат, имам чувството, че си мислят, че всички 24/7 се занимават с тях, а не осъзнават, че хората го правят да се разтоварват и всъщност грам не им пука…

Също нещо, което не ми е съвсем ясно, всички тези хора говорят как се засичат случайно по дискотеки и по ресторанти ама многократно. Как става тоя номер, все в една дискотека ли ходят? В София има доста клубове, при това доста хубави. Ресторанти също - скъпи и над средната цена (според мен), и с хубаво качество, също има много. Имат си пет заведения, в които ходят и там си се виждат, или как? Аз по дискотеки отдавна вече не ходя, но ям в София постоянно навън и много рядко засичам познати.

# 4 906
Къде е това? На мен и двата кадкаста са ми с по над 400 000 гледания? Но коментарите под този за Даниела са много по-положителни от тези под каста с Мартин.

# 4 907

Даниела - пуснат на 25.05. - 427,529 views
Мартин - пуснат на 26.05, като първо беше пуснат в Бтв, а в Ютуб го пуснаха след няколко часа - 432,963 views

Данните са от Ютуб

# 4 908
Разликата между 431 000 и 427 000 е 0.93%
Наистина е нищо

(Към 10.50 сутринта)

# 4 909
432 963 показвания пише в момента в тубата.
Редактирам се, писали сме едновременно.

# 4 910
И за мен най-непонятното от цялата работа е колко насериозно се взимат тези хора. Имат се за знаменитости едва ли не, пък то - хората им се подиграват и си плюят в пазвата, че не са като тях. Никаква връзка с реалността. Като в приказката - ти го плюеш, то си мисли, че дъжд вали.

# 4 911
Изчакайте да мине една седмица и тогава да видим колко гледани са

# 4 912
Разликата между 431 000 и 427 000 е 0.93%
Наистина е нищо

(Към 10.50 сутринта)

Само че каста на Мартин е пуснат 24 часа по-късно.

# 4 913
  • София
Като се отвори каналът им в Ютуб, се вижда кои са най-гледаните им видеа.

Изчакайте да мине една седмица и тогава да видим колко гледани са

Ана-Мария ако реши, може да вдигне статистиките на Мартин до небето — и то само с няколко „тактически“ ботчета. (Нали е минала руската школа)

# 4 914
Да, ще наберат и двете видеа повече гледания, просто коментирах чисто статистически разликите, че за момента са пренебрежимо малки, нямаха и 1%

Определено чисто субективно, Мартин е по-интересен, но и той обвинява и търси пикантерии, Данка само се оправдава с хладнокръвен тон

# 4 915
Росица пак е сложила маската на миловидното момиченце и колко е добричка.

# 4 916
  • # супернатурална #
Да продължа попредишния си пост, и да (си) дам обяснение защо Даниела е по-малко черната от Мартин, поне в БГ Мама, където, смятам, всички ще се съгласим, има по-високо ниво на критично мислене.
Негативното мнение за Даниела се създаде най-вече от нещата, които сме прочели за нея и отчасти от предаването (образът и там) Няма да се учудя, ако още след излизането си АМ е пуснала конските мухи по социалките. Не е умна, но е озлобена, разполага с неограничено свободно време и знае как работят-все пак това поколение е израснало там.  От друга страна Мартин се о@ка съвсем пред очите ни, а агитката му само допринасяше за по-качествено омазване.
Даниела, пък, изненада всички с ...извинете..достойно представяне по време на двете си солови изяви. Ако не си наясно кой от двамата е дете на нотариус и бивш министър, и кой селянче от Чепеларе (извинявам се на всички от това красиво балканско граче), Мартин щеше да смени в представите ни и потекло и месторождение.

АМ и сие си ги представям как цъкат по цял ден за вдигане на гледаемостта. Всички електронни устройства и цели три сепарета са ангажирани да лъскат на Мартин....имиджа.
Има една много хубава българска поговорка за случая: "Всички на помощ, белким Рада мома излезе".

# 4 917
  • софия
Надкаста на Мартин задмина този на Даниела. До момента с над 3000 гледания.

СлаВе трябва да доволна. Не Даниела задмина по гледане филма за Милен Цветков.
Ако това си видяла в поста ми, не знам за какво ниво на критично мислене говориш. Дали ще е Мартин или Даниела, все тая. Смени имената и излагациите и положението си е все същото.
 Аз още се надявам някой да ми каже, кой е този класик Рахманил, когото слуша по-малко черната.😁
 П. П.Ще умра от смях, ако и двамата не успеят да задминат Елена. Язък им за всичката гняз,  която изляха един върху друг.

# 4 918
Краткото обобщение защо Даниела е по-малкото зло е, че нейните философии са вредни за обществото. Не трябва да учим децата ни, че меркантилността е добродетел. Но поведението на Мартин е откровено опасно, аз като жена бих се страхувала и и психически и физически за себе си с такъв човек. Нормализирането на такова поведение има много по-тежки последствия от това, да ни учат да си търсим богати мъже.

# 4 919
А мен ми прави впечатление колко много млади хора в разцвета на силите си не правят нищо полезно за себе си и за обществото. Буквално нищоправят. Само дискотеки, подкасти, фризьори, сепарета, джамбурета. И то не са тийнове да кажеи простено им е - става въпрос за хора 25-30 и нагоре. Марти-парти пък е към 40-те и той най-ярко се откроява като ядащ парите на мама и тати и лежащ по сепаретата всяка вечер. Подозирам, че за излагацията в Ергенът ще вземе хонорар, колкото заплатата на някой дипломиран лекар за десетки години напред. Което всъщност е много жалко. Данка пък взимала по 100 лева за "консултация" или консумация, не знам.  Спонсорът и пък след "валидацията" в Ергенът ще и купува кола и апартамент.Щом има балъци да дават такава сума за подобно нещо, явно сме си надвили на масрафа и сред нас има доволно количество глупави хора. Приказката за лудия и зелника го знаем всички.

Общи условия

Активация на акаунт