🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 624
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 5 475
  • here and now
МарЧинките ще бъдат валидирани всички. И тях ги чака същата съдба кат Данкината...

# 5 476
DiaMia, явно му пука на Хепито, щом е тръгнал, като първолак да се оправдава.
 Мартин, колкото и да се пеняви име не е дал, поне нещо е научил покрай мама нотариус, явно. Та в този ред на мисли, няма как да бъде подведен под отговорност. Това ми беше мисълта, че видях няколко поста с подобни размисли. Единствената, която спомена име е Даца.
 Prizma, започнах я Ади и много ми харесва. Но покрай хепиглупостите се отплеснах.😀
Даниела каза: мен ме коментираха, че с Орлин съм вечеряла, с не знам си кой. Ама кой Орлин не е казала. Стига сте изкривявали. Който иска да чуе на 9,31 от нейния каст.

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 12:38 от Jeri-sweet

# 5 477
Оххх.... жена с три любовника брои любовниците на тази с 4. Ами ако са 15?? Къде е изгубила бройката на още цели 11!
Що се занимават с глупости!
Мечтаният Мартин не е сгоден и не е влюбен в Даниела. Свободен е за всяка една Мартинка. Защо се занимават с една лъжкиня, която са срещнали за малко. Доказаха му, че са прави, че са умни, че са готини и предани. Предаването продължава офлайн. Всички мартинки, без Даниела, която беше прокудена от формАта, продължават да се състезават за сърцето и другото на Мартин. А той да хваща някоя от готините си придворни дами и да се отърве от тази пошла популярност, която трупа в момента.
Бил е за малко и гадже с Дени от Игри на волята, но и там имаше драма, неговорене, предателства и после сдобряване, незнамсикво....

Ш'ма убидиш!
Влязоха да се направят на това болднатото, да ядат, пият и клюкарят на корем, но малко се разбъркаха картите.
Кармата е кучка.
Решаваш да отмъстиш на съседите и $$$еш в асансьора, пък той заседне.

# 5 478
Само дето АМ каза, че има доказателства за 4-ма любовника. Сега да излезе и да ги покаже или да мълчи завинаги...Сигурна съм, че и завидя много ....

И АМ се поизхворли малко. Да беше казала за 1 - 2 по-можеше да мине номера, ама 4-ма любовника...... Това, ако е вярно, Даниела не трябва да излиза от спалнята.

# 5 479
  • SF
Те нейните са женени. Може да напуска стаята и да пътува до който където я е пратил, за да я скрие за малко.

# 5 480
Слухът за чичото в темата, доколкото си спомням, се подхвърли по повод риалитито на/за Бачорски, в което се е мяркала Дайми, придружена от господин, на когото са му замазали лицето. Предположи се, че лицето е скрито, защото господинът е семеен. Това предположение се свърза с факта, че Бачорски много рекламираха Хепи в предаването (макар и не толкова, колкото BTV оставиха Даниела да се рекламира в Ергенът). Кой започна тук това не помня. Дали нов или стар потребител, джанъмка, даймиелка или редова съфорумка.
Иначе е доста жалкичко и смешно, че женен любовник придружава компаньонката си на детски рожден ден в риалити. А и да не е женен - появява се на детско парти в риалити, а после му замазват физиономията.

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 12:48 от Mama xxl

# 5 481
Скрит текст:
 Мартин, колкото и да се пеняви име не е дал, поне нещо е научил покрай мама нотариус, явно. Та в този ред на мисли, няма как да бъде подведен под отговорност. Това ми беше мисълта, че видях няколко поста с подобни размисли. Единствената, която спомена име е Даца.
 Prizma, започнах я Ади и много ми харесва. Но покрай хепиглупостите се отплеснах.😀
Даниела каза: споменаваха ме с Орлин, с не знам си кой. Ама кой Орлин не е казала. Стига сте изкривявали.
Не каза това, каза, че е обядвала с Орлин, но това нищо не значело, имали общ бизнес.

# 5 482
Скрит текст:
Даниела каза: споменаваха ме с Орлин, с не знам си кой. Ама кой Орлин не е казала. Стига сте изкривявали.
Не каза това, каза, че е обядвала с Орлин, но това нищо не значело, имали общ бизнес.
Който иска да чуе на 9,31, върнах си го: мен са ме коментирали че с Орлин съм вечеряла, с не знам си кой.       
Това за бизнеса, пък е абсурдно.

# 5 483
  • софия
Даниела спомена ли име? Спомена. ЕГН и номер на паспорт не е. Някой друг от останала пасмина да си чула да говори с имена? Къде видя изкривяване?

# 5 484
Спомена Орлин, ама кой е тоя Орлин. И мислите, че за едно малко име, което е споменала може да я подведат под наказателна отговорност?!

# 5 485
Да бе, случайно се коментира, че Даца има нещо със собственика на Хепи, случайно той се казва Орлин и случайно тя споменава точно Орлин! За кой ли Орлин иде реч, да му се не види?! Thinking

# 5 486
  • here and now
Спомена Орлин, ама кой е тоя Орлин. И мислите, че за едно малко име, което е споменала може да я подведат под наказателна отговорност?!
Никой няма да я води под наказателна отговорност, тя достатъчно е наказана...
Но е близко до ума, че тя има точно този Орлин предвид...

# 5 487
  • софия
Да бе, случайно се коментира, че Даца има нещо със собственика на Хепи, случайно той се казва Орлин и случайно тя споменава точно Орлин! За кой ли Орлин иде реч, да му се не види?! Thinking
За Орлин Горанов.
Абсолютно нищо не мисля, дадох фактите в кратце.

# 5 488
  • here and now
Сега гледайте, как всеки извeстен Орлин ще започне да публикува бордни карти или каквото там алиби има за тези дати Mr. Green

# 5 489
Данка Калпазанка е велико! Мен пък ми е интересно защо не са изрязали кадрите от великото реалити на Бачорски и кой женен ще се изтипоса на огромен рожден ден, където има и камери, особено пък такъв познат в обществото бизнесмен като този Хепи. В интерес на истината Даниела е имала и млади, приятни гаджета като приятеля на Бачорски, но явно това е преди да я тресне женската енергия

Общи условия

Активация на акаунт