🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 086
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 6 255
  • # супернатурална #
Най-обичам някой като се о@ка и да започне да маже, да мажее...

# 6 256
Аз доколкото гледах, от тези на диванчето, Мартина каза 2 изречения, Анна Мария, прави физиономии и тя там нещо каза, та повечето бяха статисти, та все тая дали Ферай, ще е там или не. Тя щеше да си мълчи най - вероятно.

# 6 257
Няма, бе, няма! Няма място, няма микрофони, още нямания ще изскочат нататък.
Вярвайте! ...и това е светата истина, зад която се крие единствено липсата на желание, да се осъществи това присъствие въпреки очевидно разрешимите трудности.

# 6 258
Скрит текст:
Хаха, това же сюи Даниела ми хареса Grinning
Аз съм си про-Дайми от самото начало. Тук се чувствам длъжна да обявя, в случай, че има хора с мислене "коврите се защитават", че като философия и начин на живот съм антипод на това, което Даниела представяше  в предаването. Само че, още в началото усетих, че това при нея е силно преекспонирана роля, твърде е оправна и не толкова тъпа, за да остави съществуването си изцяло на благоволението на мъжете. Иначе, кой с кого и с какви мотиви си го слага, никога не е било фактор за създаване на мнение. Стига да не съди себеподобните си. И изобщо не визирам Мартин
Крайно време е повече жени да разберат, че биологично ни е заложено да избираме най-доброто за децата си, което включва и генетичния материал. В природата мъжките екземпляри се борят и доказват на женската. За съжаление напоследък наблюдавам много жени и момичета, които в стремежа си да бъдат харесани, забравят, че те самите трябва да харесат. И (по Даниела) включително при разговор, опитвайки се да впечатлят,  забравят да наблюдават, преценяват и оценяват отсрещния. Малко като когато бързаш да си кажеш името при запознанство и не чуваш името на другия.
Даниела никъде не е казала, че работещите жени сме лузърки, стига с тия внушения.
Като една такава никак не се почувствах засегната от нещо, което е казала или показала.

Е, каза само, че се искат определени качества, за да имаш богат мъж и висок стандарт. Т.е. тези, които нямат такива, не притежават и качества Simple Smile

Качества, качества, качества.....  Като ги има тези качества, защо не каза кои са? Аз у нея не видях никакви кой знае какви качества, освен, че говори добре. На Даниела най-голямите качества са й, че умее да увърта, да лъже, разтягай локуми и да бяга от неудобните въпроси. Нито видях у нея лоялност към партньора, нито видях искреност, нито проява на някаква емпатия, чувства или нещо друго. Тя затова и все към женени мъже се стреми. Един наистина стабилен, необвързан мъж, няма да я изтрае повече от месец.

# 6 259
НН - един наивник на средна възраст? Много забавно участие в Надкаст. Значи, според господина, най-сигурният начин да скараш една двойка, е да я поставиш в ситуация "и заживели заедно". Напълно съм съгласна. Именно в съвместния живот става ясно дали хората са подходящи един за друг, ама при съвместиния живот в реалността, а не в изолацията на риалитито. Затова и двойките от подобни предавания са неустойчиви, както са неустойчиви и повечето загаджвания в живота. Пак, според същия господин, в рамките на срока на снимките, един човек може да се влюби, да разлюби, пак да се влюби, не разбрах колко пъти да се състои този цикъл - еднократно или повече, а в последствие да се получи устойчива двойка в реалността. Много интересен извод. Simple Smile

# 6 260
Тоест, тук няма място за Ферай?
Явно щото Марти НеПарти има голямо дупе. 😂

# 6 261
  • софия
Може да не си видяла, но имаше.
СлаБе, както обикновено, вкарваш патос и преувеличения. Никой не я издига на пиедестал. На някои (мен) ми е интересна. На практика по никакъв начин не ме е разочаровала, може би заради предразсъдъците, които имам към толкова "барнати" жени и не много високите очаквания към тях.
Разбира се, че няма как да разочарова. Нито тя, нито Мартин. Него го знаех, какво е лекенце изначално и само чаках да избухне. Мислих, че ще е още в самото предаване. Даже ме изненада приятно, че не успя да гръмне преди финала.
 А от нея със заявките и, безумното крадене на очилата му за да му ги подари, физическото посягане, когато реши, че не е съгласна и не беше само към Мартин и т.н. и т.н. просто нямаше начин да имам, каквито и да очаквания, че да ме разочарова. Даже не ми е и интересна. Нивото е женският пазар.
 За преувеличенията, моля за конкретика,  не с  номерата на Данка и Марто.😁

# 6 262
Тоест, тук няма място за Ферай?
А дори и да има място за Ферай какво би променило това? Момичето трудно връзва сложно изречение, не е велик оратор и няма нужда да съжаляваме ,че не е могла да защити св.Даниела Joy

# 6 263
Влизам, гледам, още сме си на въпроса “от флорист или дефлорист е връзката с гюлове”.😂😂😂
Мислех, че сте разкрили със сигурност Туджаровица…’ич ви нЕма…похвалиха ви надкаст и се отпуснахте.

# 6 264
Твърде е едра Ферай, а може и да не са се подготвили с луканка и ги е страх да не изяде Марчин, или микрофона
 качества , качества - не видях качества..., не видях емпатия - а къде видяхте липсата на такава . неискрена ..ми аз видях много повече искреност , включително и на въпроси които те правят мразен . За разлика от "искрените" политкоректни отговори, които се мятат , за да си угоден на обществото. Наистина не разбирам ..възрастни хора, елемнтарни понятия ...

# 6 265
Аз не мисля, че Ферай щеше да каже нещо значимо в защита на Даниела, със смешния си начин на изразяване и беден речник. Но въпросът е принципен. Колкото и да отричат и Ники Николов, и Яна Донева, бяха си подготвили предварително "другарски съд". Доказателство е това, че чат-а от телефона на НН веднага се озова на голям екран. Доказателство е и това, че Силвия и Ана Мария бяха на диванчето в агитката на клакьорките. Хайде останалите поне бяха финалистки, но Силвия, АМ, защо? Били значими....
Освен това в Преди обед предварително знаеха какво се готви, сто пъти анонсираха, че ще има взривяващо студио, мисля че Оля Малинова ги представяше.
Anvelope, ще изгледам пак, възможно е и да съм пропуснала, че все пак са предложили да влезе, ако е така, извинявай....
Но и да беше влязла, силите пак са неравностойни - Даниела и едва съобразяващата Ферай срещу водещата, продуцента, Мартин и хиените от дивана.
За "доказателствата" пък да не говорим - чат от бивш, че е подарил колие. Ами той е именно това - бивш, къде тук е изневярата? Съмнение от страна на Мартин /абсолютно параноичен тип/, че екскурзията на Малдиви може би е платена от друг, и т.н. Спряла да му пише, значи е дошъл любовника?! Моля ви...

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 10:25 от AlexaSun

# 6 266
  • софия
AlexaSun, съгласна съм с всичко, което си написала. Няма как този чат да изскочи на екрана без да е предварително подготвено. Единствено ще опонирам за това, че агитките не били 50/50. Нейните симпатизанти се изчерпват до тези две дами. Освен да вкарат рода и Бачорски.
 Груба грешка беше ПО. Или трябваше да ги оставят да се оплюват един друг, без да вкарват агитки. Но, минало - свършено. Изписаха и вежди. Благата вест е, че има шанс да си заработва сама за издръжката си. Лошата вест за нея е, че след подобно фиаско, едва ли ще намери лесно нов шаран, който да и поддържа стандарта.

# 6 267
Хайде пък сега Ферай нещо си,този човек като е тръгнал да казва А,да каже и Б,не само да хвърля "бомба" с половин уста и си затрайва.Платена ли е или е била във връзка?
Каза,че Мартин нямал приятели,много го били лъгали,а онзи човек на обяда с дъщерите му какъв му е ?Беше представен за приятел.

Като си решил да не казваш нещо, не подхвърляш многозначително и после да млъкнеш. За Ферай научил нещо компрометиращо, но нямало да го каже. За майката също, но обещал да си мълчи.
"Ау, как Сийке, аз какви неща знам... Мани, мани, не е за разправяне."
Казах ви, че е с манталитет на клюкарка Joy

# 6 268
  • # супернатурална #
Ем.."издигана на пиедестал",  ""гледанията и са повече от тези на филмът за Милен Цветков"...не на нас тия Kissing Heart

Ама много надценяваш богатите мъже.
Ако бях на мястото на Дайми, щях да си кажа: добре де, с какво НиЛо ме превъзхожда, защо тя да може, а аз не? Е...кое не е така.
Иначе, да, има потенциал да заработва и сама (според мен и сега го прави) Искрено и го желая, няма по-ценно нещо от свободата. Венсеромос! Grinning

Винаги съм била благодарна на хората, които ми посочват правописна грешка. Като в случая "куртизанТка"  Така е, като гледаш филма, без да четеш книгата Grinning

В случая с юмручетата по ММ, же сюи Даниела, ъгейн. Ей, на, изяжте ма.

# 6 269
AlexaSun, съгласна съм с всичко, което си написала. Няма как този чат да изскочи на екрана без да е предварително подготвено. Единствено ще опонирам за това, че агитките не били 50/50. Нейните симпатизанти се изчерпват до тези две дами. Освен да вкарат рода и Бачорски.
 Груба грешка беше ПО. Или трябваше да ги оставят да се оплюват един друг, без да вкарват агитки. Но, минало - свършено. Изписаха и вежди. Благата вест е, че има шанс да си заработва сама за издръжката си. Лошата вест за нея е, че след подобно фиаско, едва ли ще намери лесно нов шаран, който да и поддържа стандарта.

Слабе, съгласна съм. Ферай нищо нямаше да промени и да беше там, а и явно първоначално е отказала и е станало някакво объркване.

За шарана не съм толкова сигурна. Онзи с колието ми звучи в чата като да не я е прежалил още. Пише на редактор да разузнава тя в шоуто ли е и сам повдига въпроса носи ли си шопарчето. Всъщност, това ме навежда на още една мисъл. Как така 2 месеца преди чата пак опитали да са с този Николай? Кога е успяла междувременно до влизането в шоуто да завърти и женения милионер, че и още трима други (по АМ)? А странично бичи кинти като ескорт. Опасна жена, ей. Не била работила, ми то това по-натоварено от работа от 9 до 5 с мъж и две деца.

Общи условия

Активация на акаунт