🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 060
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 6 435
  • # супернатурална #
Аз затова се чудя, как нападащите Дайми решиха, че тя (Д), може да променя съдби.
Та те и вярват повече, отколкото тя на себе си!

# 6 436
Адоралова, добре задаваш въпроса, но не на правилното място. Каква обективност, тук само можем да спекулираме Smiley

# 6 437
Е, за хора, които нямат опит с нарцисисти е трудно, една Йоана например.

# 6 438
Гледах надкаста с Николов. Каква е тази информация за Ферай, която са му казали в началото на снимките, а тя после я е отрекла?

Извинявам се, ако вече е отговорено. Не мога да иЗчета всичко

# 6 439
Да вземем една Рейхана Grinning Grinning Grinning Старозагорските богини наистина раждат доста бисери.

# 6 440
Гледах надкаста с Николов. Каква е тази информация за Ферай, която са му казали в началото на снимките, а тя после я е отрекла?

Няма как да ти отговоря, защото остана недоизказано.

# 6 441
Даниела може наистина да е харесвала Мартин , аз не виждам защо е невероятно това .😅

Нищо невероятно няма.Аз вярвам, че и двамата се харесваха.Но просто нямаше как да станат нещата отвън с номерата на Даниела и с параноята на Мартин.

# 6 442
  • София

Няма как да ти отговоря, защото остана недоизказано.
Той, Николов, лъже, маже само и само да не е следващият. Защото Марто, като не му се получи с ДайМи, ще ги подхване по домовата книга… Накрая да не го отнесе и някоя от ескорта му / Мартино, бягай!/

# 6 443
Та тя самата е олицетворение на нарцистичните разстройства. Поне това демонстрира.
За мен са еднакво зле и тя, и Мартин, Даца и НН. Все хора готови да мачкат безмилостно другите, за да се издигнат те и да спасят кухия си образ. Това, че Даца уж се възмущаваше точно на това изявление мартиново, не я прави различна.

# 6 444
На мен ми харесваше Виктор как танцува, освободено, като човек, на който не му пука, че го гледат. НН много дразни с тези пост фактум критики. Няма никакво уважение към хората, които са му направили контента. С едно голямо изключение, разбира се

# 6 445
Много ми е странно мъж на години с положение някакво да коментира млад мъж как танцувал и как щял да го коригира, ако знаел предварително.

# 6 446
И пренебрежителните приказки кой какви доходи имал- същото базисно неуважение към лични въпроси. Любопитно е да надникнеш в кухнята на шоуто, но ми остави много неприятно чувство този човек.

# 6 447
Рейхана и Рахманаил с техният най-нов сингъл: У, мАзонетя.
Да вземем една Рейхана Grinning Grinning Grinning Старозагорските богини наистина раждат доста бисери.

# 6 448
Той и за участниците в предишните си риалита, без Стоте гривни, говореше лошо и ги дънеше с много лична информация. Щом Деян Донков, Радина и Рут Колева изтипоса и опита да линчува, какво да говорим. Но като се заяви за нов човек с нов подход, се вързах донякъде. Моя грешка!

# 6 449
Ехххх, всичко изтървах. При трима ергени романтичната ми натура прошепва - "три сватби, куп бебета, и поне няколко любовни триъгълника", кажете ми, че съм на прав път!

Общи условия

Активация на акаунт