Допълнителни доходи

• 1 292
  • 13
  •   1
Отговори
Здравейте мами,
 имам нужда от допълнителни доходи. Следователно и допълнителна почасова работи, по възможно от вкъщи.  В момента работя на схема 2 на 2 и имам възможност да работя допълнително. Но не мога да се ориентирам къде да търся.  Повечето обяви са измамни. Не знам къде и да търся или поне не намирам нищо подходящо. Работя на компютър, имам познания и също така не ми е нужен трудов договор.
 Моля да ме ориентирате ако можете. Благодаря 🙂

# 1
Какво означава работя на компютър? Може да си фрилансър и да ти плащат на изпълнена задача. Има различни платформи, в които може да си намериш клиенти.

# 2
  • Melmak
Не е ясно какво търсиш. Работа на компютър какво значи?

И фотографите обработват снимките на компютър след заснемането, инженерите чертаят на определени програми, счетоводителите ползват съвсем пък друг софтуер.

Така звучиш като искам да изкарвам пари, но не знам как.

Какво умееш?

# 3
Намери си нещо подобно 2/2 с обратни смени ...
Можеш и във веригите на 4/6 часа, на 2 трудов договор ..

# 4
С нещо подобно с обратни смени ще работи нонстоп. 🙂 Решението е по-високо платена работа, която вероятно ще изисква и по-висока квалификация.

# 5
С израза "работя на компютър", искам да кажа, че имам базови основни компютърни умения. Брокер съм и съм свикнала с попълването на документи.
А с обратни смени  2 на 2 , няма да имам никакво свободно време за семейството ми. От малък град съм и няма мн развитие и работа. Трудно е да се намери. За това и не мога да си  позволя да сменя тази която имам в момента с по - добре платена.

# 6
  • Melmak
Бих те посъветвала да помислиш за някакво развитие за напред. Понеже базовите умения ги имат много хора, трябва да изпъкнеш с нещо. Влез в групата на фрилансърите в България и разгледай. Може да ти хрумне нещо, върху което да се фокусираш и да надградиш. Не се става добър от днес за утре, но от някъде се започва.

Хрумва ми като за начало качване на продукти в онлайн магазини. Виждала съм постове в групата по такива запитвания. Не знам как е заплащането, но със сигурност се върши от вкъщи и не се изисква особена подготовка.

# 7
С израза "работя на компютър", искам да кажа, че имам базови основни компютърни умения. Брокер съм и съм свикнала с попълването на документи.
А с обратни смени  2 на 2 , няма да имам никакво свободно време за семейството ми. От малък град съм и няма мн развитие и работа. Трудно е да се намери. За това и не мога да си  позволя да сменя тази която имам в момента с по - добре платена.

Нещо от сорта на застраховки или допълнително пенсионно осигуряване?

# 8
С базови компютърни унения трудно ще намерите работа от вкъщи. Вече всички хора  имат такива умения, че даже повече от базови. Преди години ако човек можеше да работи с комютър щеше да си намери работа, но вече всички могат. Помислете за втора работа.

# 9
Трудно е да се намери надомна работа с базови умения по компютър. Изискванията са големи. Обикновено търсят IT специалисти.

# 10
Има ли нещо, което обичаш да правиш? Нещо, на което би могла "да научиш" другите? Владееш ли английски Аз мисля, че в новите социални мрежи предлагат достатъчно възможности за допълнителен доход. И не, нямам предвид да станеш "инфлуенсър" като Антоанета Пепе и Валери Йорданова. В ТикТок и Инстаграм следя най-различни дами от чужбина, които се занимават със скрапбукинг, разни други handmade неща и имат много последователи. Печелят от реклами и то не зле. Ако знаеш английски, имаш безчет възможности, ако не знаеш, пак става, но по-трудно.

# 11
Ако на мен ми трябваше нещо надомно, щях да търся в преводачески фирми, това също е работа на компютър. Или в счетоводна фирма.
За теб ти си прецени какво точно имаш предвид да правиш на този компютър.

# 12
  • София
Във Фейсбук има групи за Фрииленсъри, има предложения, които излизат от време на време за въвеждане на продукти в сайт с описания, обработване на таблици. Вероятно можете и това да следите и да изскочи нещо. В групите има както мошеници, така и читави хора - като навсякъде.

Има и чуждестранен сайт Fiverr, който пак е като посредник между бизнес и специалист.

# 13
От индийци и китайци в международните платформи не може да се "фрилансърства", те супер много подбиват пазара, просто услугата, която човек предлага трябва да е уникална и много качествена, ако иска да има шанс, и пак вероятността да намери нещо приемливо, е ниска. Българските сайтове са малко, не знам колко и каква работа биха могли да предложат. Общо взето е доста трудно, затова предложих да се търсят алтернативи на "традиционната" работа от вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт