Пазаруване от answear.bg - Тема 4

• 12 897
  • 145
  •   1
Отговори
# 60
За онлайн търговци, регистрирани в ЕС можете да се свържете с Европейския център за защита на потребителите.

# 61
За онлайн търговци, регистрирани в ЕС можете да се свържете с Европейския център за защита на потребителите.

Вече са информирани за проблема.

# 62
Имаше подобен случай с чанта Фурла в Bestsecret темата, но не успях да проследя дали имаше някакво развитие по проблема.

# 63
Няма да се учудя, ако някой е поръчал и след това подменил оригиналната чанта с фалшива.

# 64
Няма да се учудя, ако някой е поръчал и след това подменил оригиналната чанта с фалшива.

Да, възможно е, но те са отговорни да следят за това нещо.

# 65
  • Sofia
И какво излиза за тези сайтове - хем са официални представители на марката, хем продават фалшиви стоки? Защо им дават права в такъв случай?

И аз имам Furla,  но от aboutyou, там същите съмнения ли има?

# 66
Аз ще се изкажа скептично и не вярвам чантата да не е оригинал. Лично мое мнение, не защитавам answear. Ако си купя “реплика” ще поискам становище от официалния магазин в София, ще я пратя ако трябва до Италия и ще съдя търговеца до последно, защото в случая ще имам доказателства. И пак доста често набеждават всеки онлайн сайт как продава реплики и всички пазаруват като невидели на намаления..

# 67
Аз ще се изкажа скептично и не вярвам чантата да не е оригинал. Лично мое мнение, не защитавам answear. Ако си купя “реплика” ще поискам становище от официалния магазин в София, ще я пратя ако трябва до Италия и ще съдя търговеца до последно, защото в случая ще имам доказателства. И пак доста често набеждават всеки онлайн сайт как продава реплики и всички пазаруват като невидели на намаления..

Надявам се никога да не попадате в позицията на ощетен потребител. 🤗

# 68
  • Пловдив
Може ли да пуснете снимка на въпросната чанта и линк? Благодаря!

# 69
Може ли да пуснете снимка на въпросната чанта и линк? Благодаря!

https://www.answear.bg/p/kozhena-chanta-furla-v-rozovo-684212

# 70
  • Sofia
В магазина как установиха, че чантата не е оригинална?
И за мен е леко чудно тези сайтове да не продават оригинали, с риск да си загубят правата. Цената си е като за истинска.

ПП. Преди време бях писала директно до Томи Хилфигер за потвърждение дали в answear продават оригинали. Бих направила същото и тук.

# 71
В магазина как установиха, че чантата не е оригинална?
И за мен е леко чудно тези сайтове да не продават оригинали, с риск да си загубят правата. Цената си е като за истинска.

ПП. Преди време бях писала директно до Томи Хилфигер за потвърждение дали в answear продават оригинали. Бих направила същото и тук.
И на мен историята ми е малко мътна. Answear са официален представител на Фурла и Ню Баланс, аз съм писала преди време, не заради съмнение, а заради спор с колежка, която твърдеше, че всичко е реплика в сайта. Споменавам двете марки защото ставаше въпрос за маратонки 9060 и чанта Фурла и ги получих в офиса.
Та от магазина в София ако не е оригинална и разберат, че сайт посланик на марката продава реплики, ще съдействат по всевъзможен начин. Издава се становище, чантата се праща към по-горна “инстанция” на Фурла с документи за закупуване, плащане и кореспонденция в сайта. И така се пристъпва към съдебен ред, хем от дамата, хем от марката и е двоен удар по Answear.
Затова подлагам под съмнение.
Продавам обувки и чанти и съм искала потвърждение от марки за стока, имат си контакт специално за тази цел и никоя марка не желая да я асоциират с реплики в даден сайт.

# 72
  • София
Обикновено в магазините у нас "консултантките" са изключително некомпетентни и аз не бих им имала 100 % вяра. Ако от сайта на марката се установи - да. Но на голите думи на тези жени не бих се доверила.
Факт е, че Фурла напоследък много занижи качеството си. Металните части на чантите дават фира за нула време, дръжките се захабяват, ъгълчетата също. Имам Фурли на сигурно 15 години и не са ми мръднали, но вече не е така, за съжаление Sad Аз лично спрях и да ги гледам.

# 73
Имам този модел в друг цвят, поръчвана е преди доста години от официалния сайт, произведена в БГ. Факт е, че е силно експлоатирана от мен, но точно металните части се предадоха за нула време, после и кантовете... Имам и други фурли, поръчвани пак директно от тях, занижават качеството с всяка година осезаемо. Аз вече също съм пас за марката.

# 74
Доста известни марки са занижили качеството в последните години. За това и аз понякога се чудя дали не съм си купила менте. Това е мое впечатление.

Общи условия

Активация на акаунт