Пазаруване от answear.bg - Тема 4

• 12 804
  • 144
  •   1
Отговори
# 135
О, не, всъщност моето изкара толкова - 2 сезона, като не ми е основно връхно. Отзад си попровисна, както и на лактите. Ако трябва да го сравнявам с палто от Манго, това на Ансуеър губи по точки. Но както казах, цялостно, за парите които дадох не съжалявам. Моето е по-късо и гледам, че в момента са по 290 лв с тази дължина. Каквото и да решите, успех

# 136
  • Sofia
Да похваля тази кутия за бижута, която с отстъпката ми излезе около 45лв. Хубава, изглежда изпипана, не е малка. Цветовете са по-бледи от снимката, но са красиви. За подарък е доста удачна
https://answear.bg/p/kutiya-za-bizhuta-medicine-1677005

# 137
Аз вече трета година карам с палто от тяхната марка с 50% вълна, беше около 160 лева и съм доволна. Топли, само се събират топчета, но си го чистя с машинка.
Много са вдигнали цените наистина 🤦🏼♀

# 138
  • София
Хубав  състава на палтото, с тия 70% вълна, но за тия пари ще намерите нещо още по добро от Бест Сикрет.

Скрит текст:
Имам и покани, ако някой иска.
Аз имам палто на марката, ето това, купувано преди 2 години точно, пак на ЧП:

Харесвам си го и го нося още, но не ми е основното, все пак и затова е като ново. За цената -Вие си преценявате.

# 139
Аз вече трета година карам с палто от тяхната марка с 50% вълна, беше около 160 лева и съм доволна. Топли, само се събират топчета, но си го чистя с машинка.
Много са вдигнали цените наистина 🤦🏼♀

Каква машинка ползвате за целта ( че и аз търся )..?

# 140
Здравейте, някой има ли свободен код за отстъпка?

# 141
  • Sofia
Здравейте, някой има ли свободен код за отстъпка?
Изпращам.
Също, май код GIFT намалява при повече продукти.

# 142
  • Пловдив
U.S Polo обувки отговарят ли си?

# 143
Код дали има в момента?

# 144
  • Sofia
WF за определени продукти.

Общи условия

Активация на акаунт