Милано и Северна Италия - тема 19

• 19 879
  • 487
  •   1
Отговори
# 390
А в сайта четох някъде за една зона , за две зони , аз какъв трябва да си закупя?

# 391
  • София
А в сайта четох някъде за една зона , за две зони , аз какъв трябва да си закупя?
3 зони / 3 евро.

# 392
Това къде да го видя за зоните в Бергамо , от къде до къде коя зона е ?

# 393
може и направо с карта в автобуса. дава да си избереш какъв да платиш. после ако ползвате транспорт в бергамо и плащате по същия начин максимум за целия ден се начислява цената на дневния билет.

# 394
  • София
На сайта на автобусната компания. Традиционно за Италия, обясненията и картите им може да са объркващи за туристи.
Откъде докъде ще ти се налага да пътуваш освен от летището?

# 395
  • In transit
Тук: https://atb.bergamo.it/trasporti-pubblici/linee
и тук: https://atb.bergamo.it/trasporti-pubblici/biglietti/tipologie-di-biglietti

Също и ако бяхте прочели внимателно първият пост в темата. Wink

# 396
Никъде не намирам ясна инфо придвижвайки се от т.А до т.Б колко зони ще пресека и какъв билет да преценя да си купя . Благодаря разбрах от летището до центъра - 3 евро за три зони .
Бърза редакция правя на откритото - оставам връзка
https://www.atb.bergamo.it/altri-servizi/servizi-turistici
И все пак ми се щеше да открия някаква карта на зоните в Бергамо , както в Милано М1, М2 и тн

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 12:10 от Geuz

# 397
  • София
Вероятно няма и да намериш, не им е силна черта. Затова те попитах откъде докъде планираш да пътуваш, освен летището.
Малко вероятно е на турист да се наложи какъвто и да транспорт в града освен линия 1 Летище - Гара - Исторически център. От гарата до историческия център е с билет за 1 зона, но и съвсем спокойно може да се извърви пеша ако не е екстремно горещо.

# 398
Благодаря за отговорите , много зависи от прогнозата за времето , ако вали ще се наложи да използваме градския транспорт , но до колкото разбрах ние в Бергамо ще използваме две зони , само от - до летището ще са три зони . Разбрах че е една зона горния гряд , друга зона е гарата .

# 399
  • Milano
Аз също бях ви отговорила, ако не бъркам потребителя, миналият месец на въпроса откъде се купуват билети от летището -  в информационният център и т.н. освен на машини на спирката.

П.п. редактирах си отговора за зоните, т.е. изтрих го.

Пита се едно и също по 100 пъти.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 14:24 от regina di cuori

# 400
Реджи е дала схема по-напред със зоните в Милано - вж. стр. 20.
За там ти трябва билет Mi1-Mi3.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 13:00 от SamoDiva

# 401
  • Milano
Въпроса е за Бергамо, за Милано май е ясно.
.
М1, М2 са линии на метрото.
MI1, Mi3 и т.н.са зоните в Милано, минимума за билетите са 3 зони, за абонаменти си има и само за градска тарифа (Мi1).

# 402
Ако имах време щях да прочета  коментарите . Съжалявам , незнам какво ви дразни да отговорите отново . Да не говорим 18 теми назад - Нима преди да задам въпрос всичко  да изчета ?  За Милано ми е ясно !

# 403
  • Milano
Щом съм отговорила на Вас на същият въпрос ме дразни неуважението към отговарящият, който си губи времето.

Записвайте си, ако не помните.
Никой не ви кара да четете 18 теми, има 1-ва стр., има и сайтове на транспорта.

# 404
regina di cuori доста остро отговаряте , темата е за взаимопомощ, не отговаряйте щом толкова Ви дразни . Няма  да си записвам , преди време съм любопитствала за да си изберра дестинация , това ми е помогнало да взема решение утре да замина за Бергамо . Не ми се помнят кой какво за кой град ми е отговорил .Все си мисля , че не отговаряте само Вие .

Общи условия

Активация на акаунт