Щом му нямам доверие, струва ли си да продължаваме?

• 1 619
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте! Пиша тук, тъй като имам нужда от съвет. Със съпруга ми сме заедно от 11 години, откакто бяхме ученици. Вече сме семейни, имаме прекрасно детенце.

Това, заради което реших да пиша тук е,че преди няколко месеца реших да проверя телефона му (знам, че е ужасно, но нещо ме подтикна) и намерих чатове с момиче, към което знам, че е имал силни чувства в гимназията, но нещата не са се получили. Писал й е на всеки рожден ден и то пожелания, каквито аз никога не съм получавала от него.

Преди няколко месеца изненадващо той започна да ми споделя за нея, за това какво е изпитвал в онзи момент. С железни нерви го изслушах как възхвалява друга, за да видя докъде ще стигне. Започна да ме разпитва и за мой бивш приятел. Общо взето, ровене в миналото. При което аз се разстроих изключително много, тъй като не мога да приема, че той има време да мисли за такива неща, докато аз съм на предела на силите си след изтощителен ден като майка на невръстно детенце без помощ от никъде.

Мислих, че нещата вече са приключили, и след разговорите ни, си е взел поука. Е, да, но не. Отново й е писал преди няколко седмици, дори й е споделил неща, свързани с детето ни. Видимо девойката няма интерес към него, но се питам какво ли би станало, ако имаше? Доверието ми сякаш се изпари, а винаги съм му вярвала сляпо и съм знаела, че ме обича.

Чувствам и знам, че не заслужавам подобно отношение! Извинявам се, стана дълго... Би ми се искало да прочета какво мислите вие по въпроса. Благодаря предварително!

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 15:05 от fifi250

# 1
А къде си бляла до сега? Явно винаги е бил такъв, а ти си го търпяла, че даже и дете си му родила. В случая човека не е виновен. Ти си го взела такъв и след 10 години си разбрала, че нещо не ти допада. Тези неща се мислят преди да се задомиш, а не след това. Ако не се чувстваш добре с него го остави и си намери някой друг.

# 2
  • Melmak
Странно е, че от 11 години сте заедно, от две сте родители, ама чак сега виждаш кофти чертите на характера му. Той преди харчеше ли време и пари за тия хобита? Или сега бяха от вас с детето?
Никоя ситуация не е еднозначна. Не се разваля семейство ей, така.
Моят баща имаше хобита и харчеше много пари и време за тях, но майка ми нямаше проблеми с това. Ако ти си ок, тогава няма значение какво мислим ние. Ако сте в трудно финансово положение говорете как да го подобрите. Не е време за скъпи хобита ако парите не стигат за основни разходи.
Не му ли каза, че не ти е приятно да говори за онази съученичка така? Сигурно нищо няма да стане като онази няма интерес.

# 3
Явно е отегчен от семейния живот и изпитва интерес към това момиче, което не му е отговорило на чувствата, които според мен са не толкова към нея, колкото към младостта и свободата, който реално не е имал, понеже твърде рано сте започнали с връзката и семейството. За тебе са достатъчни, но той иска да изживее нещо, затова се хвърля в хобитата и е готов за любовна връзка с някоя, дано не се появи друга.

Какво да направиш не мога да ти кажа, ти си го познаваш по -добре и знаеш дали би проработило, ако примерно му кажеш, че ще се изнесеш и заплахата да ви изгуби може да му намести приоритетите. Но бъди готова и да чуеш, че иска да се разделите. Ако не си подготвена да си гледаш сама детето не си служи с голи заплахи.

# 4
  • София
Аз пак с класическите въпроси:
Секса как е?
На кого е жилището?

# 5
Ключ по молба на автора.

Общи условия

Активация на акаунт