На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 49

• 63 120
  • 647
  •   4
Отговори
# 135
Здравейте, момичета! Дайте отзиви за хотели в Лозенград, където сте отсядали и сте доволни. Предпочитам да има включена закуска, както и да има паркинг.

# 136
  • Варна
126то мнение, че като се цитирам излиза чаршаф

# 137
Пак съм аз за телефон на аптека. Този, който пробвах няма Уатсап .
Моля , за съществуващ номер .
Благодаря!

И аз моля за номер на аптеката, надявам се тук някой, ако го знае да се включи. Благодаря и весело лято на всички ви!

# 138
  • Бургас / UK
Пак съм аз за телефон на аптека. Този, който пробвах няма Уатсап .
Моля , за съществуващ номер .
Благодаря!

И аз моля за номер на аптеката, надявам се тук някой, ако го знае да се включи. Благодаря и весело лято на всички ви!
Здравейте! Понеже никой, в моментя , не ми се притече на помощ 😁 , аз се разрових из темите и открих тази визитка

Незнам къде точно се намира тази аптека( може да видите в Гугъл мапс) , но може да им пишете и да се разберете. Успех!

# 139
Чефи, аптека в Лозенград върши ли ти работа?

# 140
  • Бургас / UK
Чефи, аптека в Лозенград върши ли ти работа?

Ние се свързахме с тази аптека от визитката.Просто, тогава ми трябваше спешно номер на аптека„за да се свържем. Благодаря! Blush

Синара, ако е възможно и не е проблем , сложи в следващата тема тази визитка и ,ако имаш номер/а на други аптеки в Одрин или Лозенград. Доста често се пита за номера на аптеки и така ще е улеснение за всички . Благодаря! Flowers Rose

# 141
Здравейте, търсим начин да закупим няколко опаковки Аденурик от Турция. Имате ли информация за човек, който доставя, за предпочитане до Русе или в БГ?

# 142
  • Пловдив
Здравейте, търсим начин да закупим няколко опаковки Аденурик от Турция. Имате ли информация за човек, който доставя, за предпочитане до Русе или в БГ?

Попитайте в някоя туристическа агенция. Може да се съгласят да ви купят .

# 143
Здравейте, потърсете онлайн турската аптека в фейсбук. Казва се От турската лечебница до вашата врата. Много бързи и коректни. Доставят със спиди

# 144
  • Сред мелниците
Кога тръгват турците към Европа и става натоварено движението?
Никога не сме пътували в Турция, с какво друго трябва да съобразя времето за посещение ?
Благодаря!

# 145
Движението е натоварено до края на септември.
Пътувайте от октомври натам.
 Специално за Германия учебната година започва различно в различните провинции - някъде на 1 август, някъде на 18 август, някои са от 1 септември. Турците пътуват основно натам.
Ако пътувате с автобус през КА, гастербайтерите не ви засягат, защото рейсовете минават отделно, а лентата им е разделена от автомобилите с ограда.
На 3 август през нощта имаше около 10 км опашка за влизане в Турция.
Йованка мисля, че беше пуснала в темата за Калотина снимка от там сутринта на същата опашка.
Може да предвидите трафика горе долу като видите камерите на сръбската граница и горе долу да добавите 8-10 часа. Тогава ще стигнат турската граница.

# 146
  • Сред мелниците
Марина, благодаря!
За самостоятелно пътуване с кола ми беше питането.
Освен пазара ще планираме и нещо, обиколка,  почивка, но да не спамя в тази тема за пазара.

# 147
  • София
Здравейте!
Хрумна ми днес да отидем до Одрин. Не съм ходила никога. Струва ли си да тръгна след час, от София? Разходка с една нощувка?

# 148
  • Варна
Аз и от Бургас не бих тръгнала днес. 😁 Ще се убиете от път и ще висите на границата.

# 149
  • Бургас
Не. В края на септември го направете.

Общи условия

Активация на акаунт