На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 49

• 63 166
  • 647
  •   2
Отговори
# 150
  • Пловдив
Ние с приятелка отиваме във вторник и се връщаме в сряда. От Бургас, през Лесово. Миналата година ходихме по същото време. Просто защото живеем аз в Пловдив, тя в Благоевград и се срещаме през август в Бургас. Преди години отидохме последната седмица на август и доста почакахме, но от 2-3 години ходим към 10-ти и на отиване почти не чакаме, на връщане около 2 часа, което ни устройва. Надявам се тази година също да не ги надвишим, дано имаме късмет.

# 151
  • Варна
ЗлаВещица, съвсем различно е през делничен ден. Случвало се през седмицата да минем като директори 🤣, седят и нас чакат. Но събота и неделя - не, не и не! 🤣 Ако искам уикенда да съм там, отиваме петък следобед и неделя по обяд наобратно.

# 152
Здравейте, от Кавала през кой граничен пункт е удачно да се мине за Одрин, неделя след обяд?

# 153
  • Пловдив
От Кавала към Турция през Кипой-Ипсала.

# 154
Здравейте, имам още един въпрос! Ще пътуваме от Гърция за Одрин по работа, но от  Гърция ще купя 4 тенекии със зехтин. Мога ли да имам проблем от турските граничари и после от нашите на излизане от Турция?

# 155
  • Бургас
За такова малко количество едва ли.

# 156
Ние се прибрахме от пазар в Одрин. Купих си продукти за цялата зимнина от пазара. Много разлика има от цените на зеленчуците тук. Много евтино ми се видя. В мигроса също доста пазарувах. Останах много доволна.

# 157
Може ли да споделите цени на зеленчуците.Мен ми се иска до Лозенград да отидем тъй като ни е по-близко

# 158
И на мен ми е интересно как са в момента цените по пазарите.

# 159
Как е положението на границата - Лесово

# 160
  • Пловдив
Във вторник отидохме през Лесово. Нямаше нито една кола на българската граница, на турската - две. Вчера се върнахме - минахме двете граници за час - турската за 15 минути, нашата за 45.

# 161
Здравейте, може ли някой да даде координати за връзка с аптека в Лозенград..
Телефон с wat's up например.

# 162
Аз комуникирам с една аптека в месинджър, ако ви върши работа ..Но мога да попитам и за телефон

# 163
Здравейте,
Някой може ли да каже има ли вече риба на пазара(борсата) или още е рано?

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 21:39 от tatiana_a55

# 164
Аз комуникирам с една аптека в месинджър, ако ви върши работа ..Но мога да попитам и за телефон

Здравей, Оникс, и с Месинджър е ок.Благодаря ти!

Общи условия

Активация на акаунт