На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 49

• 57 279
  • 573
  •   1
Отговори
# 30
Баш си е от 6-ти до 9-ти, на 10-ти вече е последния ден и е свършило всичко.
На Байрама са важни винаги първите три дни, после било квото било. Видял си се с който трябва и край.

# 31
  • Пловдив
На мен ми казаха, че са важни събота следобедът и неделята, че тогава си ходели на гости. Петъка и съботата до обяд магазините работели. Надявам се де, ние сме си резервирали в петък хотел и смятаме да отидем по обяд до другия ден. Ще видим на място Simple Smile

# 32
Търся магазин в Одрин или Чорлу продаващ декоративни решетки за климатици.
Скрит текст:

# 33
Дали работи вече Рибният пазар в Одрин? Преди около месец като ходихме не работеше нито една сергия. Това временно ли е било?

# 34
  • Пловдив
Лятото не работи заради жегите. Но обикновено го затварят края на май. Явно тази година са го направили по-рано.

# 35
Привет:)
От къде може да се закупи кафе Herbamina?
Вчера го купих от един турски магазин в Русе, изпращат и по еконт

# 36
Лятото не работи заради жегите. Но обикновено го затварят края на май. Явно тази година са го направили по-рано.

Благодаря!

# 37
  • Бургас / UK
Синара,Благодря за Новата Тема Flowers Bouquet

Изпуснала съм ви и се чудя какво е това затишие...Rolling Eyes

# 38
  • Пловдив
Здравейте, бяхме в Одрин вчера и днес. Току що се върнахме. Не работеше всичко, но имаше доста неща, които бяха отворени и успяхме и да се нахраним, и да похарчим доста парички. Шок беше отворен вчера, днес А 101. Мигрос - също отворен и двата дни, поне където ходехме, Ерастата и тя. Маргито - също. И три дежурни аптеки. Хубавото беше, че имаше много малко българи, много спокойно, без да се блъскаме, бързо обслужване, абе супер си беше. В хотела бяхме само ние, за първи път бяхме в него - Шабан Ачигьоз - на центъра до големия паркинг. Не е от най-прекрасните, но локацията е отлична има климатици, удобни легла, топла вода и нормална закуска. Доволни сме.

# 39
А на границата как беше?

# 40
Аз да споделя за миналата събота и пътуване с автобус през Капитан Андреево нямаше никакво чакане,  само лошото беше, че навръщане се бяха качили под автобуса двама емигранти та почакахме малко

# 41
  • Пловдив
А на границата как беше?

По половин час за двете граници и на отиване, и на връщане. Капитан Андреево.

# 42
Аз да споделя за миналата събота и пътуване с автобус през Капитан Андреево нямаше никакво чакане,  само лошото беше, че навръщане се бяха качили под автобуса двама емигранти та почакахме малко
Сериозно? Е, как така са пътували и са издържали?

# 43
Не знам как са издържали, казаха  че са се вързали единият за предният мост на гумите другият на задният

# 44
Боже, Боже...!!!

Общи условия

Активация на акаунт