На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 49

• 57 279
  • 573
  •   1
Отговори
# 45
И аз се записвам в темата. Преди години ходихме редовно на пазар в Турция. Но от както вдигнаха цените не сме ходили. Сега мислим средата на август да отидем до Одрин да видим какво е положението с цените. Да си купим хранителни продукти и перилни препарати. Надявам се да има все още изгодни неща. Ще ви следя за информация.

# 46
Средата на август е лоша идея според мен. Тогава гастербайтерите си отиват и на границата е лудница. Една година чакахме 6ч. за да влезем в България, от тогава юли и август не ходим, чак след десети септември.

Последна редакция: вт, 10 юни 2025, 15:13 от morskibriz

# 47
  • Бургас
Баш средата на август идете, да подложите на изпитание семейното щастие Simple Smile
9 часа се прибирахме миналото лято, хем през Гърция. Ад беше на всички граници.

# 48
  • София
9 часа, ужас 🤯 и на тези жеги.
И ние юли, август, началото на септември избягваме.
Тогава и жегата там е страшна.

# 49
  • Varna
Я къде е сте напреднали със споделянията, а при мене тишина която ме очуди. Хем се записах в темата.................

За пътуващите към Одрин от Юни до началото на Септември е голямо изпитание плюс горещината.
Не си го причинявайте, ако може.

# 50
Юли, август и септември не се пътува до Одрин, също и до Сърбия.
 Опашките са километрични и се чака с часове.

# 51
Аз си мисля, че гастейбайтерите си тръгват след 15-20 август чак. А ние мислим да сме там 11-12август. Ние също сме чакали много на границата,но беше началото на септември. Началото на август още имат ваканция и слабо пътуват. Иначе края на август и началото на септември и аз бих се отказала. Просто на връщане от нашето море влизаме за 1-2 дена за пазар. И друг път сме го правили. Дано цените да не са много високи както се говори.

# 52
  • Бургас
Ваша работа. За влизане - ще влезете, но Божа работа как ще излезете. Пак зависи и откъде ще влезете. Ако е през МТ, ще чакате и на влизане.

# 53
В одрин приемат ли плащане с карта ? или друга валута - лева , евро ? В тоалетните как се плаща?

# 54
  • burgas
Приемат с карта.В евро също съм виждала да плащат,но на фирмения магазин на Сенсиро например отказаха плащане в лв.В тоалетната само в брой.

# 55
  • Пловдив
В одрин приемат ли плащане с карта ? или друга валута - лева , евро ? В тоалетните как се плаща?

Има нова тоалетна на борсата. Плаща се само с карта - 10 тл.
В Марги аутлет все още е безплатна. В МОЛ Ераста - също е безплатна.

С карта плащам в Мигрос, БИМ, в Мола и магазините на Марги.

# 56
А ориентировъчни цени на кюнефе, кафе, тава джигер ? Смятам с това да се почерпя , но незнам колко пари да си обменя.
Маркови парфюми по моловете имат ли ? По евтини ли са ?

# 57
  • Стара Загора
А ориентировъчни цени на кюнефе, кафе, тава джигер ? Смятам с това да се почерпя , но незнам колко пари да си обменя.
Маркови парфюми по моловете имат ли ? По евтини ли са ?

На Марги в заведение тава джигер беше (на 26.05.2025) : порция 100 гр = 180 тл, 200 гр = 360 тл, 300 гр = 540 тл. Кюнефе = 170 тл. Платихме с карта. Това е най-изгодното. Превалутира се 1 тл = 0,04733 лв.

# 58
  • Пловдив
Кюнефето в Мадото е 330 лири, направо ме заболя сърцето.

# 59
  • Бургас
Това за сто лири никак не е зле, когато си го приготвиш вкъщи с повечко масло и хубав сироп Simple Smile
https://www.migros.com.tr/superfresh-kunefe-serbetli-200-g-p-10bcaf2

Преди бяха два броя за сто лири... Sad

Общи условия

Активация на акаунт