На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 49

• 57 313
  • 573
  •   2
Отговори
# 60
  • Пловдив
И една нуличка зад 10 Simple Smile

# 61
  • Бургас
Редактирам се. Блея пак. Хем първия път сто щях да напиша, защото редовно взимам.
Не мога да разбера от това описание на пакета - две ли са, едно ли е...

# 62
  • там където има винаги вятър
В одрин приемат ли плащане с карта ? или друга валута - лева , евро ? В тоалетните как се плаща?

Има нова тоалетна на борсата. Плаща се само с карта - 10 тл.
В Марги аутлет все още е безплатна. В МОЛ Ераста - също е безплатна.

С карта плащам в Мигрос, БИМ, в Мола и магазините на Марги.
Да, на много места с карта -  дори в едно малко заведение така плащаме обяда. А в един  магазин самият продавач ни предложи от тия ароматизатори с етерични масла  3 броя за 10 лв.
Къде е тоалетната на борсата?

# 63
Също ми е интересно какво си пазарувате ? Хората се връщат с огромни покупки . Аз 2018 ходих пих кафе в Мадо , хапнахме в някакво ресторантче в Марги и така си изкарахме един ден с една приятелка .Сега ще ходя отново но колежките казват ще пазаруваме - да но аз незнам кое си струва , по качествено , евтино ?

# 64
Кисели краставички, патладжан в буркан, доматено пюре, прах за пране, омекотител, препарат за под, маслини, макарони, кашкавал, сирене, ядки, локум...
Това се сещам на първо време, а със сигурност пропускам нещо.

# 65
  • Пловдив
В одрин приемат ли плащане с карта ? или друга валута - лева , евро ? В тоалетните как се плаща?

Има нова тоалетна на борсата. Плаща се само с карта - 10 тл.
В Марги аутлет все още е безплатна. В МОЛ Ераста - също е безплатна.

С карта плащам в Мигрос, БИМ, в Мола и магазините на Марги.
Да, на много места с карта -  дори в едно малко заведение така плащаме обяда. А в един  магазин самият продавач ни предложи от тия ароматизатори с етерични масла  3 броя за 10 лв.
Къде е тоалетната на борсата?
На кръговото. Там и преди имаше, но малка.  Сега е голяма сграда и няма как да не я видиш.

# 66
Относно млечните тъй като не разбирам какво пише на етикетите преди време бях купувала масло -някаква синя опаковка беше , ами то си беше маргарин .Кашкавали гледам много марки в нашите турски магазини , но не смея да купя защото ми е съмнително качеството .Просто не знам коя марка и всичко ми се вижда съмнително - иначе за ядки , маслини , кори за баници да . А маркови парфюми имат ли , като в нашите Дъглас например и може би са по евтини там ?

# 67
  • Най-красивата страна
В Марги - в Watsons има маркови парфюми-Армани,Версаче....Обаче цените са същите,като у нас.

За храните-виж на първа страница.Изброени са предпочитаните марки .

# 68
  • Пловдив
И аз тоалетна съм плащала с карта.

Ние отиваме основно на разходка и каквото ни грабне купуваме. Не се презапасяваме, изключение правя със сапуните им - харесват ми и просто купувам повече, защото не ходим чак толкова често.

# 69
  • Бургас
Маслеността на маслото трябва да е 82%. Това гледай на етикета. Всичко останало е с примеси.
Парфюми маркови по-изгодно - само във фри шопа и не винаги. Тук са по-евтини.

# 70
  • Най-красивата страна
Аз купувам сирене,кашкавал и масло на Pinar i Icim.
Кашкавал на конци и сирене на пръчки са ми любими.

Сапуни-сапун с магарешко мляко е препоръчан от лекар за дъщеря ми,която е с атопичен дерматит.Има голяма полза.
Но купувам също сапуни с козе мляко и с камилско мляко.

Злато-на същите цени ,като у нас,че и по-скъпо на места.
Но пък има по-голям избор.

# 71
У нас се харесват много млечните на Sütaş, Torku и İçim. Мисля, че по-вкусно масло от това на  Sütaş никога не съм купувала.

# 72
  • Бургас
Веднъж направих експеримент и купих различни масла на всички изброени марки, включително Pinar, Torku и едно от витрината на Мигрос, плюс собствената марка на Мигрос, която беше значително по-изгодна. Не видях особена разлика.
Масло купувам от БИМ или Мигрос - в зависимост от това кое е на по-добра цена в момента.
Това е от БИМ:

Това е актуалното на Мигрос и в момента пак е на най-добра цена.
https://www.migros.com.tr/migros-tereyagi-1000-g-p-b75c96

И други марки:
https://www.migros.com.tr/tereyagi-c-413?148=1526&sayfa=1&sirala=onerilenler

# 73
  • Varna
Това на Мигрос, най го харесваме. Ама нали знаете, че за вкус и цвят.......Та, за всеки различно де.

# 74
точно това от снимката синьото за мен си е чист маргарин . изобщо не ни хареса , преди време съм го пробвала и това беше продукта който ми показа че и в турция има ментета , също непознати, неизпробвани продукти да не купувам .
Искам да попитам за парфюмите в Мигрос 5М двуетажния , които са на входа в ляво накой купувал ли си е ? те са имитации, но сполучливи ли са ?

Общи условия

Активация на акаунт