На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 49

• 64 615
  • 662
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас
Границите ни с Турция са три...

# 301
  • Бг-мама
Границите ни с Турция са три...
Капитан Андреево , извинявам се че не съм уточнила.

# 302
Скрит текст:
Здравейте, някой с актуална информация за мъжки костюми има ли? Чудя се дали да ходим до там да търсим, преди имаше много добри магазини по главната, цените бяха наполовина на тези в София, но не знам все още ли е така. Моля за препоръки и благодаря предварително!
Нека някой, който е ходил скоро да потвърди, но не вярвам да ги няма магазините за мъжки костюми. Миналата година от там купихме костюм за нашия абитуриент. Много сме доволни, а цената беше смешна. От Daniel Rossi пазарувахме ние.

Здравей Мария. Този магазин Daniel Rossi на главната улица ли се намира?

# 303
  • у нас
Даниел Роси е на центъра. Имат два магазина на близко разстояние.

# 304
Охх и аз бях от чакащите на Лесово. Явно имаше някакъв проблем за който никой нищо не каза и по медиите. Ние чакахме 2 часа, явно сме били след вас. Никакво движение. И после явно освен клаксоните е имало и прозвънявания. Защото изведжнъж пуснаха 4 колони и паспортите се проверяваха без да се вкарват на компютър. Аз се съмнявам, че някой отрази че съм направила влизане в България.

# 305
leria, вече са отговорили, че е на главната. Много са любезни, правят и безплатна корекция в рамките на час-два, ако се налага.

# 306
Здравейте,
Края на месеца ще ходим до Одрин, за уикенда само, искам да ви попитам има ли хубави места за хапване тип Hafiz Mustafa1864 в Истанбул за бюрек или пресни баклави и катмер, кюнере.
Също така за вечеря хубав ресторант по-скъп, или повечето са такива малки капанчета?
Ще спим Rustempasa Kervansaray Hotel,  но дрехи по- хубави откъде да гледаме?
Също и кърпи и чаршафи?

Благодаря🫶🏻

# 307
  • София
За жалост, няма hafiz mustafa в Одрин. Има сладкарници Mado.
В някой пт новите им квартали бяхме ходили в сладкарница Cikolata Evim Edirne, имаха някакви ръчно правени шоколади, гофрети, слагам страничката.

https://www.instagram.com/cikolataevimedirne?igsh=bnZraHFsZGRwd3Jk

Ресторанти има след реката, разгледайте в гугъл мапс по рейтинг. Ние често вечеряме в ресторанта на хотел Margi - mia bella мисля че беше името.
Има и хубави, малки ресторантчета, но за тях човек трябва да уцели своето.

Дрехи - в мол Erasta и Margi outlet. Кърпи и чаршафи освен в известните магазини има мисля че хубави и на улицата с пердетата и в покрития пазар.

# 308
  • Най-красивата страна
А има ли в Одрин ресторант , който освен хубава храна предлага и  музика на живо .
Ходим от години в Одрин,но вечер не сме излизали на заведение.
Някой ходил ли е?Трябва ли резервация?

# 309
  • моята мила родна страна
Последно ходихме с нощувка в Одрин преди около година. Вечеряхме в Ayçiçeği Restaurant, без резервация. Имаше жива музика, 5-6 инструменталисти и певец, хареса ни. Не зная дали е било инцидентно или по принцип свирят всяка вечер в ресторанта.

# 310
Здравейте!

Работи ли все още петъчния пазар?
ULUS мисля се казваше?

# 311
  • у нас
Здравейте!

Работи ли все още петъчния пазар?
ULUS мисля се казваше?
Да, работи.

# 312
Някой който скоро е пътувал с автомобил с пълномощно,  ако може да каже дали важи пълномощното,  на турски ли трябва да бъде преведено и ако има други изисквания също ако може да сподели

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 22:12 от pebals94

# 313
  • Стара Загора
Някой който скоро е пътувал с автомобил с пълномощно,  ако може да каже дали важи пълномощното,  на турски ли трябва да бъде преведено и ако има други изисквания също ако може да сподели
Ние от години ползваме само на английски

# 314
А освен пълномощното и малък талон друго иска ли се ?

Общи условия

Активация на акаунт