На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 49

• 57 485
  • 574
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна и...духом на Босфора
Активна съставка
Tobramycine 0.3%

# 91
  • Димитровград
И така не излиза.

# 92
# 93
В петък ще съм в Истанбул, ако искаш мога да проверя и на място. Ако е необходимо мога и да купя.

# 94
  • Варна и...духом на Босфора
В петък ще съм в Истанбул, ако искаш мога да проверя и на място. Ако е необходимо мога и да купя.
Поздрави на Истанбул, ❤️
Благодаря,сравнявам цените.
7 динара са тук,около 4.12 лв.
И тук лекарствата са евтини.

# 95
Здравей те.На 12.07 ще ходим до Одрин.Как мога да поръчам лекарства в аптеката до Марги аутлет?Списъка ми е голям и ми се иска да ги поръчам предварително и тогава само да платя и да ги взема.

# 96
Здравей те.На 12.07 ще ходим до Одрин.Как мога да поръчам лекарства в аптеката до Марги аутлет?Списъка ми е голям и ми се иска да ги поръчам предварително и тогава само да платя и да ги взема.
Опитайте да пишете по WhatsАap, тел. +902842366364.

# 97
Свързах се с аптеката до Марги аутлет.Изпратих снимка на списъка.След няколко часа ми пратиха бележка за сумата.На 12 .07 само ще мина да платя и да ги взема.Спестявам време и съм сигурна че всички лекарства които ми трябват ги има.

# 98
  • В подножието на Сините камъни
Здравейте, бих искала да попитам запознати със следното: Другата седмица ще отскочим до гръцкото море - Александропулу и ще минем през Капитан Андреево. Гледам, че магистралата минава наблизо до турската граница и ми хрумва на връщане да минем за лек шопинг до Турция. Въпроса ми е, кой от пропусквателните пунктове да ползваме - Ипсала или Черекьой, мислите ли и че там ща има много натоварване поради гастарбайтерите, защото ако ще е така, ще пропуснем. Ако минем през Ипсала, там наоколо в кой град може да се понапазари, все малки и непознати са ми и в този порядък са ми расъжденията, ако има запознати, ще помоля за съвет. Благодаря!

# 99
  • Варна
През Ипсала и Одрин е на 10тина км. За Александруполис минете през ГКПП Капитан Петко войвода, който е на гръцката граница.

# 100
През Ипсала и Одрин е на 10тина км. За Александруполис минете през ГКПП Капитан Петко войвода, който е на гръцката граница.
Да, да точно този ГКПП имах впредвид, просто грешка от моя страна, по-скоро не знам дали гастарбайтерите биха минали през Гърция, за да влязат в Турция или им е обиколно и не го правят ...

# 101
Вижте камерите.
На Пазаркуле има движение.
На Ипсала няма толкова.
 Ако ще пазарувате, без млечни продукти. Гърците са стриктни и проверяват бг коли.
На Кап Андреево българите си затварят очите за маслото и кашкавала, но гърците конфискуват.
 Капитан Андреево го избегнете по възможност. Вчера опашките бяха километрични.

# 102
Да, ще потърся камери, а на Ипсала къде се пазари, в смисъл кой град е добре да атакуваме?

# 103
  • Варна
Да, ще потърся камери, а на Ипсала къде се пазари, в смисъл кой град е добре да атакуваме?
Одрин

# 104
  • София
Миналият август точно на Ипсала посока от Турция към Гърция чакахме 6 часа на границата. Кошмарно е! Не позволяват да има коли на моста и турците пускат по една-две коли през няколко минути, защото малкото гръцки гишета не могат да ги поемат. В момента потокът е обратен. Може да не е толкова страшно, защото турският граничен пункт е голям. Но голяма част от гастарбайтерите предпочитат да минават по магистралата Егнатия, а не по нашата.

Ние сме пазарували от този търговски център, който е в Кешан. Но с уточнението, че от там ни минаваше пътя. Ако така и така минавате покрай Одрин, за да се върнете в България, по-добре да изберете Одрин.

През Черекьой не сме минавали през лятото, но и там гръцкият пункт е малък и не може да поеме много коли. През април турците скучаеха и почти всички коли ни пратиха на рентген. Тъкмо се радвахме колко бързо сме минали през гишетата и ни се стъжни, когато на последното ни казаха да обърнем и да се наредим на опашката за рентгена. Бяха само 3 коли, но технологичното време никак не е малко.

Общи условия

Активация на акаунт