На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 49

• 61 361
  • 617
  •   3
Отговори
# 105
  • Бургас
Никой пункт не бих ползвала и веднага бих прогонила мисълта за пазар в Турция през юли и август.
Но ако имате нужда от силни усещания, можете да пробвате Simple Smile

# 106
Изобщо не си го помисляйте--миналата година тази грешка ми коства 4ч висене само за да направя обратен и да се откажа. Миналия уикенд бяхме до Офринио и Гръцката магистрала им е залята от гастербайтери, пункта е малък и ще чакате супер много.

# 107
  • Най-красивата страна
Веднъж ходихме на пазар в Одрин през юли и беше ад.
5 часа чакахме на границата в страшна жега.
В Одрин беше още по-горещо.Не успяхме да обиколим навсякъде,защото нямах сили,щях да припадна.
На връщане чакахме 6 часа ,пак същия кошмар.
Никога повече през юли и август.
Чакам септември.

# 108
  • Пловдив
Точно преди 1 година на тази дата,денят беше понеделник,чакахме 3,5 часа на Ипсала-Кипой,а тази година през април на същата митница само 2,5 часа почакахме...

# 109
  • В подножието на Сините камъни
Благодаря ви момичета, ще пропуснем, не ми е зор. Искаше ми се, защото от септември не сме ходили, но ще го оставим пак за него период. Няма да си развалям почивката заради някой парцал или нещо подобно. Благодаря още веднъж!

# 110
Миналият август точно на Ипсала посока от Турция към Гърция чакахме 6 часа.
По кое време през август чакахте толкова часа. Сега потокът е към Турция. В обратната посока трябварда не се чака толкова. Ние мислим на 12 август да отидем за пазар. На влизане ще влезем през Лесово. От там няма гастербайтери. Но на връщане ще ни е по-удобно праз Капитан Андреево. Надявям се гастербайтерите още да не са тръгнали за Европа.  Че отпуските са им до края на август. Дано не се чака много.

# 111
  • София
Миналият август точно на Ипсала посока от Турция към Гърция чакахме 6 часа.
По кое време през август чакахте толкова часа. Сега потокът е към Турция. В обратната посока трябварда не се чака толкова. Ние мислим на 12 август да отидем за пазар. На влизане ще влезем през Лесово. От там няма гастербайтери. Но на връщане ще ни е по-удобно праз Капитан Андреево. Надявям се гастербайтерите още да не са тръгнали за Европа.  Че отпуските са им до края на август. Дано не се чака много.
Втората половина на август. Може би беше около 20-25-ти. На отиване към Истанбул видяхме огромните опашки в обратна посока и спонтанно решихме да направим нощувка в Кавала с надеждата, че през Гърция няма толкова пътуващи. Излезе ни през носа. Simple Smile Вместо в предвиденото време около 18-19 часа, стигнахме в полунощ. Имайте предвид, че учебната година в някои немски провинции започва на 15-20 август. Мисля, че на 12-ти вече ще има поток.

# 112
  • Бургас
На 18 август м.г. точно през Лесово влязохме за минути. На влизане видяхме огромен паркинг с отбити коли, за да не задръстват пункта - пускаха ги по една в посока България. Излязохме през Гърция, уж за по-бързо - 7 часа.
През Капитана същия ден хората споделиха, че са чакали 10-12 часа. През Лесово - 7-8.
Никога повече в Турция лятото.

# 113
Така е, не всички се прибират края на Август снощи родителите ми се прибраха след спешно ходене до Германия --6часа на вход към БГ. Сърбите проверяват бързо нашите се моткали колите са отбити преди пункта за дане натрупва навалица. Реално на камерите не се вижда опашката --говорих с тях по тел и гледах камери, когато пуснаха тяхната на телефона стана страшно.

# 114
  • Бургас
И аз така миналата година се подлъгах по камерите. Уж нищо, уж спокойно, а то ужас.

# 115
По новините казаха, че таксата за дезинфекция отпада до 15 септември и от българска страна, и от турска.
Причината е интензивният трафик и чакането по границата.
След 15 септември - отново ще има такса.

# 116
  • Бургас
Значи заразните болести ще си почиват баш през времето, в което преминават стотици хиляди души през границите? Joy

# 117
  • Пловдив
То тази такса е толкова излишна...

# 118
  • Бургас
Таксата е касичка за определена банка и оттам - за определена партия. Това е ясно на всички. Имаше едно правителство, което я махна, но след него - старата песен на нов глас.

# 119
Също така от 17 юли турският регулатор забранява употребата на eSIM карти на конкретни 8 фирми.
Моето любимо приложение Airalo, а също и BNEsim са сред тях.

Общи условия

Активация на акаунт