🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-30

• 20 651
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
Много е добър с пистолета!

Забравих да кажа само нещата, с които не съм съгласна от обзора на Гьозде.
Първо с това:
"Между другото, в тази сцена някои зрители не разбраха правилно какво са чули от гласа на Йомер. Ешреф разказал на Йомер за тази нощ 3 години по-късно, когато Йомер бил на 18 години. С други думи, Ешреф научил, че Нисан е Руя, едва 3 години по-късно. Не беше дадена информация кога ще разбере."
Това, че Ешреф е разказал на Йомер това три години по-късно, не означава непременно, че той е  научил коя е Руя след 3 години, поне така мисля аз.
Също така, не мисля, че Афра е глупава.
Напротив, промених мнението си за нея, след разговора и с Фарук. Пак мое мнение, разбира се.

# 196
Те Афра ни я показаха, не толкова глупава, колкото като егоистка, мислеща само за себе си и оттам идват глупавите й действия, но след всичко, което й се случи е време за промяна. Явно Фарук ще й помогне.

# 197
Епизод 10, резюме :
Когато Нисан отново се забърка в по-голяма беда заради Чийдем, решението е да намери подкрепа в Ешреф. Ешреф вижда с очите си, че предателят е Кадир и започва внимателно да планира следващия си ход.
Кадир усеща, че напрежението между него и Ешpeф се увеличава и търси изход от ситуацията, в която се намира.
Докато Нисан и Ереф продължават да поддържат връзката си с възходи и падения, ще става все по-трудно да устоят на притеглянето между тях.
Когато се извадят оръжия срещу измяна, тези, които искат да оцелеят, ще трябва да действат бързо.

# 198
Още снимки

# 199
Още кадри от новата серия

# 200
# 201
Зад кадър

# 202
Не веднъж сме говорили за харизмата на Чаатай Улусой

Неговата особена харизма-онзи тиха, силна енергия, която не търси внимание, но неизбежно привлича. Той комбинира мъжка сила с уязвимост, което го прави неустоим както в драматични роли, така и в сцени, където само мълчи, но казва много.
Не веднъж сме коментирали ръцете му

Забележете ги и тук

Те са точно като персонаж сам по себе си. Силни, но елегантни, носещи едновременно тежестта на миналото и нежността на чувствата. В тази сцена, в която държи ръката на Нисан, за да и покаже как да стреля, тези ръце не просто насочват пистолет, те предават увереност, закрила и едва доловима интимност. Нещо като физически израз на връзката между контрол и грижа, между сила и нежност, точно както е и при героят му Ешреф.
Bayıldım , както казват турците!(Когато много харесват нещо)

# 203
Още един момент на силна мъжка ръка. Определено и на мен много ми харесват ръцете (дланите) на Чачо. Има много финес в тях, дълги пръсти, нежност в захвата ... А, бе аристократични ръце!

# 204
Точно, Цвети! Аристократични ръце! Heart Eyes
За тези, които са по детайлите- това снимка от първото посещение на Ешреф в дома на Нисан ли е или да очакваме ново посещение?

Аз имам бегло чувство,че той беше облечен така първия път, когато и подари шал,а тя му даде пантофи.

# 205
Много хубави снимки сте донесли, момичета!
Много харесвам ръцете му и аз, Bayıldım!
Особено тази...

И косата му, прическата му е хубава, то е прецелване, фокус, финес, супер е!

# 206
Аз само ще попитам това на краката му пантофи ли са.
Нямам идея дали е от същото посещение. Те го обличат толкова еднакво. Повтарят саката и не можем да го хванем. На мен това от кадифе ми е любимо.

Като споменах пантофи, много е важно да разбираш турския манталитет и култура, за да разбереш някой от сцените. Първа Нези спомена, че е търсил пантофите или обувките, когато нахлу в къщата на Нисан предната серия. После и Гьозде го каза. Аз първоначално не го разбрах и ми беше даже комично това озъртане. Сякаш някой може да се е скрил зад фикуса.

Прочетох много хубав коментар за любовта на Ешреф към Руя в Х този сутрин, като имам повече време ще го споделя в две изречения.

# 207
Гери, на тази снимка на краката е с обувки.
Но може да се е снимал, след като е събул пантофите. Wink
Да, наистина повтарят саката. И,въобще не се съмнявай, че и на мен черното кадифено сако ми е любимо! Kissing Heart
Феновете в X са направили запитване дали това наистина екрана на телефона му е часовник или таймер.

Аз заложих на таймер

# 208
И аз залагам на таймер

Още две нови снимки видях

А тук Ърмак е мнго хубава!

# 209
Нези, съгласна съм с теб за трите години. И според мен разказва на Йомер три години по-късно за случката, а не, че разбира за Нисан и Руя, че са един и същ човек.

Много хубави снимки сте качили. Най-вече тези, които подчветават харизмата на Чаатай.

Общи условия

Активация на акаунт