🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-30

• 20 654
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
Нусрет Ага май се снима като за последно.

Сега сигурно враждата ще продължи с противната му дъщеря и майка и, която между другото сме виждали много малко.
Siz hepiniz, Eşref Tek!

# 211
Попаднах и на твърдение, че двете изречения за не закачай любимата ми и признавам, че съм влюбен са от два различни разговора. Предполагат, че едното е казано на Кадир, а другото вече на Чийдем и продължението е, че е влюбен в Руя. Това била и причината Нисан за плаче. Ама последното с продължението е само предположение.

# 212
Между другото, мислих си същото - че това, че е влюбен може да се отнася за Руя.
Както и това да стои далеч, от любимата му, да спре да рови и да търси информация за нея.
Нисан чува тези думи  и плаче, защото за пореден път вижда, че той още е затворен в миналото, в Руя.

# 213
Остава 1 ден

„Ще изгоря всички!“ Остава още един ден за епизода, пълен с големи разборки!
#EşrefRüya ще бъде с вас с новия си епизод утре вечер от 20:00 часа по #KanalD и по Prime Video на следващия ден след телевизионното излъчване.

# 214
И една клюка от пресата

Демет се е разделила с приятеля си.

# 215
Чачо, да се пази!
Носи й се славата, че флиртува с всичките си партньори.

# 216
В такъв случай, Аслъхан добре направи, че отиде на сета да си го "заплюе" Joy

# 217
От съсловието със сигурност са наясно..
"Страх лозе пази"!
Сетих се за оная статия, където бяха писали, че Демет му се сваля, ама Чачо не поддава...явно не е случайно написана!
Нашия е железен!

# 218
Джаки, и аз се сетих за една скоро, която четох, за "хищницата Демет Йоздемир". Тази статия ли имаш в предвид или  някоя друга.

# 219
Да Цвети, тази е!
Ама тогава не го приех сериозно, защото знаех че е обвързана, ама сега...

От сторито на Джерен

# 220
А пък ако Чаатай се раздели с приятелката си заради Демет, ще съм разочарована от него, а няма да търся вина в Демет. Даже не знам дали ще се разочаровам, но определено нея няма да я обвинявам. Ако не е искал, нищо е нямало да стане.
Пък и тези неща са толкова жълти. Аз на тези хора нито им седя на масата, нито в чаршави им се ровя, че да знам кой какви отношения има и дали така е трябвало да стане и защо.

# 221

Фарук Сезер, известен още като Професор, уникалният герой на Ешреф Руя, един от феноменалните телевизионни сериали по Kanal D, разби представата за членове на мафията на екрана.

ЛИТЕРАТУРНАТА МАФИЯ НА ЕКРАНА

Героят, който е хвален за успешното си изпълнение на Ахмет Рифат Шунгар, привлича изключителен мафиотски профил със своята чувствителност към граматическите правила, привързаност към литературата и учтивост. Професорът, който добави страхотен колорит към сериала с книга във вътрешния джоб на якето си, Назъм в погледа си и Асаф Халет Челеби на езика си, докосна сърцата на публиката в последния епизод със стихотворението „Ибрахим“.

ТОЙ Е СРАВНЯВАН С УЧИТЕЛЯ АЗЕМ

Професорът, който не може да търпи думи, използвани извън значението им или произнасяни неправилно, действа почти като защитник на езика, казвайки: „Ако езикът е покварен, мисълта също ще бъде покварена“. Героят на Професора е сравняван в социалните мрежи и с Азем Хоча от друг популярен сериал на Kanal D, „Пърл Танелери“. Двамата герои довеждат публиката до ръба на думите и мисията, която поемат, е оценена. Възможността Азем Хоча и Професора да се срещнат в сцена от новия сезон е поетична мечта за последователите на двата сериала.

# 222
Не се бойте, дружки! Чачко няма да потдадее не  и този път.
За Демет го знаех това, че се е разделила, ама не отдадох значение.
Сватба ще има това лято.

# 223
Малееее от 2-ра страница не съм ви чела Smile

Оххх тези Приливи,лоша услуга ми направихте момичета,много лоша.Трета бъзсънна нощ карам.До кога ще изкарам така не знам.Пък и чок епизоди.А аз съм едва на 32-ри.

Връщам се да ви изчета ♥

# 224
От страницата на Ешреф, честитят рожденият ден на Неджип
Всъщност днес е роден.

Общи условия

Активация на акаунт