🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-30

• 19 017
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
И за лека нощ...

# 691
Добро утро, момичета!

Много съжалявам, че вчера не се включих, но нещо се разболявам...уж лято вече, аз и без глас останах...

Дано успея до края на седмицата да си завърша 10 епизод и да изгледаме 11. Разбрах, че е имало целувкаааа 😍😍😍

Хубав и успешен ден на всички и до скоро! Simple Smile

# 692
Добро утро, момичета! Flowers Hibiscus

Бързам да сложа епизода с превод от PlayTube.TV
https://playtube.tv/watch/%D0%BC%D0%B5%D1%87%D1%82%D0%B0%D1%82%D … 1cVDZF0fGbnG.html

Приятно гледане!

# 693
Добро утро!
Епизода беше много хубав, харесаа ми финала. Purple Heart

Благодаря за превода, ще опитам да го вмъкнаа в програмата си днес!
Хубав и ведър четвъртък!

# 694
Да, потвърждавам епизода е много хубав.
Започнах да го гледам с бг. буквички, ами друго си е!
В този епизод има много диалози и без превод не става.
Снощи ми вървеше мудно, но сега е коренно различно.

# 695
Добро утро, момичета!
Серията беше страхотна снощи макар и малко да разбирам турски, Чийдем я разбрах като се обесняваше на Ешреф, че чак и деца искаше.
Края беше Уау, няколко пъти връщах да ги гледам. За новите момичета Чаатай е майстор на целуванията и притискане по стените.
Хазалка  си е свършила добре работа. 😃Помогнала му да се отпуска пред камерите не, че той не можел да целува! Той да не може нещо! С годините е станал виртуоз!

Ще го гледам с буквички дано да успея днес по някое време.
Очаквам висок рейтинг след снощната страхотна серия.

Ей, това феновете сме голяма работа. Някои вече са забелязали, че не са си отваряли устните при целувката.🤭

Снощи го разбрах Чачо защо още не се появява с Аслъхан. Ще се появи след серияла. И защо се ската на летището.  Ей, момичета да ви кажа, че е много предвидлив не само в сериала, но и  в реала. Опасен Е! Нищо не му обягва.

Успешен и щастлив четвъртък!

Последна редакция: чт, 05 юни 2025, 13:16 от eliet

# 696
Здравейте!

Ето и моя скромен принос към сериала

Çağatay Ulusoy, Görkem Sevindik, Macit Koper, Ahmet Yıldırım, Şener Savaş и Aşkın Şenol, зад кадър.

# 697
Рейтинга доста е паднал, особено в АВ и АВС1

# 698
  • Ямбол
Добро утро момичета.Според мен този рейтинг е фалшив не може след такъв силен епизод такъв скапан рейтинг 🤬
То снощи имаше от всичко страст,целувка,признания,отмъщение,екшън от абсолютно всичко.Епизода беше бомбастичен.Язък за труда на актьорите.
Аз съм в бойкот на рейтинга.Чак се ядосах 😡.

# 699
Здравейте,

Ама как ни заблудиха. Ядосан бил, затова разбил вратата.
Рейтинга си е ок. Според мен с топлото време никой няма да бърза да го гледа веднага.

# 700
Ето рейтингите и на 3-те сериала от снощи
И Османа доста е паднал!
Снощи е имало полуфинал на "Лигата на нациите", между Германия и Португалия,
това ми е единственият довод за по-слабият рейтиг.
Имат и Курбан Байрам, ама той започва от тази вечер до 9-ти, та не вярвам той да е попречил, ама знам ли?

# 701
Аз сега видях, че на финала съм на театър. Няма да ви чета. Kissing Heart не че снощи като ви четох разбрах предварително какво се е случило.

# 702
Ей, това феновете сме голяма работа. Някои вече са забелязали, че не са си отваряли устните при целувката.🤭
Въпреки това, целувката беше майсторски заснета, нищо че имаше само допиране на устни....беше въздействаща!

Обявени са най-популярните мъжки актьори на екрана! (28 май-3 юни)

# 703
Момичета, привет от Турция!
Гледах снощи по пътя  епизода и много ми хареса.
Днес сме в лудницата, оправяме каравана, надявам се вечерта да мога да напиша повече!

# 704
Аз си чакам превод, че не можах да му се насладя напълно,
но финала беше бомба!

Момичетаа, толкова неща си мислих да пиша по време на епизода и с този финал всичко забравих. Satisfied
Скандално готин момент. Толкова я чаках тази целувка и не разочарова!

Жаки, затова чакам с превод, както си трябва.Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт