Сполучливи имитации на маркови парфюми - 62

• 40 132
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • Sofia
Някой от Бургас може ли да каже, къде има магазин с парфюми на Заг? Ще ходя на гости на нашите и мисля да наминем с майка ми, ако има.

# 541
Ganimed не съм пробвала, но имах отливка от bois imperial, който казват че е сходен. Дадох го на мъжът ми, защото за мен не е дамски. Спомням си аромат на подправка ,пипер с нещо зелено.

# 542
ЗАГ в Бургас има в горната част на главната улица. От пешеходната зад Альоша-аптека Фрамар, магазин за часовници и до него е магазинчето с парфюмите. На бижутерия прилича, но има всякакви неща
От горната му страна е Берьозка

# 543
  • Sofia
За Ганимед
Имам го точно от Дивайн, харесвам си го, за есен/зима е, хубав унисекс, не е с подчертано мъжки уклон, но ще се прибера да си пръсна и ще пиша. Нищо общо с Ерба Пура.

# 544
Нали Celestial на Paris Corner го обявиха за доста сходен и бюджетен вариант на Ganymede, а Bois Imperiale уж бил и той със същото днк...и си приличали много.. Имам мостра и от двете, нямат нищо общо обаче, едното мирише на луксозен мъж, другото на гадна стара болница. Дано оригиналът не мирише на стар мъж в луксозна болница.. Joy

# 545
  • София
Бях решила да купя Уоманите от Заг, а с вашите мнения ме отказахте.

# 546
Аз нямам такива усещания неприятни за Уоманити на Заг, напротив, сочни смокини, леко лепкави от собствения им сок, с една хладна морска свежест на бекграунд, на мен се държи красиво, макар и за около 4 часа само.

# 547
  • BG-DE
Така като ви чета този Ганимед май не е за мен 🙂 Уоманити на Заг е прекрасен аромат,  Cafe del Mar много точно го е описала. Друга хубава имитация е тази та Дивайн.

# 548
  • Deutschland
На моята кожа Уоманити е смокинова ракия.
Бърбъри Goddess на Рефан е страхотен, прекрасен и ухае на лукс.

# 549
Аз имам и ползвам Ганимед в имитация на Мартинез.
За мен е балансиран, мек, леко минерален, подправков аромат. Определено е унисекс. Според моето усещане най-подходящо време му е ранна есен. Аз много го харесвам и нося. Не мога да кажа доколко се доближава до оригинала обаче. HugBlushHeart Eyes
Ганимед със сигурност няма нищо общо с Ерба Пура.
Уоманити имам на Заг. На моята кожа се развива като узряла, сочна, сладка, лилава, напечена от слънцето смокиня, заедно със зелените листа отстрани. По някое време се прокрадва аромат на сол и море, който аз обожавам Purple HeartPurple HeartPurple Heart. Имам имитацията на Гиза, но тя е във вид на масло и нея не съм я носила, само е пробвана.

Последна редакция: пн, 14 юли 2025, 22:38 от Bonbonche

# 550
Имам аналог на Ганимед в изпълнение на Зара https://www.fragrantica.com/perfume/Zara/Deep-Temptation-100941.html. Подарък ми е от мъжа ми, иначе бих го подарила. На мен ми мирише на болница, но не както болничната нотка в аналозите на Бакара руж, а направо само и единствено на болница, и по-скоро дезинфектантите в тези заведения, примесени с аромат на стерилизационна (не зная дали тези помещения миришат така, но това е асоциацията ми). Извинявам се на феновете на парфюма, но това са моите усещания.

# 551
  • Sofia
Има нови парфюми на Divain, но 45 лв са ми много. По-добре да ги бяха направили по-малки разфасовки и по-евтинки Blush
494 Solo Atlas Loewe
493 Eros Flame Versace
1035 Chance Eau Splendide Chanel
490 Abu Dhabi Memo Paris
1045 eLVes Louis Vuitton
492 Dior Homme Parfum 2025 Dior
491 Bois Impérial Essential Parfums
1046 Angel Fantasm Mugler
1048 Forbidden Games By Kilian
1047 Musk Butterfly By Kilian

# 552
Здравейте,
Тук някъде намерих 198 на рефан,че е loverdose/diesel, а в един магазин жената каза,че бил lady million fabulous.
А сега?

# 553
  • BG-DE
Вероятно са спрели Loverdose и са го заменили с Lady million fabulous, те са много различни не го ли помирисахте?

# 554
горе долу ще се опитам да го опиша- леко пикантен и повече пудрен.

Общи условия

Активация на акаунт