Сполучливи имитации на маркови парфюми - 62

• 40 107
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Много моля, ако някой познава Ганимед би ли могъл да ми го опише. Досега все си мислех, че е нещо като клонинг на Ерба Пюра но явно съм в голямо заблуждение. Гледам, че Дивайн го имат но като нямам представа на какво мирише 🙂
https://www.fragrantica.com/perfume/Marc-Antoine-Barrois/Ganymede-54720.html
Има вариант арабче в Лили дрогерите, не що си Paris Corner Celestial Amir беше, в тюркоазено високо шише. Тук толкова го възхваляваха, но аз съм от тези "късметлии", включително и ММ, които усещаме болничната нотка, или зъболекарска в аромата и ни помен от обаянието на този парфюм... И аз се отказах да душа каквото и да било друго с идеята Ганимед, поради тази причина.

# 556
  • Sofia
Напръсках се сутринта с Довайнския Ганимед, че го бях позабравила. Започва с малко остри минерални нотки, които бързо се кротват и излизат кожа и подправки, но меки, топли. Много приятен, луксозен, ненатрапчив аромат. Нищо болнично няма при мен.

# 557
Аз имам , Celestial Paris Corner  и за мен е страхотен. Мъжа ми ходи като куче след мен, когато съм с този парфюм,обожава го ..Каза,че това за него е най хубавият ми парфюм,а имам над 100

# 558
Аз имам , Celestial Paris Corner  и за мен е страхотен. Мъжа ми ходи като куче след мен, когато съм с този парфюм,обожава го ..Каза,че това за него е най хубавият ми парфюм,а имам над 100
Мда, и аз забелязах при тест, че има нещо много омайващо в този парфюм, включително и цвета на бутилката.

# 559
Може ли някой да каже нещо за UNS107 Червен Смокинг -BDK ROUGE SMOKING на Гиза.

# 560
  • Deutschland
Loverdose го имах в изпълнение на Роксан, вероятно преди 100 години беше. Помня, че беше нещо ванилено, с виолетки ли 🤔. Хубав и траен.

# 561
  • Бургас
Сега си извадих една мн. стара проба на Шисейдо Зен и не мога да се съглася с вас.За мен има прилика с Шанс на Шанел подкрепям мненията, които са дали тази прилика то няма как да я сбъркаш.Дори и от Шанс Фреш носи нещо.

Последна редакция: вт, 15 юли 2025, 18:21 от Bright Crystal

# 562
  • BG-DE
Ами не знам, може да са го реформулирали но моят нос никаква прилика с Шанс не намира, вчера пак го мирисах 🤔

# 563
  • София
На моята кожа Уоманити е смокинова ракия.
Бърбъри Goddess на Рефан е страхотен, прекрасен и ухае на лукс.

Имам Бърбъри Godess на Рефан, но още не съм го ползвала. Купих го пролетта. Simple Smile

# 564
Може ли някой да каже нещо за UNS107 Червен Смокинг -BDK ROUGE SMOKING на Гиза.
Аз го имам. За мен това е мека, топла, нежна, деликатна ванилия (но не ядлива / сладкарска) с много тънък намек за тъмна черешка, дим и уют, отива към гурме.... Подходящ за есенно време. Според ми нос е повече дамски аромат. Намирам го за НЕВЕРОЯТЕН. Не е силен, приглушен ми идва някак....не оставя шлейф. Но е като балсам за душата HeartHeart EyesHug

# 565
  • BG-DE
Знам, че много пъти е коментиран в темата но и аз искам да споделя за новата си любов Lattafa Mayar 😍 Прекрасен прочит на тема Angel Nova от страна на арабите, имам и много харесвам мюглера но Mayar, за мен е още по-красив. В пирамидата не е отбелязан обаче аз усещам освен личи и грейпфрут, което прави композицията още по-свежа, а колко комплименти получавам за него направо не е истина, освен ММ който обяви, че това е най-хубавият ми парфюм всеки път като го сложа някой непознат ми прави комплимент за парфюма, което е направо невероятно 😂

# 566
... Mayar, за мен е още по-красив. В пирамидата не е отбелязан обаче аз усещам освен личи и грейпфрут,...
Страхотен е,дааааа:) Аз преди време писах,че за мен не е много близък до Ангел точно защото ми е само Личи и Грейпфрут,а Ангел ми е много малини:) И двата са ми в топ любимците и са ми много различни,само носят еднаква радост и вайб. Към тях добавям и Май уей- тези тричките са ми най-любимите плодово-вкусни аромати:)Носят ми еднакво наситено усещане.

# 567
  • Бургас
Ами не знам, може да са го реформулирали но моят нос никаква прилика с Шанс не намира, вчера пак го мирисах 🤔
Специално заради теб като отида в мола ще го пробвам да видим как е сега положението.Моята проба е наистина много стара още, когато Нотино продаваха пробите с мазане, моя ми вика вчера какво направи много силно ухае този парфюм.Наистина е много траен и елегантен, както вече писах върху мен е микс от Фреш и Шанс класическия.С Коко Мадмоазел няма нищо общо за мен.

# 568
Здравейте.
Търся клонинг на TOM FORD - OMBRE LEATHER. Пробвах на Chogan , доста е добър, но са ми малко скъпи:confused:

Мерси!

# 569
  • Варна
Здравейте.
Търся клонинг на TOM FORD - OMBRE LEATHER. Пробвах на Chogan , доста е добър, но са ми малко скъпи:confused:

Мерси!
https://mcgrand.shop/toaletna-voda-just-jack-ombre-suede-maje-100-ml-30
Eй това. Имам го повече от две години. За мен няма грешка, особено за цената си. И си е траен, и си е присъствен, и има хубав флакон и пулверизатор.
https://kameya.bg/product/m161-uniseks-parfyum-analog-na-tom-for … re-leather-50-ml/  -  този само съм го впръсквал за тест в магазина им в Стара Загора. Също много ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт