Сполучливи имитации на маркови парфюми - 62

• 40 119
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
А какво мнение имате за варянтите на  Light blue? Рефан има ли го и ако да знаете ли номер?
https://bg-mam.ma/p/1678432/48376452
На Рефан 189 би трябвало да е, не съм го пробвала. Мога да дам отзив за версията на Сан Сиро, на мен лично не ми хареса, нетраен, не се доближава до оригинала, миришеше странно, може и да е бил много стар, знам ли. Миналото лято го купих в такова шишенце:
Скрит текст:

# 526
  • BG-DE
Reyna пробвах сега в София, а оригиналът Ориана миналата година, двата са много близки т.е. Рейна е доста добро копие 🙂 и двата обаче, за мен са една леко по-плодова версия на Love don't be shy  на Килиан, никакъв тамян (incense) не усещам в никой от тях, сладки наситени, чувствени аромати са но лично аз определено харесвам повече Килиана, а версията на Парфен е просто вълшебна 😍

# 527
Отминава това неприятно усещане, като отлежи малко.

за зелената липа ли ?

# 528
Моля те да ми поговориш за Рейна Innocent Много му се чудя, още като го видях на 20лв миналия месец...Но отзивите за него са толкова в двата полюса, че реших да не рискувам..
Как в двата полюса, където лично аз от 2 години съм чела за него, лоши отзиви почти не съм срещала. Най-добрата имитация на Oriana de Marli от дубайчетата, Yusuf Bhai прави изключение, но там и парфюмът е екстракт.
Истинае, че има хора, които усещат аромата със сапунена нотка, дори аз бях от тях, но той така се развива, че тя просто изчезва.
Minerva- Нито един от двата аромата няма тамян, визирам за Oriana De Marly, още по-малко първообраза Love Dont be Shine на Kilian.
Reyna Madison Alhambra също няма тамян. Та не знам къде го усещаш този тамян, но него реално го няма:)

Последна редакция: нд, 13 юли 2025, 16:09 от Sansola

# 529
  • BG-DE
Аз тамян никъде не усещам, и това съм и написала, но го споменах във връзка с поста на MFenix, която усеща такъв в Reyna 🙂

# 530
Не точно тамян ами именно тези ароматни пръчици които се усещат в някои индийски магазини например. Поне в началото беше доста силно това впечатление, но нямам самия парфюм за да го тествам пак.
Гледах сега из отзивите във fragrantica, броят се на пръсти хората които го усещат така. Може би като отлежи се променя, не знам Simple Smile

# 531
Някой с мнение за She Wood Disquared от Шоби?
Много ми беше любим ,но го няма вече никъде. Виждам ,че имат и Rocky mountain версията, също страхотен мъжки аромат 💙

# 532
Днес разхождам с мен  варянта на Заг  womanity  mugler , усещам основно и само нещо кисело , има ли подобни мнения или само на моята кожа е така ?

# 533
Моят е на Гиза. Ами колкото и да искам, аз не мога да видя красотата на този парфюм. Усещам го странно солен, леко метален. Знам, че оригиналът също не е лесен и не е за всеки вкус, но все се надявах, че ще ми пасне. Сега така си стои цяло шишенце и не виждам как бих могла да го употребя.

# 534
И аз имам Уоманити на Заг от носталгия по оригинала,но красотата беше според мен в първообраза,когато излезе първото Уоманити,както и всичко на Мюлер-Ангела,Извънземното….с годините вече не са ми така магнетични,може би преформулирани,не знам…но и имитациите са ми още по-далечни.

# 535
  • BG-DE
Според мен с времето вкусовете и възприятията ни се променят, а някои парфюми просто си остават в миналото ни.Откакто е излязъл Womanity е много любим мой аромат, изпръскала съм несметни количества и имитации и оригинал, дори в момента имам две шишета от оригинала, едно старата версия и едно с новата (аз разлика не намирам между тях🙂) но за първо лято някак ръката ми все към Divine edp отива, а не към Womanity, не че не си го харесвам, а като че ли за първи път усетих, че леко се пренаситих от него, но вярвам, че ще ми мине 🙂

# 536
Уоманити на Заг е някак по сладък,ванилен...,а Гиза наистина е солен и метален😂

# 537
Къде усещате тази сладост,че чак и ванилия, звучи супер... Явно на моята кожа излиза основно кисела нотка,иначе казано туршия

Последна редакция: пн, 14 юли 2025, 12:16 от Angelima

# 538
  • Sofia
Мили дами, някоя от вас случайно да е попадала на добра имитация на BURBERRY Goddess, ще бъда благодарна на мненията ви!

Имам BURBERRY Goddess на Refan и версията на Lattafa/Angham. Мисля, че Cafe del Mar беше питала за двата варианта. За мене и двата са много добро попадение, трайни са, но са по-прибрани, не влачат кой знае какъв шлейф. Но аз ароматът много го харесвам и след като ми намаля Рефанския си взех Angham. Препоръчвам го горещо, прекрасен е!

# 539
  • BG-DE
Много моля, ако някой познава Ганимед би ли могъл да ми го опише. Досега все си мислех, че е нещо като клонинг на Ерба Пюра но явно съм в голямо заблуждение. Гледам, че Дивайн го имат но като нямам представа на какво мирише 🙂
https://www.fragrantica.com/perfume/Marc-Antoine-Barrois/Ganymede-54720.html

Последна редакция: пн, 14 юли 2025, 12:47 от Menerva

Общи условия

Активация на акаунт