Сполучливи имитации на маркови парфюми - 62

• 40 836
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
преди да премахнат имената, дивайн бяха изпратили имейл с дигитален каталог, ако го намеря ще се пробвам да го кача.

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 15:47 от jarkira

# 31
  • Sofia
От коя дата е мейла да го потърся и аз?
Намерих го, но вече не може да се свали.

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 16:17 от Monadirs

# 32
Аз ползвам английския сайт на Дивайн за ориентир. Там са си с названията. После по номер търся в европейският.
https://divainparfums.co.uk/

# 33
Menerva, благодаря, много мило предложение, но помня ли вече какво търсех. Карах ги по ред, както ми ги нареди сайта. Grinning Оздравявай бързо! Flowers Four Leaf Clover
Да бях писала още снощи, вместо да се мъча толкова време. Иначе и аз смених езика на английски, но забравих да променя държавата и валутата, затова не ми излизаха никак наименованията (на моменти усещам остра липса на емотиконката фейспалм). Joy
Късно е вече да пускам нова поръчка, не ми се плащат две доставки. Вероятно им предстои ребрандиране, дано няма съществени промени към по-лошо спрямо условията за поръчка и качество. Ще видим.

# 34
Помните ли коя марка предлагаше Портрет на една дама на Frederick Male, че не помня и дали някой го е пробвал как е? Или друг аналог на този парфюм

# 35
  • BG-DE
Заг го имат N563 и Мезон Алхамбра  The artist N1 но и двата не ги познавам.

# 36
Алхамбра е изчерпан навсякъде и затова търся друга алтернатива

# 37
  • Sofia
На Дивайн е разкошен и трае цял ден. Неразличим е от оригинала.

# 38
Помните ли коя марка предлагаше Портрет на една дама на Frederick Male, че не помня и дали някой го е пробвал как е? Или друг аналог на този парфюм
French portrait е другият. Чета сега ревюта. Даже вдна съфорумка скоро го беше взела ..и на нея писах да я разпитвам 🤣

# 39
French prortait и аз го взех...Не е съвсем същия,не ми допада. Дивайн е много тъпо с тая доставка, баси...Някой не си ли го продава?

И тая умряла група във ФБ за размяна на парфюми кой я стопанисва,че чакам цяла седмица да ме приемат? Ай сиктир.....

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 21:58 от the_demon

# 40
  • София
Имам питане към тези, които имат и ползват D333 Магнолия Интенз на Гиза. Усещате ли изобщо някакъв аромат? След два месеца отлежаване при мен е пълна нула. Пробван е по всяко време на денонощието, в по - топло, в по - дъждовно време...Абсолютно на нищо не мирише. Случвало ми се е и с други парфюми - оригинали, но с Гиза досега не. Та ми е интересно 😆 Че кожата ми е суха, ясно, но вероятно някоя съставка в парфюма при взаимодействие с моята кожа дава този ефект.

Като видях питането Ви се напръсках с моя и ... малко остро начало и след около час - нищо! До сега не съм имала толкова нетраен аромат от Гиза. И аз съм разочарована-очаквах нещо нежно и свежо. Не познавам оригинала.

# 41
Някой да е срещал това парфюмче на Jenny Glow и да е поръчвал от този сайт? Аз досега не съм .. бонбоненият цвят ме грабна😅

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 07:40 от zory1190

# 42
След четене на толкова много положителни коментари за парфюмите на Гиза в предишните теми, в началото на месеца направих първата си поръчка от 8 парфюма на сляпо и без да познавам оригиналите. Всеки ден тествах по 1 аромат, а сега към края на месеца пак ги завъртях. Значи, като аромати са хубави, но като трайност и сила 1 от 10 на моята кожа. Хидратирам добре  и пръскам 6 пъти, началото  е остро, но после бързо преминават в аромат близо до кожата, толкова близо, че се напрягам да усетя нещо. След час няма и помен от аромат. Все едно нищо не съм слагала. Моите близки изобщо не са ме усетили, мислят си, че не съм  с парфюм, приятели, познати също.  Най-зле при мен се представят D310 Ейнджъл Нова Ексклузив, D320 Слънчева Богиня и UNS36 О Блу Тее Ексклузив.Трайност  15  минути. Към поръчката получих подарък  1 миниатюра  на Това е тя, не ми допадна.
Радвам се, че някои от парфюмите, които исках не бяха налични към момента на поръчката. Иначе щях да се набутам още повече. И сега не е малко, 174 лв. за водички, но продължавам напред в търсене на нови парфюмни съкровища.

Скрит текст:

# 43
След четене на толкова много положителни коментари за парфюмите на Гиза в предишните теми, в началото на месеца направих първата си поръчка от 8 парфюма на сляпо и без да познавам оригиналите. Всеки ден тествах по 1 аромат, а сега към края на месеца пак ги завъртях. Значи, като аромати са хубави, но като трайност и сила 1 от 10 на моята кожа. Хидратирам добре  и пръскам 6 пъти, началото  е остро, но после бързо преминават в аромат близо до кожата, толкова близо, че се напрягам да усетя нещо. След час няма и помен от аромат. Все едно нищо не съм слагала. Моите близки изобщо не са ме усетили, мислят си, че не съм  с парфюм, приятели, познати също.  Най-зле при мен се представят D310 Ейнджъл Нова Ексклузив, D320 Слънчева Богиня и UNS36 О Блу Тее Ексклузив.Трайност  15  минути. Към поръчката получих подарък  1 миниатюра  на Това е тя, не ми допадна.
Радвам се, че някои от парфюмите, които исках не бяха налични към момента на поръчката. Иначе щях да се набутам още повече. И сега не е малко, 174 лв. за водички, но продължавам напред в търсене на нови парфюмни съкровища.

Скрит текст:

Аз имам слънчева богиня от Гиза, разредих си го от масло и е изключително траен и прекрасен аромат. Днес даже ще си взема пратката от Гиза, подновявам си него и още няколко... Вероятно трябва да ги оставите да отлежат ,така поне казват всички.. или следващия път си ги разредете сама Simple Smile иначе сумата не е малка, и е нормално да ст разочарована

# 44

Скрит текст:
Оставете ги да узреят. Преди време и аз се бях оплакала от Ухание, че не е траен. Два месеца по късно е коренно различен. Траен и с шлейф. Ейнджъл нова също имам, същата работа. Въобще всичко от Гиза, което съм взела след отлежаване е безумно трайно. Няма да споменавам Делина, за която пък още в началото се оплаках, че е смъртоносно трайна и предизвикваща главоболие. Дайте ию врвме.

Общи условия

Активация на акаунт