Сполучливи имитации на маркови парфюми - 62

• 40 792
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • Deutschland
Закриват го, за да правят нов. Имат и нова ФБ страница, сменят всичко. Ако има нови неща, ще пиша.

# 91
  • Sofia
Аз пуснах една поръчка като за последно. Много неща ми изчезнаха от кошницата докато разглеждах. Закриват го и почват наново. Поне така разбирам от поста във ФБ. Какво, как и защо ще разберем скоро. Защо е ясно - погнали са ги яко.

# 92
  • Sofia
Пратиха някакво обратно броене от Дивайн на имейл. Оставали 22 часа до новото начало. Аз успях да поръчам 8 парфюма за мен, сина ми и мъжа. Исках още да поръчам,но докато се наканя и всичко се разпродаде. Дано новото начало да е пак с парфюмчета Grinning

# 93
  • Sofia
Аз тръгнах с изпитани и любими, но всички изчезнаха. Поръчах доста на Diptique,  при тях греда нямам, много са ми интересни и пипнати.

# 94
# 95
Дано само тази "голяма промяна" при Дивайн не доведе до покачване на цените 🥴

# 96
  • BG-DE
Току-що пристигна дивайнския Fleur Narcotic и хора аз съм безпаметно влюбена в този парфюм 😍 ужасно съжалявам, че не поръчах 2 броя 😟 Сравнен с този на Заг известна разлика има, на Заг началото е по-цветно докато дивайнския е по-свеж, цитрусов, но като цяло различията не са фрапантни, интересно, че в базата си и двете версии силно ми напомнят за любимата ми Покривна градина на Ермес 🙂 Отдавна не ми се беше случвало парфюм така да ме заплени но този Fleur Narcotic направо ми отвя главата, за съжаление цената на оригинала надхвърля психологическата ми граница за покупка на парфюм 🥴 Заедно с абсолютния ми фаворит Womanity това Наркотично цвете рязко ми стана новия летен фаворит 🙂 Единственото, което се чудя е защо този парфюм е класифициран като унисекс, за мен си е чисто дамски 🤔

Последна редакция: пт, 30 май 2025, 13:12 от Menerva

# 97
Ех, Менерва, честита нова любов! Сега съвсем съжалявам, че го изпуснах за броени часове. Сега съм в сериозна чуденка дали да не пробвам предложението на Гиза, но кой знае дали биха си приличали...

# 98
  • Sofia
И аз много го исках този Фльор наркотик от Дивайн, но уви - беше изчерпан. Ще си го взема от Гиза.

# 99
  • София
Аз имам Fleur Narcotic от Гиза, но още го чакам да узрее. Купих го миналият месец. Мисля и за мен това да е летният ми аромат. Свежест и цветя усещам аз.
Някой беше похвалил и изпълнението на Martin Lion, мисля и него да пробвам.

# 100
Аз имам Fleur Narcotic от Гиза, но още го чакам да узрее. Купих го миналият месец. Мисля и за мен това да е летният ми аромат. Свежест и цветя усещам аз.
Някой беше похвалил и изпълнението на Martin Lion, мисля и него да пробвам.
Аз Simple Smile За мен е по-силен и хубав от Заг Зодиак,имам и двата.

# 101
Днес се разходих до Зара (ок, признавам, замъкнах децата до там под предтекст, че ще им купувам книги) и пробвах новите/стари неща. Новите предложения от Джо Малоун не ми харесаха достатъчно, защото бяха много силни.
SALTY OCEAN BOUQUET e силен морски, по-скоро мъжки аромат. Държи много дълго време на кожа. Този със смокинята е много ирисов и също ми е прекалено натрапчив, леко ретро, но от класните ретро неща.
Това, което хареса моят деликатен нос, е тяхната имитация на Another 13. Казва се Balc-a porter. Дават го като основа за други парфюми, но на мен си ми харесва и като основен, защото мирише на чиста кожа след душ без сапун.

# 102
Аз тръгнах с изпитани и любими, но всички изчезнаха. Поръчах доста на Diptique,  при тях греда нямам, много са ми интересни и пипнати.
Да ти се похваля и аз се уредих с този L'Eau Papier Diptyque но от awscsnt много хубав аромат , направо ме грабна още с първите си нотки от рода на 13ката е става ти като втора кожа 😆😆😆

# 103
  • Sofia
Точно този не го взех. Чакам Volutes, Eau Duelle, Eau Capitrl ot Diptique. Другите са Vesper Glitz by Ex Nihilo, Champagne - YSL Violet Blonde - TF, , любимия Acqua di Sale и някакъв Caramel Oud,  който не успях да разгадая, но ми подразни любопитството.😁

# 104
Привет на всички.Препоръка за лятно дубайче,моля?

Общи условия

Активация на акаунт