Сполучливи имитации на маркови парфюми - 62

• 40 216
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, днес тествах в Дъглас Hermes Eau des Merveilles и се оказа слаб и доста потискащ аромат. А си представях нещо свежо, необикновено, изискано. Голямо разочарование - и на блотер, и върху кожата.
Има ли негова имитация, която бихте ми препоръчали? Flowers Hibiscus
За мен всичко, което съм тествала на Hermes ми ухае така, и дамските, но и мъжките аромати... Според мен е до човек кой какви аромати харесва. Мисля, че Заг го имаха, ако не се лъжа, но ако не ви допада оригинала, едва ли ще харесате и копието. Тук много харесват например L'imperatrice DG, но за мен е твърде лек и дори безличен аромат. Simple Smile

# 406
Аз минавам с едно ванилово питане...Някой, който познава Goddess на Рефан и латафския Angham - имам нужда да знам дали си приличат...не търся сходство с оригинала, а доколко тези са сходни.
Heart

# 407
Здравейте, днес тествах в Дъглас Hermes Eau des Merveilles и се оказа слаб и доста потискащ аромат. А си представях нещо свежо, необикновено, изискано. Голямо разочарование - и на блотер, и върху кожата.
Има ли негова имитация, която бихте ми препоръчали? Flowers Hibiscus
И аз препоръчвам на Заг Зодиак.

# 408
Благодаря, те нямат ли само Elixir des Merveilles, или греша?
(те са 2 различни парфюма)
Виждам, че и Le Parfum го предлагат. Техните дали са точни копия на оригиналите като цяло?

# 409
Парфен и Айфел го имат, точно го имитират

# 410
Благодаря, те нямат ли само Elixir des Merveilles, или греша?
(те са 2 различни парфюма)
Виждам, че и Le Parfum го предлагат. Техните дали са точни копия на оригиналите като цяло?
О, да, вярно, че е Elixir des Merveilles. Но той е по-хубав, плътен и присъствен от първообраза.

# 411
Еликсира е съвсем различен...Аз като негова върла фенка изпробвах всички имитации и не ми допадаха. Запасих се с 2 стотачки оригинал и кротнах. Но другата версия от Айфел и Парфен е докарана много точно

# 412
Някой да знае случайно новите аромати на Гиза дали са заредени? Преди няколко дена някой писа, че до края на месеца ( Юни) ще има...

# 413
И какъв е проблема,че е масло? Вземате си 3 мл,разреждате със спирт до 10 мл и имате 15 мл за проба,най-грубо казано

Аз не я знам тази пропорция. Тоест рол оните,на гиза например,които са парфюм без алкохол по 6мл, може да се разредят със спирт ?

# 414
  • Стара Загора
Аз ли нещо не виждам добре, обаче вчера разглеждах сайта на Гиза, с идеята да поръчам нещо...и не видях да има 3 мл ролончета.
За съжаление и аромата, който исках да поръчам Starry night, също не открих.

# 415
Аз ли нещо не виждам добре, обаче вчера разглеждах сайта на Гиза, с идеята да поръчам нещо...и не видях да има 3 мл ролончета.
За съжаление и аромата, който исках да поръчам Starry night, също не открих.
Мисля,че Милка изпраща по 3 мл подарък към поръчките на някои от новите аромати.Може да се купят 6 и 10 мл масла само:)

# 416
И какъв е проблема,че е масло? Вземате си 3 мл,разреждате със спирт до 10 мл и имате 15 мл за проба,най-грубо казано

Аз не я знам тази пропорция. Тоест рол оните,на гиза например,които са парфюм без алкохол по 6мл, може да се разредят със спирт ?

Може и най-вече така се използват за по-добър шлейф и проекция.

10 мл. рол-он + 20 мл. спирт се получава
 30 мл. парфюмен спрей. Така препоръчва собственичката на Гиза.
Още не са ги пуснали новите парфюми в Гиза,  чакаме ги.

# 417
В Elinor има намаления... аз гледах дубайчетата, има интересни на много добри цени 🤣😂.

# 418
Парфен и Айфел го имат, точно го имитират

Мерси много, с Айфел нямам опит - дали са достъпни за тест някъде?
Разгледах сайта им - имат промоции в момента. https://eyfelperfume.alle.bg/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B … 1%8E%D0%BC%D0%B8/
Доста странно поднесена информация, ставам разногледа и не откривам цени за доставка Thinking

# 419
Скоро не съм.,но преди съм купувала и по 3 мл масло от Гиза,когато съм искала да пробвам. Явно са ги махнали. Стари Найт отдавна е изчерпан , много съжалявам за него, беше като оригинала

Общи условия

Активация на акаунт