Човек да не ходи някъде. Какво ме направихте… а аз дори не пия алкохол.
Само в течна форма.
Елза още приготвя багаж и избира тоалети и обувки.
Въпреки че...не мога да отрека, че откакто последните месеи гледам Xiao Zhan поналят с мускули - е, ми, харесва ми много, много повече от предишното му "фино" състояние. . Ама аз и Wang Yibo не харесвам, а него го слагат винаги на първите места. Примерно - Johnny Huang ми е в пъти по-красив като лице и излъчване.

.
(ама да не са забъркани от Годеницата на Принца, че нейните са
)
) По някое време явно свикнах и започнах да ги гледам с други очи, започнаха доста да ми харесват и лицата, които в началото не харесвах, всъщност сега намирам за много интересни и секШи. Китайците пък в този период ми бяха забранена територия, само от снимки ми се струваха също много грозни и странни, особено Дилън и още няколко сегашни мои любимци
В този период ми изглеждаха като някаква странна смес между корейски и съвсем малко европейски черти. Но след няколко китайски сериала - и на тях им свикнах, дори в момента ги намирам за по-привлекателни от корейците. Веднъж бях написала тук, че Дилън за мен е от "красивите грозници" и имаше хора в темата, които се възмутиха. В моя защита ще спомена, че въпреки че е в тази категория, ми е неизменния номер едно и дори любимото ЛинХе не може да го измести, въпреки опитите си
Сигурно ставам досадна, ама и Линхе-то намирах в началото за доста грозно, това преди около две години
Та моята мисъл всъщност беше, че не вярвам да имаме закодиран интерес към расата им, а по-скоро този интерес е изкуствено придобит покрай интереса към филми, сериали, изкуство, храна и т.н. Поне за мен важи на 100%. Помня, как след дълго гледане само и единствено на източни сериали, се върнах към няколко западни, които следя от години и на които бяха излезли нови сезони...е, беше много странно, защото западните лица ми се струваха наестествени и все им намирах кусури
И това при положение, че ежедневно съм заобиколена с такива лица, просто от екрана усещането беше такова.
Не знам колко епизода ще мога да изгледам преди пътуването, но ще пиша като стигна 7-8-ми.
Отне ми някакво време да ги харесам със съвременните им лица, но пък след първото посещение в Китай мога да кажа, че има доста симпатични. Препоръчани теми