Ако знаех китайски, може би щеше да ми е по-интересно. Аз следя само Инстаграм акаунтите на платформите и телевизионните канали, и официалните акаунти на някои от любимите ми актьори. Не членувам във ФБ групи и не следя особено там, освен ако нещо не ми мине пред погледа.
.
Лош пророк излезе 

Ще се гледа.
За съжаление не мога да намеря хубави снимки.
Главният гол през 80% от времето. Стандартна лигава вампирска историйка. Той живял не знам си колко века, накрая му омръзнало и тъкмо направи подготовката да мре, взе че се влюби и реши, че му се живее. Главната типичната глупава, наивна, не разбираща изобщо какво се случва около нея. А той като един истински "герой" страда мълчаливо и до последно не ѝ казва истината. Гледайте само ако наистина нямате нищо друго какво да правите. Поне епизодите са по 15 мин и върви бързо.
Двамата главни по отделно взети са направо абсурдни. Той с тези бузки и малка устичка прилича на добре гледано морско свинче. А тя такива погледи мята постоянно, че ако не беше толкова тежък сюжетът, щях направо да рева от смях. Заедно обаче са невероятна двойка, имат неповторима химия наистина. Ако единият беше класически хубавец, щеше да стои направо нелепо до другия, така че голямо браво на който ги е подбрал.
). Само че защо ще дойде в петък, а не в събота, когато мога да ида да го видя без да си пускам отпуска
?
Приоритетите трябва да се уважават! Аз си дебна в Х една италианска фенка, която е от Милано и мисля да изнахалствам и да я изръчкам за инфо като дойде времето. Въпреки че тя е от ония лудите, дето друг не признава, ама - и аз имам приоритети - да разбера наистина ли наживо Xiao Zhan е по-хубав и наистина ли е само 184 см висок.
(но аз не съм луда фенка, нали…).Препоръчани теми