Ами на по-депресиращ сериал не съм попадала досега. Не може да го "спаси" и Линхе с останалия каст! То не бяха кланета, отрови и конспирации, че и мрачни картини и музика!!! Единствено едни изгреви, които някой си някъде с някого гледа. Отново е гледан - недогледан и то без съжаления.
и шаманка.
. После се случи втората половина и темпото се забави до спиране и често казано една част от епизодите ги гледах докато бях заета да мрънкам за друг сериал и да се оплаквам как от мен беше открадната една добра история, и пропуснах да го направя за този. 😂 Искам да кажа, че бях в илюзията, че доста ми харесва. Стигнах до последните 2 епизода и напълно очаквано сериала пое по предсказуемия обрат, което направи финалния обрат още по-предсказуем. 🤣 Дали се оплаквам? Не, но благодаря на Корея, че направи същата история отново.
Все неща, които мен дразнят, а явно в техните сериали са от редовните теми, защото помагат за драмата.

Него не го сложих в категория съвременни заради фантастичния елемент. Иначе от него научих за WeChat и как плащат хората в Китай (преди да започна да проучвам повече за пътуването си дотам). Наистина там нямаше чак такива дразнители, въпреки че доколкото помня родителите на ГГ пак се месеха където не им е работа.
Примирам си мъжът да е смотаното във връзката. Ако има такъв колежански, бих се пробвала.
Без зли родители и лоши шефове и без да обясняват на главната как е бедна и кой ще я вземе. Или подобно. 

Ще го догледам, после имугито. Оставих си и Lee Sang Yi за десерт, но сега съм притеснена. Роца, защо така с Good Boy ?
. Трети неин сериал гледам и в трети ми харесва.
и шаманка са ми за довършване днес (или утре), но вече видях снимки от края в Инстаграм 
. Като офис-романс харесах още Our Interpreter и Here We Meet Again, където дори и сюжетът да имаше някои проблеми, кастът беше достатъчно добър, че да ги преглътна.
Примирам си мъжът да е смотаното във връзката. Ако има такъв колежански, бих се пробвала.
). Така и не разбрах, защо видях разни мрънкания из мрежата, че Liu Yu Ning (Главният) е грозен. Добре си е момчето. Вече казвах вчера, че според мен можеха да вместят действието в 30, вместо 36 епизода, в последните имаше доста пълнеж. Жалко, че вкараха и китайщинките в последния момент. Доядя ме за вложените усилия в развиването на сюжетна линия, за да я прекъснат ненавременно. Отделно, май присъствахме на най-бързоразвиващата се бременност в цялата история на човечеството - докато се усети, че май е бременна, взе да тръгва да ражда
Някак си не вървеше в синхрон с останалата хронология на сериала (освен ако не са сложили в един момент "8 месеца по-късно", а аз да съм го пропуснала, докато показалецът ми се е плъзгал надясно към края на епизода... което също е възможно
). Какво все пак ми хареса? - развитието на историята и на образите на Главните, добре им се получи взаимодействието, Тя не беше Голяма Бяла Птица, Той не беше най-идеалният мъж, поддържащите образи бяха добре написани, костюмите бяха красиви, действието са развиваше добре (без последните няколко епизода, където имаше пълнеж), Гаднярите си получиха заслуженото. Става за едно гледане, но сигурно няма да го повторя. 

То май има някакви техники при волей и баскетболисти да се изкарат с някой см по- ама, гледай го как стърчи над другите - и как БайЛу и Дилън му се кефят 

"Дайте му микрофон на тоя човек"
А и в който и сериал да го гледаш, все си стърчи над останалите, та не знам как точно си е фалшифицирал височината.
Препоръчани теми