За любителите на корейски и китайски сериали – Тема 16

• 15 806
  • 726
  •   1
Отговори
# 585
2в1 видя ли го вече?

Сложен в уйшлиста Zhu Yu

# 586
  • вятърничава
В очакване на Glass Heart в края на месеца:

Скрит текст:

# 587
  • пак на Рив Гош
Втори сериал с Такеру в рамките на месец? Heart Eyes
Одобрявам!
(свободното ми време, обаче, не одобрява Joy)

# 588
  • вятърничава
Роца, цял месец щастие със Сато Kissing Heart.
 Бил е в Сеул, да си промотира сериала https://www.instagram.com/takeruxxsato/p/DLEX7oxTIY-/?img_index=1
На кафе със Сато https://www.instagram.com/takeruxxsato/p/DLcF1kPT6br/?img_index=1

# 589
  • пустинен пъпеш
Инфо от дорамчиците за предстоящия Стъклено сърце:Сато Такеру  изигра главната роля във филма и беше съ-изпълнителен продуцент. Той също така изпълни  OST-то „Стъклено сърце“, написано от музиканта Йоджиро Нода.
- Главният актьорски състав ( Сато  Такеру, Миядзаки Ю, Мачида  Кейта , Шисон  Джун и  Суда  Масаки) прекара повече от година в изучаване на инструменти и пеене, за да превъплъти измислената група TENBLANK във филма.

# 590
  • вятърничава
Ето я бандата
https://www.instagram.com/yuu__tkr__love21/p/DLlwFo-P6V_/?img_index=1

Някой гледа ли вече поредната японско-корейска продукция Hatsukoi DOGs?

# 591
Не разбирам защо им трябваше в „Дука“ съпоставка със "Squid Game" (Игра на калмари) на Netflix и образа на Gong Yoo с играта на "Ddakji"? (Това е традиционна корейска игра, често играна от деца. Използват се два квадратни плика, направени чрез оригами от сгъната хартия. Целта е с едното ddakji (плик) да удариш другото така, че да го обърнеш с лице надолу. Победителят е този, който успее да обърне ddakji на противника.) Откъде ми е познат образът на конкурентнния принц? Не мога да се сетя...

Последна редакция: чт, 03 юли 2025, 19:23 от victoria vassileva

# 592
Този поне ще го дават във Viki.

# 593
  • Русе
Откъде ми е познат образът на конкурентнния принц? Не мога да се сетя...
Lee Tae Sun - “My ID is Gangnam Beauty” (2018) and “Hotel del Luna” (2019)...може би?

# 594
Дани, не го бях видяла. Тези дни бях доста ангажирана и не ми оставаше време за сериали и клюкини.
Йонгхуа беше любимец на една съфорумка в другата тема, но тя не се е появявала от няколко години.
От две седмици ми е влязло това в главата и само него въртя #Silly.

Роци, докато чакаме дали ще направят Романтичния доктор 4 Wink, има някаква вероятност да видим отново заедно Seo Hyun Jin и Yoo Yeon Seok в нов сериал. Още не са потвърдили, но са получили сценария и обмислят предложението. Повече инфо тук.

Последна редакция: чт, 03 юли 2025, 20:41 от 2в1

# 595
От две седмици ми е влязло това в главата и само него въртя #Silly.
А, аз ще си ги слушам на живо другия месец Stuck Out Tongue Winking Eye

# 596
  • пак на Рив Гош
Роци, докато чакаме дали ще направят Романтичния доктор 4 Wink, има някаква вероятност да видим отново заедно Seo Hyun Jin и Yoo Yeon Seok в нов сериал. Още не са потвърдили, но са получили сценария и обмислят предложението. Повече инфо тук.
О! Оооо! Оооооооооооо!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А дано не само да обмислят предложението, а направо да го приемат! Той няма да играе хирург за първи път Joy, а и химията си я имат открай време!
Аз и на четвърти сезон на Dr Romantic ще се зарадвам Stuck Out Tongue Winking Eye

Нея смятам да я пропусна. Освен ако с Tuon не ми дадете изключително възторжени отзиви Grinning.

Вече сме на 40та страница, може да започнете да обмисляте номинации за следващата анкета - талантливи китайски актьори

Междувременно - нов триизмерен гигантски екран на централния площад в Сеул (Gwanghwamun), баш пред статуята на адмирал И Сун Шин:
https://youtu.be/ggSo_8euulc?si=QOTYl0_HYOZUET3f

# 597
Мернах тия дни някакви коментари, че го мразели, защото бил беден, а станал богат и известен - не можели да го дишат затова.  Та се зачудих ако тия анти-фенове са предимно китайци/китайки - да не живеят в династията Сун, че така виждат обществото на касти?   То и в сегашния му сериал такава темата - може ли да промениш съдбата. 
https://www.facebook.com/reel/688815763972574
Поздрав от един "грозник с малки очи"! Joy Божеее, как го измислиха?!
Не знам как са го измислили - другия вариант е да не са си взели очилата,  че им се вижда грозен и с малки очи  - - е-тука е в по-близък план сниман,  слагам в спойлер, че е от по-новите серии, ама е по-отблизо сниман  - та дано ни четат китайките и то с очилата

# 598
Нея смятам да я пропусна. Освен ако с Tuon не ми дадете изключително възторжени отзиви Grinning.
Видях, че ще го има във Viki.
Аз също нямам намерение да го гледам. Не е моето нещо. Звучи като 101 далматинци. Ще се влюбят заради кучетата 🐱 Обичам котки.И има адвокати. Нееее
Не успях да догледам друга японска ко продукция Tokyo Holiday. Толкова розово и сладко, че дори еднорозите завъртяха очи и казаха, че не могат да се справят 🦄

Обаче се надявам сериал номер 2 на Сато също да го пуснат по Viki 🙃

# 599
  • Русе
На централния площад на Сеул виждаме много често статуята на Адмирал И Сун Шин. Има ли някакъв филм/сериал за него?

Общи условия

Активация на акаунт