.
На Ин У,който гледахме в Motel California като ветеринарен доктор, е корейското участие тук.Но този път е чеболски внук,а ветеринарният доктор е японец. Ще прегледам поне еп.1 и ако няма магаренце - няма да им го гледам
нямам големи очаквания за нещо интригуващо, по-вероятно да е бледа бозица.
, очаквах Ми Джи и Хо су да се държат като зрели тридесетгодишни,а не тинейджъри,коите не смеят да кажат на майките си,че живеят заедно. Ще падна от смях, майките точно това чакат.Отделно имах проблем с възприемането на младежките версии на близначките и Хо су. Никаква прилика нито визуално, нито в начина по който се държаха. Младите бяха тъжни, меланхолични, а по-възрастните им версии усмихнати, любезни, подскачащи от радост. След The Witch много харесах Jinyoung и исках да го гледам пак, но тук не ми хареса ,все пак направи каквото можа при този сценарий. Парк Бо Йонг беше чудесна в Melo Movie, може би затова не ми хареса тук. Очаквам сценаристите,които жестоко излъгаха очакванията ми да вземат да направят сега нов сериал с второстепените,които бяха много по-интересни и адекватни и трябваше да получат много повече екронно време: г-н
, г-н
тату, г-жа Роса, съученичката, брата програмист и не на последно място адвоката в количката. Той беше една от причините да не зарежа сериала на половината.
I'm Sorry I Love You
, мен така ме подхлъзнаха преди няколко години, бях нова в темата. Още нося белезите в наранената си душа 

Юли се очертава интересен откъм сериали. Дори и само половината да стават, все пак очакваме на екран имена,които не са за подминаване: И Су Хьок,И Донг Ук, Ким Нам Гил, Юн Кье Санг, И Джонг Сок.
Препоръчани теми