Египет /Тема 18/

• 24 413
  • 394
  •   2
Отговори
# 120
Промоция на Пегасус за свързващи полети до 3 авг.  с мн. добри цени до Египет

Важи за полети от 11 август до 25 октомври

До Хургада: 56€ отиване, 71€ връщане

До Шарм Ел Шейх (без виза): 56€ отиване, 68/73€ връщане

# 121
  • Пловдив
Кои други хотели в Шарм са без вятър и с пясъчен плаж?Мъжа ми обича много да плува и ми е много важно при избор на хотел.Заглеждам края на септември и моля,тези които са били в този период да споделят рано ли се стъмнява.Сега края на юни  бяхте в Тунис и за моя изненада в 19.40 беше вече тъмно.

# 122
Здравейте. Интересувам се от хотел за възрастни /без деца/. Предпочитаме пясъчен плаж и подход в морето. Били сме в Иберотел палас в Шарм - това ни е критерий и търся нещо подобно за края на октомври или началото на ноември. Може и такъв тип хотел в друг курорт в Египет и ще сме благодарни за споделени мнения или предложения.

# 123
  • Beyond the Frontiers
The grand palace, Steigenberger pure life, Rixos Sharm

# 124
The grand palace, Steigenberger pure life, Rixos Sharm
Благодаря. Ще гледам и избирам.Simple Smile

# 125
  • Beyond the Frontiers
И в Макади  има един, ама точно пред него е изкуствен пясъчен плаж, а в морето корали. Макади СПА.
Meraki, Sunrise Holidays резорт

Последна редакция: нд, 03 авг 2025, 12:42 от Galactic Voyager

# 126
За първите дни на октомври избрахме х.Клеопатра. Той е и с плаж. Доколкото разбрах подухва , шезлонгите на плажа даже на някой снимки имат ограждения. При 35градуса ветреца може и да ни зарадва.

# 127
Дали някой вече посети Rixos в Alamein да даде отзив? Интесува ме и дали някой оттам посети Александрия и как?

# 128
  • Beyond the Frontiers
Дали някой вече посети Rixos в Alamein да даде отзив? Интесува ме и дали някой оттам посети Александрия и как?
Предлага се като екскурзия. За 12.09 даже е в пакета за Риксос.

Иначе мисля е ясно, че говорим за висок клас хотел. Ако имате по-конкретен въпрос, ще отговоря.

# 129
  • София
Здравейте, дали някой си е поръчвал картуш в Шарм Ел Шейх? И бихте ли препоръчали място евентуално.

# 130
  • София
Здравейте, дали някой си е поръчвал картуш в Шарм Ел Шейх? И бихте ли препоръчали място евентуално.
Аз поръчвах картуши в Клеопатра базар в Хургада-сребърни. Оказа се, че нямат нищо общо с картушите, които ни бяха направили от агенция преди 15 години в Луксор. Много по-красиви и не много по-скъпи- според грамажа на среброто. Взеха ни някаква много минимална сума за надписите- енщо от рода на 2-3 лева беше

# 131
  • Beyond the Frontiers
Абакс имат много добри цени за Шарм в момента. И някакво промо за Хургада с Кайро.

Картуш по време на екскурзията в Луксор съм вземала на цена от 10 евро нагоре. От Клеопатра ми струваше 6 евро сребърно с 5 букви - но по-малко и фино избирах.

Така или иначе във всеки хотел се предлагат. Въпрос на пазарлък е.
Отнема 1 ден изработката обаче.

# 132
Здравейте, моля за мнение за хотел Charmillion Club Resort Premium 5*.
Смятам да направя резервация през Екватор.

# 133
  • Пловдив
И аз погледнах цените на Абакс от Пловдив за Шарм Ал Шейх .Да наистина имат промоции но като видях кога са им полетите и се отказах.Първият ден пристигаш късно вечерта а после тръгваш рано.И дефакто ето от къде идва ниската цена.

# 134
Някой, който е пътувал вече от София до хургада, и Шарм и да кажат в колко са били полетите?

Общи условия

Активация на акаунт