Египет /Тема 18/

• 28 870
  • 460
  •   1
Отговори
# 450
  • Beyond the Frontiers
Галактик,благодаря за информацията, която сподели!
Има ли агенция, която да предлага тези хотели като Алмаза бей и др. ,които сподели?
Смятаме заследващото лято да сменим дестинацията. Вместо в Турция да посетим Египет.Харесваме хубави хотели и се надяваме да ги открием спомощ от групата.
Чакаме цените за лято 2026. Обещаха до 2 седмици да ги има.

# 451

Интересувам се само от това дали е безопасно от към храна/хигиена/ заради внучката.

Не познавам този хотел, но по отношение на хигиена и храна, мога да кажа, че няма да имате проблем, освен, ако не се случи нещо специфично. Което може да се случи и у дома. Веригата Джаз е добра. Поне в Шарм.
Най-вероятно морската вода ще ви е малко хладна през март, но ви пожелавам прекрасно изкарване!

# 452
  • Пловдив
За разлика от Турция където има доста неща за малки деца като пюрета,млека и специален щанд за приготвяне на някой неща в Египет имаше само отделено място със столчета ,масички и  наредени в  хладилниче сокчета от манго със сламка.И съответно от него може да си вземе всеки защото водата и бутилираните неща са ограничени.

# 453
  • София
Здравейте!
Чудим се дали да посетим египет за коледа или нова година в Египет, с две деца на 6 и 3 години сме.
Моля за препоръки за хотели с отопляеми басейни, хубав плаж и храна, и забавления за деца Simple Smile
Също ако сте попадали на добра оферта за такива хотели, всякакви препоръки за туроператори ще са добре дошли.
В AI ми излиза, че температурата през деня е приятна и все пак става за плаж и е средно между 20 и 25 градуса, а на водата между 20 и 24 градуса, много ли е ветровито?

# 454
  • Beyond the Frontiers
Rixos отговаря на изискванията ви

# 455
Здравейте отново! Днес ми звъннаха, че полетът, за който бяхме резервирали е отменен (09.11). Сега съм в чуденка дали да прехвърля резервацията за на пролет. Не съм се интересувара все още от цената, тъй като не мога да реша как да постъпя. Много е неприятно да мислиш, че ще пътуваш и да очакваш и да се провали. Ако резервирам сега за пролет цената дали ще е по-ниска? И времето като температури как е?

# 456
Здравейте и в тази тема Simple Smile
За разлика от турската, май все още няма ревюта и впечатления от хотели?
Въпросът ми е малко специфичен…
Началото на февруари става ли за почивка в Шарм ел Шейх?
Не сме любители на жегата, сега сме в Алания, 22-23 градуса през деня, перфектно ни е за плаж, алкохол не пием Simple Smile
Ще съм благодарен на мнение по въпроса Simple Smile

# 457
  • Beyond the Frontiers
Navy, обсъждат се хотели доста. Повече са текущите въпроси - факт.
Януари - февруари са "най-студените" месеци за Египет. Аз съм била февруари. Да, има си хладен вятър. Ако си на завет - никакъв проблем. Червено море е топло, минимално 20 градуса...При вятър може да не е съвсем комфортно (за змии, като мен), но отопляемите басейни решават проблема.
Цяла Европа почива там целогодишно.
Заявките за тази година са и за чартъри без прекъсване и от България и през зимата...Лятото се получиха за първи път.
Говорим за Шарм Ел Шейх.
Мисля, че има голям шанс...

Криза, бедни,  ама фактите говорят друго. Българите пътуват доста. Все повече поне по 2 пъти за дълги ваканции и поне 1-2-3 пъти уикенд такива.
Ние имаме супер географско преимущество Египет е на 2 часа път.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 22:33 от Galactic Voyager

# 458
Била съм в Шарм ел шейх от 19 февруари и  ставаше за плаж всеки ден, но трябва много добре да се избере хотела
Гледах много в ю тюб кои са безветрените заливи
Галактик, излязоха ли цените на новогодишните куверти?

# 459
Имам предложение от агенцията за замяна на полета и хотела - Pickalbatros Aqua Park Resort. Трябва бързо да реша. Някой бил е в този хотел. Мнение ?

# 460
  • Beyond the Frontiers
Била съм в Шарм ел шейх от 19 февруари и  ставаше за плаж всеки ден, но трябва много добре да се избере хотела
Гледах много в ю тюб кои са безветрените заливи
Галактик, излязоха ли цените на новогодишните куверти?
Да.

Общи условия

Активация на акаунт