Египет /Тема 18/

• 24 135
  • 394
  •   1
Отговори
# 390
  • Beyond the Frontiers
Абакс обявиха горивна такса. Да, 20 лв. е.
Обявява се 20 дена преди тръгване. Тази седмица я обявиха и за датите след 14.10. така че всеки пътуващ с тях, ще получи такова напомняне за доплащане.

При другите за сега няма. Аз лично съм говорила със собственика на една от другите фирми и той ми потвърди, че има наистина повишение на цените от страна на авиокомпанията.

Законът за туризъм има изрично опция да се регистрира изцяло онлайн туроператор/агенция. Така че си е абсолютно законно.

# 391
Благодаря Galactic Voyager за информацията за размера на горивната такса! Беше ми полезна. Относно това, че е законна регистрацията онлайн е ясно, законно е но на мен, а предполагам и за много други е неудобна. За съжаление само този агент предлагаше това което търсех. 

# 392
  • Пловдив
Пишете името на агенцията и оператора за да сте полезни на останалите.

# 393
  • Beyond the Frontiers
Съмнявам се само един агент да предлага нещо...най-вероятно не сте го намерили на друго място просто. Предвид, че офертите са десетки, не е нещо изненадващо.

# 394
Ние тръгваме на 12.10 и нашата горивна такса беше 48 лева. Не знам кой и как я определя но все пак  ми се струва доста , при положение че в началото беше обявена 98 а после я намалиха на 48...

Общи условия

Активация на акаунт