Цигарен дим и бременност

• 667
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте, бременна съм в 8ми месец. Не съм пушач и през цялата бременност до тук се пазя никой да не пуши около мен (а пушачи много). Днес имахме бал в семейството и в ресторанта повечето хора пушеха, стана димна завеса, направо ужас. 8 часа, влизах излизах и пак беше ужасно. Притеснявам се може ли нещо да стане на бебока според вас?

# 1
Katrinn13,нищо няма да му стане,не се притеснявайте.

# 2
# 3
Щом е било еднократно излагане на цигарен дим, рискът е нищожен. За да Ви е спокойно и да не си създавате подобни притеснения друг път, Ви съветвам да не правите компромиси със здравето си и това на бебето заради другите. Щом виждате, че се пуши, и , ако няма как да помолите пушачите да пушат навън, ставате и си тръгвате. Никой няма да се сърди на бременна жена, че е отказала да стои в задимено помещение, било то и за бал или друг голям празник.

# 4
Нищо му няма. Няколко часа са това на фона на 9 месеца, нищо не е. Важното е, че вие не пушите. Спокойно, няма място за притеснение.

# 5
  • София
Няма да има никакви последствия за бебето, не се безпокойте. А вие може да се оправдаете с бременността, за да се измъкнете от такъв тип среда и мероприятие - никой няма да се раздърди на бременна, която си е тръгнала по-рано, защото много се е уморила и има нужда да полегне.

Общи условия

Активация на акаунт